چرا منو بن کردین ؟

AMIR-ASHERI

Member
چرا منو بن کردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام اکانت من Ashiyane هست چرا من رو بن کردید؟؟؟
مگه کاری کردم؟
لگه قرار بود بن بشم دو هفته پیش می شدم بااینکه پست من همون لحظه ویرایش شد وچیز بدی هم نبود نوشته بودم بدبخت فقط چرا یکی جواب بده

You have been banned for the following reason:
هيچ يك

Date the ban will be lifted: هرگز

mostafa_az

Well-Known Member
انتقال
گزارش ميدم به مقامات بالاتر تا رسيدگي بشه .

مخلصيم
مصطفي

AMIR-ASHERI

Member
مرسی دستت درد نکنه من چند روزه میام توسایت میگردم و هیچ چیزی هم ننوشتم چرا امروز منو بن کردین با وجود اینکه هیچ فعالیتی انجام ندادم؟
به هر حال ممنون

موفق باشید.

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
مگه قوانین انجمن مطالعه نکردین واسه یک موضوع چند تا تاپیک میزنن در ضمن اینجور مسائل رو در قوانین انجمن ذکر کردیم که در پیام خصوصی با مدیران اصلی مطرح کنید

در ضمن به این علت ها بن شدید

قانون شماره 2) کاربران سایت می بایست در هنگام ارسال پیغام در انجمن ها از کلمات مناسب استفاده نمایند. در صورت مشاهده کلمات رکیک و نامناسب ، اكانت آن كاربر در اولین فرصت حذف خواهد شد و دسترسي وي به انجمنها قطع خواهد شد

قانون شماره 18 ) در صورت مشاهده هر گونه بي احترامي به كاربران ديگر و مديران و مسئولان سايت با كاربر مربوطه برخورد خواهد شد و در صورت لزوم دسترسي وي به انجمنها قطع خواهد شد

قانون شماره 23 ) در صورت ملاحظه هرگونه ارسال تمسخر آمیز، توهین آمیز و یا مسایل و مشکلات شخصی‌ در مورد یک کاربر و یا یک مدیر در انجمن ها آن ارسال سریعا حذف و در صورت تکرار موجب برخورد با آن کاربر خواهد شد.

محمودی

ققنوس

Member
آقاي محمودي اگه مقدوره لينک مشکلي رو که امير آقا بوجود اورده بدين ببينيم چيکار کرده
اگه براي يه کلمه بدبخته جا داره که تجديد نظر کنين

bahy_my

Active Member
سلام
حالتون خوبه؟؟؟
مي بخشين جناب محمودي مي خواستم با شما صحبت كنم.
اين تاپيك رو نگاه كنيد :
http://forum.majidonline.com/forum42/thread50981.html#post364211
بينيد طرز رفتار با من چجوريه!!!.....
هر وقت ايشون (تو تاپيك مي بينين) يه جواب به من ميادن اين جوري بوده.
تو رو خدا رسيدگي كنيد.
.........................................
خوشحال تو اين مجيد آنلاين كساني هستن كه بهشون پناه ببرم وگرنه الان تموم شده بودم.
خيلي ممنون
خداحافظ

AMIR-ASHERI

Member
سلام دوستان
مشکل از من بودش بله با نظر آقای محمودی موافقم من نباید اونجوری حرف می زدم(در اصل حرف رکیکی نزدم من اهل فحش نیستم)
2-طبق قانون شماره 23) :هیچ کاربری رو مورد تمسخر قرار ندادم وخودم هم بدم می یاد از مسخره کردن.
3-قانون شماره 18:بنده به هیچ کدام از کاربران به طور مستقیم و غیر مستقیم توهین نکردم.

در هر صورت موفق باشید.

