چرا باید V-Ray 3 را پاک کنیم!! مهم

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام. متاسفانه این چند وقت اخیر حسابی اذیت شدم. هر سر کارهای داخلی هم کارهای بیرونی. عملا تمام پلاگین ها از بین رفته . چرا به خاطر موجود نازنینی به نام وی ری 3! شاید به خاطر کرک بدش باشه اما هرچی هست بیچاره کرد منو
آخرین تستی که ازش گرفتم رو براتون میزارم.
نمی دونم چی میشه وقتی با تنظیمات اتومات خودش یه فایل رو عین تنظیمات دستی میگیری زمان رندر 3 ساعت هست.اما همون رو اگه دستی بزاری بعد رندر بگیری نیم ساعتم نمیشه! واقعا برام عجیب بود
بحث دیگه توی کنترل GI فاجعه انسانی هست. سرعتش هم فقط توی Brute force بهینه شده و بحث iradiance map - dof - subvise , .... هیچ تفاوتی نداره.
vray 2.4
زمان رندر 70 دقیقه
vray-2.4.jpg
vray 3
زمان رندر 70 دقیقه

vray-3.jpg

IIIXI

Member
شما وی ری 3 رو رو سیستم دیگه ای هم تست کردی؟
من تا به حال مشکلی از بابت سرعت با این نسخه ی وی ری نداشتم و حتی با مقایسه هایی که با صحنه های نه چندان قدیمیم داشتم سرعت به مراتب بیشتری داشته،
فقط.........! نکنه مهم اینه که :
در صحنه های خیلی قدیمی تر با نسخه های قبل از وی ری 3 سرعت بیشتر و رندر بهتری رو نسبت به وی ری 3 داشتم.. در چند مورد غیر از داستان سرعت، رندر artifact داری رو در وی ری 3 داشتم،
اما در صحنه های جدید که اونها رو به تازگی ساختم و متریال و نور و... دادم هیچ مشکل جدی ای تا ه حال نداشتم..
به نظرم کرک و یا سیستم دیگه ای رو هم تست کنید.

.:BehzAd:.

Active Member
سلام

وی ری 3 با هیچ یک از پلاگین های نسخه قبلی (وی ری 2) سازگاری نداره و نیاز به آپدیت توسط دولوپر ها داره که تقریبا پلاگین های که استفاده زیاد میشه آپدیت کردن! این ناسازگاری به نفع دولوپر ها و برای حمایت!

به نظرم شرکت وی ری(فکر کنم چوز گروپه) خیلی سر وی ری 3 مانور داد ولی از پسش بر نیومد.

در این مورد هم بگم!
اسم شرکت کی اس گروپ هست نه چیزی که گفتید!وی ری بهترین بود و هست و خواهد ماند! 5 نسخه بتا داد تا وی ری 3.00.1 اومد بارها گفتم خیلی چیزای هسته اولیه عوض شد و به همین خاطر بتاهای زیادی داد تا همه باگ هاش تو این تغییرات شناسایی بشن و رفع! الان که 3.00.5 جدیترین نسخه اون هست و کامل ترین! از پسش بر اومد خیلی هم خوب روز به روز هم بهترش میکنه!

به نظرم فعلا وی ری 3 رو پاک کنید چون اصلا کرک خوبی نداره و کلی باگ پیدا کرده بعد از کرک! امید وارم کرک خوب و درست بیاد براش که مهمه بتوند ازش استفاده کنند.

تنظیمات رندر وی ری دانش وسیعی میخواد که باس بدونی چی رو تنطیم کنی چی رو دست نزدنی مثلا بارها دیدم که همه فکر میکنند بعضی پارامتر ها رو هر چی بیشتر بگیری کیفیت بهتر میشه در حالی که اینطور نیست! حالا این تنظیمات درست کلی داستان داره. من خودم تست نکردم ولی این کی عارف میگه تایم رندر تنظیمات اتوماتیک با دستی فرق داره حتما تو تنظیمات دستی چیزی رو از قلم میندازی یا نمیدونی تو تنظیمات اتوماتیک چه چیزی ها رو تنظیم میکنه که تو دستی تنظیم نمیشه و این اختلاف زمان ناشی از اون هست.

کلا سرعت رندر وی ری 3 به خاطر باز برنامه نویسی شده بهتر شده ولی بیشتر تو Brute force بوده،البته از این کاهش زمان رندر تو نسخه کرک شده خیلی خبری نیست.
موفق باشید دوستان
:rose:

البته من اینجا توی این جمع از جمع حرفه ای ها عددی نیستم خداشاهده :)

اما فقط خواستم بگم ، اگر کسی هست که می تونه ادعا کنه وی ری رو واقعاً بلده! و به تکنیک ها مسلط هست، خوشحال می شم ازش یه چند تا سوال بپرسم
واقعاً فکر نمی کنم کسی اصلاً تا حالا به خودش زحمت خوندن دقیق و تحلیل و بررسی وی ری رو داده باشه. ایشالا که ما هم در ایران نگاهمون به هنر از حالت کارگاهی به حالت آکادمیک و کارگاهی تغییر بکنه.

