چطوری تو دریم ویور راست به چپ کنیم؟

sobhan_250

Active Member
ممنون !
بله منظور من همان rtl بود

اما نمیشه بدون استفاده از css مثل فرانت پیج این دستور را توی خود صفحه وارد کرد؟

saeedesign

Member
نه. نمی شه... در کل دری وور یک نرم افزار بسیار خوب و پیشرفته تر از فرانت پیج است ولی یه سری اشکالاتی دارد که به نظر من اشکال نیست نقص است که این دو با هم فرق می کنند.و همین عامل باعث شده خیلی ها باز هم از فرانت پیج زیاد پیشرفته استفاده کنند....

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
شما از طریق کد html نیز می توانید این کار را انجام دهید:
HTML:
<html dir="rtl">

iran480

Member
با سلام
ببخشید من Adobe Dreamweaver CS3 دارم. وقتی در صفحه فارسی تایپ می کنم ، بعد از تایپ هر کلمه و گذاشتن یک فاصله ، کلمه ی بعدی قبل از اون کلمه قرار می گیره. مثلاً وقتی می نویسم علی رضا اینطور نمایش داده می شه: رضا علی .
اما وقتی صفحه رو ذخیره می کنم و با مرورگر باز می کنم ، مشکلی نداره و درست نمایش می ده. فقط در خود صفحه ی طراحی برنامه این مشکل هست.
لطفاً راهنمایی کنید که چطور می تونم این مشکل رو در برنامه ی Adobe Dreamweaver CS3 حل کنم؟
با تشکر

vaheb

Member
با سلام
ببخشید من Adobe Dreamweaver CS3 دارم. وقتی در صفحه فارسی تایپ می کنم ، بعد از تایپ هر کلمه و گذاشتن یک فاصله ، کلمه ی بعدی قبل از اون کلمه قرار می گیره. مثلاً وقتی می نویسم علی رضا اینطور نمایش داده می شه: رضا علی .
اما وقتی صفحه رو ذخیره می کنم و با مرورگر باز می کنم ، مشکلی نداره و درست نمایش می ده. فقط در خود صفحه ی طراحی برنامه این مشکل هست.
لطفاً راهنمایی کنید که چطور می تونم این مشکل رو در برنامه ی Adobe Dreamweaver CS3 حل کنم؟
با تشکر

دقیقا منم همین مشکل را دارم البته در DreamWeaver8 چطور این مشکل رو حل کنم ؟
آیا نسخه جدید اومده ؟

vaheb

Member
اصلا توی جداول هم همین مشکل رو دارم ! یعنی توی محیط edit درست هست اما در حالت نمایش در مرورگر درست است !
یعنی توی محیط design مثلا اول سلول Menu هست و سپس منوی content , اما در مرورگر اول سلول content هست و بعد . . ..
در ضمن من کل جدول رو داخل <div dir="rtl"> قرار دادم.

sobhan_250

Active Member
بله تا حالا دریم ویور این مشکل را داشته اما بعد از اینکه شرکت ادوب ماکرومدیا رو خرید این مشکل با انتشار نسخه های ME چه در این برنامه و چه در بعضی برنامه های دیگه حل شد
شما باید نسخه Adobe Dreamweaver CS3 ME را استفاده کنین . این مشکل حل شده !‌
و یا اینکه برای نوشتن و تغییر از front page استفاده کنین !‌

vaheb

Member
بله تا حالا دریم ویور این مشکل را داشته اما بعد از اینکه شرکت ادوب ماکرومدیا رو خرید این مشکل با انتشار نسخه های ME چه در این برنامه و چه در بعضی برنامه های دیگه حل شد

Akhe sakhte ke ham ba front page kar konim ham ba dreamweaver , be hal aya in moshkel dar noskhe bala hal shode ?

vaheb

Member

Bebakhshid yani tu noskhe ME ham jadavel va ham motu dar mohite design mesle FrontPage hastand ?

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
دوست عزیز vaheb جان
ورود شما رو به جمع مجید آنلاینی ها خوش آمد می گم، مطابق قوانین مجید آنلاین که پیش تر مطالعه فرمودید، شما تنها مجازید که به زبان پارسی تایپ کنید نه پینگلیش. پست های خود را اصلاح کنید.
پاینده باشید.

vaheb

Member
با سلام خدمت دوستان گرامی ! من از اعضای قدیمی مجید آنلاین بودم اما بنا به دلایلی اون User رو از دست دادم . عذر خواهی می کنم اگر Fanglish نوشتم آخه با موبایل کانکت شده بودم و فارسی نداشت !

vaheb

Member

آقا من به سختی و با هزینه زیاد این نرم افزار رو از p30download.com خریدم . اما مشکل حل نشد ! پس نسخه ME یعنی چی ؟ اصلا هیچ کجای نرم افزار ننوشته ME الان چیکار کنیم ؟ مگه شما از نسخه ME استفاده نکردین ؟ ما رو هم راهنمایی کنید.

onlymhb

Active Member
آقا من به سختی و با هزینه زیاد این نرم افزار رو از p30download.com خریدم . اما مشکل حل نشد ! پس نسخه ME یعنی چی ؟ اصلا هیچ کجای نرم افزار ننوشته ME الان چیکار کنیم ؟ مگه شما از نسخه ME استفاده نکردین ؟ ما رو هم راهنمایی کنید.

آقا یکی به ما هم کمک کنه نسخه Me ما هم قات داره

vaheb

Member
پس کجایند مردان ایران زمین ؟

بابا یکی به داد ما برسه !

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
نسخه های ME ، به معنی نسخه Middle Eastern یا همان خاور میانه است.
شخصا با این نسخه از Dream Weaver کار نکردم، شما می فرمایید هم UTF-8 کردید هم زبان رو fa گرفتید، بازهم مشکل دارید؟

جدیدترین ارسال ها

بالا