چرا مجید انلاین مشهور شد؟

لایق هر چیزی هست چون من می دونم چه رنجهایی رو کشیده چه شبهایی رو بیدار مونده تا به سایت برسه چه محدودیتهایی رو کشیده تا به اینجا رسید پس لایق مجید آنلاین چیزی بیش از این هم می باشد.
کاملا درک می کنم.مخصوصا استرسهایی که به آدم وارد می شه.یک سایت کوچیک با روزی 100 تا بازدید مشکلی نیست.ولی طبیعتا مجید-آنلاین یک سعود ناگهانی داشته،اون دوران برای هر مدیری دوره ی شاید "وحشناکیه" که سایت خود من و خود من بریدیم به خاطر هین سعود.توضیح بیخود نمی دم... بگزریم.

3: آینده ی مجید آنلاین؟ (سقوط/سعود)
ما آرزوی پیشرفت روز افزون برای مجیدآنلاین داریم اما با این مسئله بستگی به خود سیاستگذاران سایت داره که بتونن با یک حرکت کیش و مات بکنن یا کیش و مات بشن! مهره دست خودشونه
سوال این نبود.
به نظر شما کیش مات می شن یا کیشو مات می کنن؟

ولی اون موقعی که مجید آنلاین انجمنهای بی بی داشت هنوز ملت نمی دونستن پی اچ پی چیه !!
خیلی جالب بود،نمی دونستم مجید آنلاین اولیش بوده.

در نهایت خیلی حرفهای جالبی بود....

soheil_v

Member
دوستان اين هم اون عكسها كه قولشو داده بودم

حال كنين اين كنترل پنل را حالا شما دوست عزيز ميتوني مثل اينو بسازي :

اين عكس هم مربوط به هك شدن مجيدآنلاين توسط يك آدم ... بود .

دوستان شرمنده من همين تعداد را داشتم از آقا مجيد خواهش ميكنم اگه ممكنه چند تا عكس از كنترل پنل بزارن تا همه به اوج قدرت پنهان مجيدآنلاين پي ببرند .

soheil_v

Member
در ضمن اون كسي كه مجيدآنلاين را هك كرده بود را ميشناسم يك چيزهايي از پشت صحنه اين سايت ميگفت كه من دهنم آب افتاده بود

مجيد جان محشره خودت هم محشري
موفق باشي انشالا

من نمی دونم چرا مشهور شده ولی نمی دونم می دونیم یا نمی دونید که من چه جوری ؟؟؟؟؟ که اینجا رو پیدا کردم؟؟؟ من توی سر رسید پیدا کردم واسم خیلی جالب بود که این چیه که اسم رو اینجا زدن بعد دیدم که چه لعبتی هست!!!!!!!!!!

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
من نمی دونم چرا مشهور شده ولی نمی دونم می دونیم یا نمی دونید که من چه جوری ؟؟؟؟؟ که اینجا رو پیدا کردم؟؟؟ من توی سر رسید پیدا کردم واسم خیلی جالب بود که این چیه که اسم رو اینجا زدن بعد دیدم که چه لعبتی هست!!!!!!!!!!
ميتونم بپرسم كه چطوري توي سررسيد پيدا كرديد ؟
اين جالب بود برام

مجيد

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
داره جالب ميشه !
------------------------------------------------
سلام
من از زماني كه فروم اين سايت PHP بود بودم ! با اينكه اون موقع كه با سايت آشنا شده بودم 3 سالي ميشد كه با فوتوشاپ كار مي‌كردم ، ولي وقتي آموزش‌هاي سايت رو ديدم ، فهميدم كه هنوز هيچي بلد نيستم .

يه نكته ديگه هم اين بود كه وقتي كه فروم PHP بود ، واقعا صميمتي خيلي خوبي بين اعضا بود . البته الان هم هست ولي اونطوري نه ...!‌

خداييش يادش بخير ...