Hidden Dragon

کاربر فعال
با سلام،

مهدی جان آقا شما بپرس خدا رو چه دیدی یهو یه وقتی دیدی یکی جوابشو بلد بود :wink:

خداییش حال کردید چطور خودمو جای اون بابایی که قراره همه Vray رو بدونه جا زدم :lol:

مهدی جان شوخی کردم:rose:، فردا نیایی ما رو به به صلیب بکشی ( ولی خارج از شوخی طرح سوالات Advance هم بد ایده ای نیست ها )

موفق باشی

AREF

در مورد دانش وسیع با بهزاد موافقم.اما خب یه راه کار عملیاتی ارائه بده.مثلا اون کار کلاسیک تقریبا تمامی راه های فنی رو پشت سر گذاشتم اما جواب نداد
من خودم تست نکردم ولی این کی عارف میگه تایم رندر تنظیمات اتوماتیک با دستی فرق داره حتما تو تنظیمات دستی چیزی رو از قلم میندازی یا نمیدونی تو تنظیمات اتوماتیک چه چیزی ها رو تنظیم میکنه که تو دستی تنظیم نمیشه و این اختلاف زمان ناشی از اون هست.
باور کن بهزاد تک تک پارامترها رو مقایسه کردم.همشون رو.
کلا سرعت رندر وی ری 3 به خاطر باز برنامه نویسی شده بهتر شده ولی بیشتر تو Brute force بوده،البته از این کاهش زمان رندر تو نسخه کرک شده خیلی خبری نیست.
توی کرک شده برات فورس درست شده. توی بحث رندر مو هم واقعا عالی شده.
به نظرم کرکش مشکل بزرگش توی بحث آرتیفکت هست.
حالا یه سوال. چجوری میشه این کرک کننده ها دسترسی پیدا کرد بهشون بگیم مثلا این مشکلات وجود داره
بهزاد تو توی gfxpeers مدیر بودی.میتونی یه جور با crazyman یا ... ارتباط برقرار کنی؟
یا چجوری باید برای railclone 2 یا forest pack جدید تقضا داد
بهزاد یه سوال دیگه تو یه زحمت بکش مثلا یه فایل رو با وی ری اورجینال خودت رندر بگیر همون رو با وی ری 3 کرک شده بگیر.جان عارف 2 دقیقه وقتت میگیره.مثلا یکی از رندرهای immortal bedroom رو سبک کوچولو اما میخوام فرقش رو بدونم ممنون

IIIXI

Member
وی ری اوریجینالش؟!
آقای بهزاد میشه بگین کدوم نسخه وی ری رو وبه چه قیمتی وازچه طریق خریدین؟
ممنونم.

HR3D

کاربر فعال
ولی منم با عارف موافقم ، تنظیمات اتومات خیلی تایم رندر رو بالا میبره درصورتی که کیفیت رندر با تنظیمات دستی و اتومات فرق آنچنانی نداره.
من نمیدونم کدوم بابایی برداشته اینو کرک کرده اینطوری از آب در اومده... شاید قسمت مورد نظری رو که خودش تخصص داشته رو برداشته کرک کرده چمدونم !!! :) ( یا شایدم vray 3 کلا اینطوری بد قلق شده !!!)

خلاصه بیاین تظاهرات کنیم بریم سراغ Corona Renderer !!! چیز جلبیه !:lol:

با سلام،

مهدی جان آقا شما بپرس خدا رو چه دیدی یهو یه وقتی دیدی یکی جوابشو بلد بود :wink:

خداییش حال کردید چطور خودمو جای اون بابایی که قراره همه Vray رو بدونه جا زدم :lol:

مهدی جان شوخی کردم:rose:، فردا نیایی ما رو به به صلیب بکشی ( ولی خارج از شوخی طرح سوالات Advance هم بد ایده ای نیست ها )

موفق باشی

اژدها جونم ، خداوکیلی می پرسم ضایع شی ها!! :) (الان مزاج کردم مثلاً ، دوستان حمله نکنید تورو خدا ، باور کنید من و اژدهای پنهاین یه جورایی با هم نداریم)

من که آمادگی کامل خودم رو برای این موضوع اعلام می کنم ، اگر موافق باشید می تونیم این تاپیک رو با جزم و اراده قوی راه اندازی کنیم. موضوعش هم کلاً طرح سوالات سطح پیشرفته وی ری برای حرفه ای !!
دوستان اگه موافق هستن شروع کنیم.
من خودم یه ببر خیزانی هستم چی فکر کردید :) به روم نمیارم که ریا نشه

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام و درود خدمت بهزاد عزیز .
بهزاد جان من یک یکمهای میهش با دوتا از کرکر های سیجی پر ... اشنا شدم و به لطفشون دارم کرکینگ رو یاد میگیرم و تا جایی که میدونم ... باگ های مربوط به کرک بسته به هگز ها هستن ...اینکه محدودیت ها رو با هگز ها برمیدارند و ...
یک سری چیز ها هستند مثل کرش شدن و اشتباه شدن مقدار ها و ...