امیر

درباره لايسنس وي بي بود فكر كنم كه ايشون مخالف لو دادن بودند و اين مشكلات به وجود اومد
ولي بهتره اين مشكل يه جوري حل شه حرف و حديث و اينجور ناراحتيا داره زياد ميشه كم كم
اگه مشكل هنوزم سره اينه كه آيا بايد لو داد يا نه يه نظر سنجي راه بندازين مشخص شه
من همين جا نظرمو ميگم زماني كه در ايران همه استفاده كنند بدون توجه به كپي رايت(در صورتي كه خريدش مشكل باشه مثل الان) از نظر من اشكالي نداره (دلايل ديگري هم دارم كه اگه بحثش شد عنوان ميكنم)
-------------------------------------------------
ولي در صورتي كه داخل ايرانم بشه ازش بطور قانوني استفاده كرد مانند هاستينگايي كه سرويسشو ارائه ميدن(راست يا دروغ! ) همه بايد به شيوه قانوني استفاده كنند

AMIR-ASHERI

Member
بله مشکل سر همین بودش ولی فقط من نبودم توش سعید هم با من موافق بودش...
حالا بنده خدا تازه امروز یادت افتاده که منو بن کنی؟
اگه من حرف زشتی زدم لینک صفحه رو بزار همه ببینن و با نظر شما موافقت کنن که من آدم بی فرهنگی هستم.
در هر صورت حق با شماست خواستی بزار بن بمونم نخواستی هم بازش کن اصلا به....

موفق باشید امیر

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
من نمیخوام چیزی رو نمایش بدم ولی این فقط یکی از اون پست های شما بود

قانون شماره 18 ) در صورت مشاهده هر گونه بي احترامي به كاربران ديگر و مديران و مسئولان سايت با كاربر مربوطه برخورد خواهد شد و در صورت لزوم دسترسي وي به انجمنها قطع خواهد شد

مورد اول : که خودتون قبول دارین

مورد دوم: (قانون شماره 18) این بی احترامی کامل به مدیران انجمن و کاربران نبود

مورد سوم :( قانون شماره 23 ) بازم تکرار

سعید اینا بن نمی کنن ولش کن یه سری آدم از خود راضی شدن مدیر و حالا چون دسترسیشون بالاست هی هی دوست دارن ویرایش کنن
تا حالا جایی ندیدم امضا رو هم ویرایش کنن.
خیلی آدمای بدبختی هستین جناب با ادب های مجید نایلون.

و

واقعا که این آدمای***** رو نگاه کن آخه بدبخت از لو دادن چی به تومیرسه می خوای عقدت رو خالی کنی؟؟؟؟

در

شما تو اون تاپیک کلا 8 تا پست زدید (که من دو موردش اینجا نقل قول کردم) با توجه به اینکه من همون جا به شما تذکر داده بودم که

این بحث تکراری هست دفعه بعد هم نبینم تو انجمن به این شکل پست بزنید رعایت ادب هم خوب چیزی هست دفعه آخری هم هست که به شما تذکر میدم

در ضمن وقتی میگی دزد یعنی چی؟ خوب به حرفت فکر کن بعد میفهمی دزد کی هست

در ضمن یک بار گفتم یک بار دیگه هم میگم هیچ دوست ندارم هیچ کاربری با هر درجه علمی و ... به مدیران انجمن ما توهین کنه در صورت توهین حتما باهاش برخورد میکنم اگر هر مشکلی دارین در پیام خصوصی با من در میون بذارید

و تو اون پستی که من کاملا ویرایش کردم کلمه بدبخت تنها نبود اگه خوب یادتون باشه شما گفتید ( کمتر از یه دزدح..م زاده نیست کسی که گزارش بده ) من بخاطر یه کلمه بدبخت هیچ وقت دسترسی کسی رو نبستم امیدوارم یادتون اومده باشه

چون من به خاطر کلمه بدبخت که شما بگین هیچ موقع کل پست ویرایش نمیکنم

امیدوارم قانع شده باشید

علی

AMIR-ASHERI

Member
آقا من کلمه دزد رو بکار نبردم تازه اگه بکار ببرم به کی گفتم منظورم باید چی باشه تازه من به مدیران انجمن چی گفتم مگه چه توهینی کردم من اصلا مدیران انجمن رو از کجا باید بشناسم ها تا توهین کنم تازه اولیه روsaeed_18_karaj نوشته بودش چرا به من میگی؟؟؟

