چنتا سوال Php ( فوری )

JS-mahdi

Banned
سلام چنتا سوال داشتم که جوابشون رو فوری میخاستم !

1 - وقتی متن فارسی رو تو دیتابیس MySQL ذخیره میکنم .. خرچنگ قورباقه ای ذخیره میشه ! چه کار کنم ( خیلی خیلی فوری )

2 - تابع یا کدی رو میخاستم که صفحه رو به یک لینکی ارجاع بده ( بدون کلید )
 

1Program

Member
سلام . دوست من این مباحث قبلاً در این بخش حل شده است .....
با این حال :
جواب 1 :
پس از اتصال به دیتابیس باید این دو خط کد را قرار دهی تا زبان دیتابیس هم فارسی شود .
PHP:
$result=mysql_query("SET CHARACTER SET utf8", $conn);  
$result=mysql_query("SET NAMES utf8_persian_ci", $conn);

جواب 2 :

از تابع Header استفاده کن .
PHP:
header('location:YourPage.php');

موفق باشید .
 

JS-mahdi

Banned
سوال دیتابیس که پرسیده بودم هست ...
پروژه پیشرفت کرد .. قبلا خرچنگ قورباقه ای مینوشت حالا علامت سوال میزاره ..

تروخدا کمک کنید .
 

JS-mahdi

Banned
سوال دیتابیس که پرسیده بودم هست ...
پروژه پیشرفت کرد .. قبلا خرچنگ قورباقه ای مینوشت حالا علامت سوال میزاره ..

تروخدا کمک کنید .

این رو حتما کمک کنید و ...
یه سوال دیگه :

میخام ادرس ایمیلی که از کاربر میگیرم قبل از ذخیره تو دیتابیس از صحت وجود ایمیل مطمعن شوم .. کمک کنید دیگه
 
سلام و خسته نباشید . می شه لطف منید یه فایل Php اینجا بذارید که توسط هیدر به یه فایل دیگه ریدایرکت کنه . من هیچ وقت نتونستم از هیدر استفاده کنم ، همیشه با اررور مواجه شدم . ممنون
 

1Program

Member
سلام .
دوست من JS-mahdi :
دکمه تشکر پایین هر پست را می تونی برای "تشکر" بزنی .
شما رد MySQL باید collation را برابر utf8_persian_ci انتخاب کنی .

----------------------
amirkhoshhal :
یک نمونه فایل Header :
Zipped By Windows XP

موفق باشید .
 

پیوست ها

  • header.zip
    385 بایت · بازدیدها: 44

peyman1987

Member
برای استفاده از هدر هم باید قبل از چاپ شدن حتی یه کاراکتر توی صفحه ازش استفاده کنین وگرنه دیگه هدر فرستاده نمیشه و ارور میگیرین.

کد:
<?PHP
header("Location: آدرس صفحه");
?>
<html>
<head>
.
.
.
.
 
سلام . با تشکر از دوستانم جناب 1Program و peyman1987 ، یک دنیا ممنون .
من هیدر رو قبل همه کدها نوشتم و مشکل اررور حل شد ولی اگه بخوام تووی یه شرط ازش استفاده کنم باید چی کار کنم ؟
مثلا اگر ورودی برابر با مقدار دیتابیس نبود به صفحه اول ریدایرکت کنه . چی کار باید کنم ؟ :sad:
 

amirds

New Member
سلام
JS-mahdi :
اگه به حرف 1Program گوش کنی درست کار میکنه . در ضمن اگه خرچنگ غورباقه بنویسه بهتره تا علامت سوال .. همون خرچنگ غورباقه رو اگه در صفحه با یونکد UTF-8 پرینت کنی درست میشه ( اگر مراحل فوق انجام داده باشی ) .

برای سوال ایمیل هم کاش یه تاپیک جدید باز میکردی ....
اما برای مطمئن شدن از صحت ایمیل یه چیزهایی رو می تونی در توابع گلابی پیدا کنی ولی معمول نیست (زمان زیادی هم میبره چک کنه ) بهترین راه اینکه فقط درست نوشتن ایمیل رو چک کنی

PHP:
if(preg_match("/[\w\.\-][email protected]\w+[\w\.\-]*?\.\w{1,4}/", $email))
amirkhoshhal::)
در مورد ارسال هدر اصل مطلب رو peyman1987 بیان کرد . حالا فرقی نمکنه توی یه شرط از استفاده کنی یا جای دیگه ...
اما اگه یه وقت خدایی نکرده ، زبونم لال قبلش چیزی در صفحه گذاشتی می تونی از JavaScript استفاده کنی اونم خوبه
این رو ارسال کن :
HTML:
<script type="text/javascript">
<!--
window.location = "http://www.google.com/"
//-->
</script>
البته با یه خورده تغییر هم می تونی یه پیام مناسب ارائه کنی و هم برای این فرمان تاخیر هم قرار بدی و ....

موفق باشید .:)
 

peyman1987

Member
amirds راست میگه فقط مهمه که قبل از استفاده از هدر توی صفحه چیزی چاپ نشده باشه وگرنه میتونی از دستورات PHP استفاده کنی.
 

elahe2752

Member
من هم سوال دارم

سلام
من یک سوال دارم ولی نمی دونستم کجا بپرسم.

من یک text boxشبیه همین که اینجاست و می تونیم توش تایپ کنیم و عکس اضافه کنیم و فونت را تغییر بدیم می خوام.
می شه کمک کنید.
 

sajadmaz

Member
سلام
من یک سوال دارم ولی نمی دونستم کجا بپرسم.

من یک text boxشبیه همین که اینجاست و می تونیم توش تایپ کنیم و عکس اضافه کنیم و فونت را تغییر بدیم می خوام.
می شه کمک کنید.


اگه کد Html بخوای میتونی واردش کنی ولی اگه بخوای خودش تشخیص بده باید یه ادیتور پیدا کنی بزاری
 

elahe2752

Member
wamp

با سلام و تشكر از راهنماييتون

شما اديتور كه استفادش تو php راحت باشه رو معرفي كنيد يا براي down load بزاريد.
خيلي ممنون
 
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا