چنتا سوال Php ( فوری )

شروع موضوع توسط JS-mahdi ‏12 آوریل 2008 در انجمن برنامه‌نویسی با PHP

  1. JS-mahdi

    JS-mahdi Banned

    ارسال‌ها:
    55
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام چنتا سوال داشتم که جوابشون رو فوری میخاستم !

    1 - وقتی متن فارسی رو تو دیتابیس MySQL ذخیره میکنم .. خرچنگ قورباقه ای ذخیره میشه ! چه کار کنم ( خیلی خیلی فوری )

    2 - تابع یا کدی رو میخاستم که صفحه رو به یک لینکی ارجاع بده ( بدون کلید )
     
    نوشته شده توسط JS-mahdi در ‏12 آوریل 2008
  2. 1Program

    1Program Member

    ارسال‌ها:
    136
    تشکر شده:
    31
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام . دوست من این مباحث قبلاً در این بخش حل شده است .....
    با این حال :
    جواب 1 :
    پس از اتصال به دیتابیس باید این دو خط کد را قرار دهی تا زبان دیتابیس هم فارسی شود .
    PHP:

    $result=mysql_query("SET CHARACTER SET utf8", $conn);  
    $result=mysql_query("SET NAMES utf8_persian_ci", $conn);
     
    جواب 2 :

    از تابع Header استفاده کن .
    PHP:

    header('location:YourPage.php');
     
    موفق باشید .
     
    نوشته شده توسط 1Program در ‏12 آوریل 2008
    online.days از این پست تشکر کرده است.
  3. JS-mahdi

    JS-mahdi Banned

    ارسال‌ها:
    55
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    6
    مرسی میرم امتحان کنم !
     
    نوشته شده توسط JS-mahdi در ‏12 آوریل 2008
  4. JS-mahdi

    JS-mahdi Banned

    ارسال‌ها:
    55
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    6
    سوال دیتابیس که پرسیده بودم هست ...
    پروژه پیشرفت کرد .. قبلا خرچنگ قورباقه ای مینوشت حالا علامت سوال میزاره ..

    تروخدا کمک کنید .
     
    نوشته شده توسط JS-mahdi در ‏12 آوریل 2008
  5. JS-mahdi

    JS-mahdi Banned

    ارسال‌ها:
    55
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    6
    این رو حتما کمک کنید و ...
    یه سوال دیگه :

    میخام ادرس ایمیلی که از کاربر میگیرم قبل از ذخیره تو دیتابیس از صحت وجود ایمیل مطمعن شوم .. کمک کنید دیگه
     
    نوشته شده توسط JS-mahdi در ‏12 آوریل 2008
  6. amirkhoshhal

    amirkhoshhal Member

    ارسال‌ها:
    471
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام و خسته نباشید . می شه لطف منید یه فایل Php اینجا بذارید که توسط هیدر به یه فایل دیگه ریدایرکت کنه . من هیچ وقت نتونستم از هیدر استفاده کنم ، همیشه با اررور مواجه شدم . ممنون
     
    نوشته شده توسط amirkhoshhal در ‏12 آوریل 2008
  7. 1Program

    1Program Member

    ارسال‌ها:
    136
    تشکر شده:
    31
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام .
    دوست من JS-mahdi :
    دکمه تشکر پایین هر پست را می تونی برای "تشکر" بزنی .
    شما رد MySQL باید collation را برابر utf8_persian_ci انتخاب کنی .

    ----------------------
    amirkhoshhal :
    یک نمونه فایل Header :
    Zipped By Windows XP

    موفق باشید .
     

    پیوست ها:

    • header.zip
      اندازه فایل:
      385 بایت
      نمایش ها:
      44
    نوشته شده توسط 1Program در ‏12 آوریل 2008
    online.days و amirkhoshhal از این پست تشکر کرده اند.
  8. peyman1987

    peyman1987 Member

    ارسال‌ها:
    507
    تشکر شده:
    306
    امتیاز دستاورد:
    16
    برای استفاده از هدر هم باید قبل از چاپ شدن حتی یه کاراکتر توی صفحه ازش استفاده کنین وگرنه دیگه هدر فرستاده نمیشه و ارور میگیرین.

    کد (Text):

    <?PHP
    header("Location: آدرس صفحه");
    ?>
    <html>
    <head>
    .
    .
    .
    .