تازه چرا همون موقع منو بن نکردی با وجود اینکه تاپیک رو قفل کردی
این بحث تکراری هست دفعه بعد هم نبینم تو انجمن به این شکل پست بزنید رعایت ادب هم خوب چیزی هست دفعه آخری هم هست که به شما تذکر میدم

در ضمن وقتی میگی دزد یعنی چی؟ خوب به حرفت فکر کن بعد میفهمی دزد کی هست

در ضمن یک بار گفتم یک بار دیگه هم میگم هیچ دوست ندارم هیچ کاربری با هر درجه علمی و ... به مدیران انجمن ما توهین کنه در صورت توهین حتما باهاش برخورد میکنم اگر هر مشکلی دارین در پیام خصوصی با من در میون بذارید

باشه؟
حالا یه سوال چرا امروز منو بن کردی؟باوجود اینکه پست مال دو هفته پیش بود
بعدش هم به من بگو به کدوم یک از مدیران توهین کردم؟؟
تازه منظورت از م.... چیه من که هنوز چیزی ننوشته بودم فقط (م)و(.....) این دلیلی بر ویرایش و بن کردن نیستش

امیر

AMIR-ASHERI

Member
منظورت از
کمتر از یه دزدح..م زاده نیست کسی که گزارش بده
چیه اینو که من ننوشتم جیگر احتمالا یادت رفته دزد کیه تو اصلا تو چجوری برداشت می کنی یادت رفته چون پست رو ویرایش کردی و اشتباه نوشتی اگه به خاطر م******هستش که این یدونه م با چند تا ستاره دیگه من نمی دونم شما اینو فحش استنباط می کنید یا به من ربطی نداره چون منظور من چیزه دیگه ای بودش اگه می خواستم کامل می نوشتم نیازی به ستاره و اینجور چیزا نیست
تازه من فقط تو یه تاپیک اینطوری صحبت کردم دیکه تو بقیه تاپیک ها ننوشتم چیزی و فحش هم ندادم
الله اکبر آخه یکی به من بگه چه فحشی دادم.

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
پس با این وضعیت بنده دروغ میگم شما نگفتین من الکی ویرایش کردم بنده ازخودم که این حرفا رو در نیاوردم چیزی هست که وجود داره و من هم نقل قول کردم

در ضمن پست شما انتقال داده شده به آرشیو و من این موارد رو از اونجا نقل قول کردم برادر

در مورد اینکه چرا امروز بستم اون روز نبستم نوشتیم در اولین فرصت اکانت شما حذف میشود ( اكانت آن كاربر در اولین فرصت حذف خواهد شد و دسترسي وي به انجمنها قطع خواهد شد)

بنده هم در اولین فرصتی که داشتم اینکارو انجام دادم بازم مشکلی هست

در ضمن این طرز صحبت توهین نیست

سعید اینا بن نمی کنن ولش کن یه سری آدم از خود راضی شدن مدیر و حالا چون دسترسیشون بالاست هی هی دوست دارن ویرایش کنن
تا حالا جایی ندیدم امضا رو هم ویرایش کنن.
خیلی آدمای بدبختی هستین جناب با ادب های مجید نایلون.

و

واقعا که این آدمای***** رو نگاه کن آخه بدبخت از لو دادن چی به تومیرسه می خوای عقدت رو خالی کنی؟؟؟؟

من تمام موارد رو توضیح دادم در ضمن این بحث دیگه دادم ندید اگر سوالی دارید در پیام خصوصی با بنده مطرح کنید

bahy_my به مشکل شما هم رسیدگی میکنم

موفق باشید

علی

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mandana

Active Member
خوب امیر جان شرمنده من فکر کردم فقط گفتی بدبخت و حق رو به تو دادم عمو.اما راستش منم از ح...م زاده همون برداشتی رو می کنم که منجر به بن شدن میشه.

یوزر تازه هم بهت میاد بابا ناراحت نباش.

محمودی جان مرسی که گفته ها رو نوشتین منم یاد میگیرم زود قضاوت نکنم

ممنون

آبتین

bahy_my

Active Member
قربون دهنت كه باعث شد خوشبو بشيم :
اللهم صل علي محمدٍ و آل محمد.....و عجّل فرجهم(شريف)
بفرست

جدیدترین ارسال ها

بالا