من نمیخوام چیزی رو نمایش بدم ولی این فقط یکی از اون پست های شما بود
قانون شماره 18 ) در صورت مشاهده هر گونه بي احترامي به كاربران ديگر و مديران و مسئولان سايت با كاربر مربوطه برخورد خواهد شد و در صورت لزوم دسترسي وي به انجمنها قطع خواهد شد
مورد اول : که خودتون قبول دارین
مورد دوم: (قانون شماره 18) این بی احترامی کامل به مدیران انجمن و کاربران نبود
مورد سوم

قانون شماره 23 ) بازم تکرار
سعید اینا بن نمی کنن ولش کن یه سری آدم از خود راضی شدن مدیر و حالا چون دسترسیشون بالاست هی هی دوست دارن ویرایش کنن
تا حالا جایی ندیدم امضا رو هم ویرایش کنن.
خیلی آدمای بدبختی هستین جناب با ادب های مجید نایلون.
و
واقعا که این آدمای***** رو نگاه کن آخه بدبخت از لو دادن چی به تومیرسه می خوای عقدت رو خالی کنی؟؟؟؟
در
شما تو اون تاپیک کلا 8 تا پست زدید (که من دو موردش اینجا نقل قول کردم) با توجه به اینکه من همون جا به شما تذکر داده بودم که
این بحث تکراری هست دفعه بعد هم نبینم تو انجمن به این شکل پست بزنید رعایت ادب هم خوب چیزی هست دفعه آخری هم هست که به شما تذکر میدم
در ضمن وقتی میگی دزد یعنی چی؟ خوب به حرفت فکر کن بعد میفهمی دزد کی هست
در ضمن یک بار گفتم یک بار دیگه هم میگم هیچ دوست ندارم هیچ کاربری با هر درجه علمی و ... به مدیران انجمن ما توهین کنه در صورت توهین حتما باهاش برخورد میکنم اگر هر مشکلی دارین در پیام خصوصی با من در میون بذارید
و تو اون پستی که من کاملا ویرایش کردم کلمه بدبخت تنها نبود اگه خوب یادتون باشه شما گفتید ( کمتر از یه دزدح..م زاده نیست کسی که گزارش بده ) من بخاطر یه کلمه بدبخت هیچ وقت دسترسی کسی رو نبستم امیدوارم یادتون اومده باشه
چون من به خاطر کلمه بدبخت که شما بگین هیچ موقع کل پست ویرایش نمیکنم
امیدوارم قانع شده باشید
علی