sobhan_250
Active Member
چطوری تو دریم ویور 8 راست به چپ کنیم؟
آیا این مشکل در نسخه جدید حل شده؟
آیا این مشکل در نسخه جدید حل شده؟
<html dir="rtl">
با سلام
ببخشید من Adobe Dreamweaver CS3 دارم. وقتی در صفحه فارسی تایپ می کنم ، بعد از تایپ هر کلمه و گذاشتن یک فاصله ، کلمه ی بعدی قبل از اون کلمه قرار می گیره. مثلاً وقتی می نویسم علی رضا اینطور نمایش داده می شه: رضا علی .
اما وقتی صفحه رو ذخیره می کنم و با مرورگر باز می کنم ، مشکلی نداره و درست نمایش می ده. فقط در خود صفحه ی طراحی برنامه این مشکل هست.
لطفاً راهنمایی کنید که چطور می تونم این مشکل رو در برنامه ی Adobe Dreamweaver CS3 حل کنم؟
با تشکر
بله تا حالا دریم ویور این مشکل را داشته اما بعد از اینکه شرکت ادوب ماکرومدیا رو خرید این مشکل با انتشار نسخه های ME چه در این برنامه و چه در بعضی برنامه های دیگه حل شد
شما باید نسخه Adobe Dreamweaver CS3 ME را استفاده کنین . این مشکل حل شده !
و یا اینکه برای نوشتن و تغییر از front page استفاده کنین !
بله تا حالا دریم ویور این مشکل را داشته اما بعد از اینکه شرکت ادوب ماکرومدیا رو خرید این مشکل با انتشار نسخه های ME چه در این برنامه و چه در بعضی برنامه های دیگه حل شد
Akhe sakhte ke ham ba front page kar konim ham ba dreamweaver , be hal aya in moshkel dar noskhe bala hal shode ?
آقا من به سختی و با هزینه زیاد این نرم افزار رو از p30download.com خریدم . اما مشکل حل نشد ! پس نسخه ME یعنی چی ؟ اصلا هیچ کجای نرم افزار ننوشته ME الان چیکار کنیم ؟ مگه شما از نسخه ME استفاده نکردین ؟ ما رو هم راهنمایی کنید.