Cyletech
Member
درود بر شما،
منبع: حاشیه وب
امروز تصمیم دارم مقاله ای تحت عنوان « چگونگی کسب نظرات بیشتر برای مطالب » منتشر کنم، زیرا مشاهده و مطالعه نظرات هم برای نویسنده و هم برای کاربران معنا و مفهومی دارد که جالب است شما هم بدانید.
مدیر/نویسنده: پس از ارسال یک مقاله باید به بهینه سازی آن بپردازم و حال که به پایان نزدیک می شوم احساس می کنم کارم بسیار مفید بوده و امیدوارم علاقه مندان بسیاری داشته باشد.
کاربر/خواننده: حال که صفحه مورد نظرم را از طریق موتور جستجو یافتم باید ببینم افرادی که پیش از من این صفحه را مشاهده کردند چه گفته و چه امتیازی به آن داده اند.
همانطور که در بالا خواندید، مدیر علاقه مند است سطح کیفی مقاله خود را با مشاهده تعداد نظرات و اشتراک ها بداند و کاربر هم می خواهد بداند آیا این مقاله ارزش وقت گذاشتن دارد یا نه! برای همین به نظرات دیگر خوانندگان این مقاله توجه می کند.
نکته اخلاقی: بیایید برای کار یکدیگر احترام قایل شویم.
چگونه نظرات خود را بیان کنیم؟
منبع: حاشیه وب
امروز تصمیم دارم مقاله ای تحت عنوان « چگونگی کسب نظرات بیشتر برای مطالب » منتشر کنم، زیرا مشاهده و مطالعه نظرات هم برای نویسنده و هم برای کاربران معنا و مفهومی دارد که جالب است شما هم بدانید.
مدیر/نویسنده: پس از ارسال یک مقاله باید به بهینه سازی آن بپردازم و حال که به پایان نزدیک می شوم احساس می کنم کارم بسیار مفید بوده و امیدوارم علاقه مندان بسیاری داشته باشد.
کاربر/خواننده: حال که صفحه مورد نظرم را از طریق موتور جستجو یافتم باید ببینم افرادی که پیش از من این صفحه را مشاهده کردند چه گفته و چه امتیازی به آن داده اند.
همانطور که در بالا خواندید، مدیر علاقه مند است سطح کیفی مقاله خود را با مشاهده تعداد نظرات و اشتراک ها بداند و کاربر هم می خواهد بداند آیا این مقاله ارزش وقت گذاشتن دارد یا نه! برای همین به نظرات دیگر خوانندگان این مقاله توجه می کند.
نکته اخلاقی: بیایید برای کار یکدیگر احترام قایل شویم.
چگونه نظرات خود را بیان کنیم؟
- هر مطلب دارای بخش ارسال نظر است مگر مدیر این بخش را غیرفعال کرده باشد
- اطلاعات لازم فرم را تکمیل نموده و دیگر فیلد ها را یا خالی بگذارید یا صحیح پر کنید
- نظر به معنی تشکر از نویسنده است اما می تواند حاوی گله و شکایت، انتقاد یا سوال باشد
- نظرات محل مناسبی برای تبلیغات نیست
- در پایان روی دکمه ارسال کلیک کنید
- تشویق خوانندگان: بخشی را برای کاربران در نظر بگیرید تا آنها در مورد خودشان سخن بگویند
- پرسش از خوانندگان: در پایان مطالب سوالی را مطرح نمایید تا خوانندگان به آن پاسخ بدهند
- پاسخ به نظرات: از داشتن دست کم یک پاسخ برای هر نظر مطمئن شوید
- مطلع سازی: امکانی را فراهم نمایید تا ارسال کنندگان نظر بتوانند براحتی از هر نظر تازه مطلع شوند
- در نظر گرفتن پاداش: هر ماه به نویسنده برترین نظر ارسال شده پاداش بدهید
- آسان ساختن ارسال نظر: ارسال نظر را برای خوانندگان دشوار نسازید