     
     
    نوشته شده توسط peyman1987 در ‏12 آوریل 2008
    amirkhoshhal از این پست تشکر کرده است.
  9. amirkhoshhal

    amirkhoshhal Member

    ارسال‌ها:
    471
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام . با تشکر از دوستانم جناب 1Program و peyman1987 ، یک دنیا ممنون .
    من هیدر رو قبل همه کدها نوشتم و مشکل اررور حل شد ولی اگه بخوام تووی یه شرط ازش استفاده کنم باید چی کار کنم ؟
    مثلا اگر ورودی برابر با مقدار دیتابیس نبود به صفحه اول ریدایرکت کنه . چی کار باید کنم ؟ :sad:
     
    نوشته شده توسط amirkhoshhal در ‏12 آوریل 2008
  10. amirds

    amirds New Member

    ارسال‌ها:
    28
    تشکر شده:
    12
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام
    JS-mahdi :
    اگه به حرف 1Program گوش کنی درست کار میکنه . در ضمن اگه خرچنگ غورباقه بنویسه بهتره تا علامت سوال .. همون خرچنگ غورباقه رو اگه در صفحه با یونکد UTF-8 پرینت کنی درست میشه ( اگر مراحل فوق انجام داده باشی ) .

    برای سوال ایمیل هم کاش یه تاپیک جدید باز میکردی ....
    اما برای مطمئن شدن از صحت ایمیل یه چیزهایی رو می تونی در توابع گلابی پیدا کنی ولی معمول نیست (زمان زیادی هم میبره چک کنه ) بهترین راه اینکه فقط درست نوشتن ایمیل رو چک کنی

    PHP:
    if(preg_match("/[\w\.\-][email protected]\w+[\w\.\-]*?\.\w{1,4}/", $email))
    amirkhoshhal::)
    در مورد ارسال هدر اصل مطلب رو peyman1987 بیان کرد . حالا فرقی نمکنه توی یه شرط از استفاده کنی یا جای دیگه ...
    اما اگه یه وقت خدایی نکرده ، زبونم لال قبلش چیزی در صفحه گذاشتی می تونی از JavaScript استفاده کنی اونم خوبه
    این رو ارسال کن :
    HTML:
    <script type="text/javascript">
    <!--
    window.location = "http://www.google.com/"
    //-->
    </script>
    البته با یه خورده تغییر هم می تونی یه پیام مناسب ارائه کنی و هم برای این فرمان تاخیر هم قرار بدی و ....

    موفق باشید .:)
     
    نوشته شده توسط amirds در ‏13 آوریل 2008
    amirkhoshhal از این پست تشکر کرده است.
  11. peyman1987

    peyman1987 Member

    ارسال‌ها:
    507
    تشکر شده:
    306
    امتیاز دستاورد:
    16
    amirds راست میگه فقط مهمه که قبل از استفاده از هدر توی صفحه چیزی چاپ نشده باشه وگرنه میتونی از دستورات PHP استفاده کنی.
     
    نوشته شده توسط peyman1987 در ‏13 آوریل 2008
  12. elahe2752

    elahe2752 Member

    ارسال‌ها:
    68
    تشکر شده:
    6
    امتیاز دستاورد:
    6
    من هم سوال دارم

    سلام
    من یک سوال دارم ولی نمی دونستم کجا بپرسم.

    من یک text boxشبیه همین که اینجاست و می تونیم توش تایپ کنیم و عکس اضافه کنیم و فونت را تغییر بدیم می خوام.
    می شه کمک کنید.
     
    نوشته شده توسط elahe2752 در ‏16 آوریل 2008
  13. sajadmaz

    sajadmaz Member

    ارسال‌ها:
    415
    تشکر شده:
    217
    امتیاز دستاورد:
    16

    اگه کد Html بخوای میتونی واردش کنی ولی اگه بخوای خودش تشخیص بده باید یه ادیتور پیدا کنی بزاری
     
    نوشته شده توسط sajadmaz در ‏16 آوریل 2008
    elahe2752 از این پست تشکر کرده است.
  14. elahe2752

    elahe2752 Member

    ارسال‌ها:
    68
    تشکر شده:
    6
    امتیاز دستاورد:
    6
    wamp

    با سلام و تشكر از راهنماييتون

    شما اديتور كه استفادش تو php راحت باشه رو معرفي كنيد يا براي down load بزاريد.
    خيلي ممنون
     
    آخرین ویرایش: ‏23 آوریل 2008
    نوشته شده توسط elahe2752 در ‏23 آوریل 2008
  15. sajadmaz

    sajadmaz Member

    ارسال‌ها:
    415
    تشکر شده:
    217
    امتیاز دستاورد:
    16
    نوشته شده توسط sajadmaz در ‏24 آوریل 2008

به اشتراک بگذارید