اينم يكي از صفحه‌هاي قديمي كه من چندتايي شو نگه داشتم...

http://lsamanl.persiangig.com/image/Amoozesh/SimeMesi.htm

تا بعد...!

arashonline

Well-Known Member
خب با توجه به گفته هاي آقا سامان همه بايد آسين بالا بزنيم !
واقعا ممنون سامان جان براي اون لينكت !

alireza-metal

Active Member
منم اگه اشتباه نکنم تا اونجایی که یادمه با سرچ کردن در گوگل و از طریق آموزشهای فتوشاپ که اون موقع بابک ساطلی اون آموزش ها رو میزاشت با این سایت آشنا شدم

خیلی لینک جالبی بود.
آقا مجید از قدیم تو کار سیاه،سفید بوده...
اون صفحه ماله چند سال پیشه؟

nima_dsnr

کاربر VIP
خیلی این صفحه برام جالب بود... آقا سامان دمت گرم... خیلی
-----------------
من هم دوستم یه روز تمام آموزشهای فتوشاپ مجید آنلاین رو گذاشت جلوم ( توی یک cd که خوذش تو حدود یک سال save کرده بود )
من هر روز که آموزشا رو می خوندم بیشتر دیوونه می شدم. اون موقع ها به دلایلی کامپیوتر نداشتم. باور کنید شب خواب نمیرفتم تا فرداش برم سراغ آموزشها...
خلاصه وقتی کامپیوتر خریدم ( البته برای بار سوم ) اولین سایتی که باز کردم مجید آنلاین بود. یعنی اصلا حتی یاهو هم به مخم نرسید باز کنم.
خلاصه دیدم یه جایی نوشته ثبت نام. نمیدونستم چیه ( فروم رو میگم ) ولی عضو شدم و دیدم یه عالمه آدم دارن با هم تبادل نظر میکنن. من تا 4-5 ماه جرات پست زدن نداشتم. ( شاید 30 پست زدم کلا ) یعنی فقط استفاده می کردم. حالا که خدا رو شکر فکر میکنم به یه جاهایی رسیدم ( با مجید آنلاین ) ... هی ... دستمون به پست زدن هم باز شده...

خلاصه کلام :
مجیدآنلاین نوکرتم !!!

آقا مجید باید به سایتش افتخار کنه.چون همه یه خاطره ی شیرین از مجید آنلاین دارن

kami_mz

Well-Known Member
خیلی لینک جالبی بود.
آقا مجید از قدیم تو کار سیاه،سفید بوده...
اون صفحه ماله چند سال پیشه؟
متاسفانه لینک در حال حاضر داونه ولی اگه اشتباه نکنم( با توجه به توصیفاتی که کردید؛ سیاه و سیفد و...) مربوط به سال 83 باید باشه. یعنی تا بهمن 83 اون شکلی بودیم.

یک سال و نیم پیش حدود 2 سال
فکر می کردم قدیمی تر باشه
دقیقا مجید آنلاین چند سالشه؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
منم این تاپیکو الان دیدم (چون تازه منتقل شده) و فکر کنم تاپیک خیلی خوبی بود حداقلش آدم چیزای خوبی دستگیرش میشه.

منم از طریق گوگل با سایت آشنا شدم. یعنی یه روز داشتم دنبال مقاله میگشتم که تو گوگل سرچ کردم و دیدم اولین لینک لینک مجید آنلاینه. اولش برام جالب بود که این بنده خدا (آقا مجید که اون موقع هنوز نمیشناختمش) چه اعتماد به نفسی داره!!! سایت زده اسم خودشم گذاشته رو سایتش! :دی
وقتی اومد دیدم نه بابا مثل اینکه همون جایی که دنبالش بودم.

در مورد سایت باید بگم من تا حالا فرومایی زیادی بودم (هم ایرانی هم خارجی) اما اینو جدی میگم واقعا بحثهایی که تو مجید انلاین میشه خیلی فرق میکنه با بقیه جاها.

البته به نظر من مقایسه بین دو چیز باید در شرایط مساوی انجام بشه. الان خیلیا میان مجید انلاین رو مثلا با فرومهایی جدید مقایسه میکنن. خوب الان اکثر فرومای ایرانی بدون شک یه انجمن برای گفتگوی آزاد و سرگرمی و بقول معروف آف تاپیک دارن که خوب همیشه هم خدا رو شکر بازار گرمی دارن! خوب مشخصه تو اینجور فروما هم تعداد پستهای افراد بالا میره و سابقشون زیاد بنظر میاد هم اینکه خیلیا به اون سمت کشیده میشن. ولی مجید انلاین از همون ابتدا یه فروم تخصصی برای وبمسترها و گرافیستها معرفی شد و نباید انتظار بحثهای خارج از محدودش رو داشت. خوب این موضوع هم میتونه عاملی باشه برای یه سری افراد که تحمل بحثهای جدی و تخصصی رو ندارن تا برن به فرومایی که بهشون بیشتر خوش بگذره.
البته بگذریم از اینکه افرادی مثل شهرام و سایان و مهرداد و جدیدا هم مصطفی و آبتین بخاطر مشکلات شخصیشون فعلا در جمعمون نیستن و حساب اینا کاملا جداست.

در مورد آینده سایت تا یه افتی نباشه اوج معنی نداره. ولی دلیل نداره اگر یه افت نسبی پیش بیاد دیگه بگیم تموم و درش و تخته کنیم و ... میشه دوباره برگشت به اون روزا ولی خوب شرایطی داره که امیدوارم مهیا بشه.

در مورد طراحی سایت هم خوب نمیشه به تنهایی یک کار تک و ناب انجام داد. مثلا اینکه انتظار داشته باشیم فردا صبح که میایم تو سایت ببینیم همه چیز عوض شده و مجید معجزه کرده! اینجور کارا باید بصورت گروهی انجام بشه. یعنی یه گروه از بچه های گرافیک و طراحی وب و فلش و ... همگی جمع بشن و یه کار تک انجام بدن که البته کار آسونی هم نیست.

ببخشید که خیلی حرف زدم.
موفق باشید
سارا

سررسيد سال 83 بود فكر كنم . سررسيد تخصصي كامپيوتر اون موقع كلاس مي رفتيم مال يكي از بچه ها بود بالاي هر صفحه از اون اسم يه سايت زده بود جلوش هم نوشته بود كه چي هست كه اون نوشته بود مجيد آنلاين گرافيك من نوشتمش گذاشتم تو جيبم تا خيلي وقت داشتمش يه چند باري هم تو سايت اومدم ولي حواسم به فرام نبود بعدها متوجه فرام شدم يعني بچه ها بهم گفتن اينجوري ها ديگه................

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
من هم يكي از دوستاي مجيد تو شهرمون آدرس سايتشو بهم داد...
البته منم بگم كه از اول با فروم آشنايي نداشتم ، يه 2 3 هفته‌اي تو سايت چرخ مي زدم ، تا ديدم نوشته‌ انجمن‌ها تخصصي ما هم رفتيم تو..... ، البته مجيد آنلاين اولين انجمني بود كه من بهش پيوستم و اوايل چندتا پست الكي زدم...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دقيقا مجيد آنلاين چند سالشه؟
اگه اشتباه نكنم 4 سالش شده باشه...

ولي مجيد انلاين از همون ابتدا به فروم تخصصي براي وبمسترها و گرافيستها معرفي شد و نبايد انتظار بحثهاي خارج از محدودش رو داشت.
سارا كاملا با اين حرفت موافقم ، خدايي به پست‌ها بچه‌ها نگاه كنيد ، زياد اجازه خارج شدن از بحث داده نميشه ، مگر اينكه بحث ، بحث آزاد باشه...

مثلا همين پست‌ها خودم ، يه نيگاه كنيد ببينيد چندتاش الكيه.
1.gif

تا بعد...!

جدیدترین ارسال ها

بالا