اما محاسبه ی فیزیکی gi فکر نکنم از کرک باشه ! به احتمال زیاد میشه گفت از کرک نیست ...

اگر میشه شما لطف کنید ما یک صحنه قرار بدیم شما با ویری اصلتون تست کنید .

.:BehzAd:.

Active Member
سلامی دوباره خدمت دوستان الخصوص عارف عزیز

والا این روزا ایمیل های زیادی دریافت میکنم راجب تنظیمات نور و رندر و ... خدایی نمیرسم به همه جواب بدم و و بعضی ها رو خلاصه جواب میدم همین جا از همه دوستان ایرانی عزیز معذرت میخوام ولی اگه عمری بود خیلی خیلی دوست دارم بتونم به کسانی که به این هنر علاقه دارن و براش زمان میزارن کمک کنم حالا چه با جواب دادن سوالات چه ساخت مکینگ آف و ...! ولی بهترین راه کار اینه که آدم خودش بشینه مطالعه و تست کنه و در طول زمان کلی چیز دستش میاد و یاد میگیره!

این اختلاف زمان رندر هم عجیب هست و بعد از اینکه خودم تست کردم با چند تا از دوستان مشورتی میکنم ببینم قضیه این اختلاف تو تنظمات دستی و اتوماتیک چی هست! ولی پیشنهاد من اینه که بهتر ادم خودش تنظیمات رو انجام بده البته با شناخت سطح بالایی از پارامترها که نیازمند زمان و تقویت زبان انگلیسی تون هست. همسن هلپ خوده وی ری عظمتی هست!

در مورد دسترسی به این کرک ها بگم، کسی نمیدونه کی هستن کجا هستن چند نفر هستن اصلا یه نفره جای چند نفر یا چند نفر جای یه نفر!

تو اونجا که من مدیر بودم دو سه دسته کاربر داشتیم کاربران قانونی - هکر ها کرکر ها- ترول ها دسته اول که رفتن اونجا موند و دو دسته آخر. و من دیگه اونجا نیستم و با یه سری دیگه از دوستانم جایی دیگری هستیم همه کاربران خوب و حرفه ای از جاهای مختلف دنبا؛سرمون به کارمون گرمه ، هدف من کار من کمک و ساپورت همه دولوپرهاست.

به نظر من درخواست کرک درست نیست!از خودتون درخواست کنید که سطح کار بالا بره و حرفه ای بشید هنرم نزد ایرانیان است و بس و من اعتقاد راسخ دارم به این جمله،همه شما میتونید، اون وقت که حرف داشتید واسه گفتن امکاناتی خاوهید داشت که قبلا فقط فکر بوده براتون اما حالا واقعیت شده میرید و نسخه های اصلی رو میخرید و لذت کار کردن با اونا رو میچشید حالا چه ابجکت باشه چه تکسچر و نرم افزارو پلاگین!

شاید یه سوال که چرا بعضی سایت های ناقض کپی رایت میان و چیزای باب دل همه رو به صورت مجانی برای دانلود قرار میدن!! دانلود بیشتر از سرور سایت = پول بیشتر! بله وقتی مثلا یه پلاگین یا هر چیز دیگه ای رو تو هاست های دانلود آپلود میکنند مدیران اون هاست به کسی که اون فایل ها رو آپلود کرده به ازای تعداد مشخص دانلود؛ پول میده، این هاست ها هم چون کپی رایت رو رعایت میکنند به محض فهمیدن ناقض بودن فایل رو پاک میکنه ولی خوب تا بیان و بفهمن فایل اپلود شده ناقض هست یا کسی لینک رو گزارش کنه کلی طول میکشه و ناقضان پول خودشون رو از دانلود اون فایل در آوردن!!

چشم عارف جان وی ری من 3.00.1 هست و یه صحنه رو تست میکنم وی ری کرک شده 3.00.3 رو هم دانلود میکنم و با اون هم تست میکنم.

و شما دوست عزیز (iiixi)

وی ری 3.00.1 قیمت وی ری 3 یه یوزره 750 یورو هست. روش خرید هم به صورت پرداخت با کارت های اعتباری یا اکانت پی پال هست.

اگه میتونید 750 یورو بپردازید من میتونم براتون خرید کنم و ازتون معادل ریالی اون رو میگیرم.

:
:
:

سلام حمید جان خوبی گل پسر :rose:

حمید عزیز پیشنهاد میکنم رابطه ات رو قطع کنی و یه آرتیست واقعی باشی و اگه علاقه داری؛هکر کلاه سفید باش و دنبال اون بستن اون روش های که هکر ها برای دورن زدن و کرک کردن ازش استفاده میکنند باش. پلاگین Grow FX که چندین نسخه جدید اومد براش ولی اخرین کرکی که اومد برای ورژن 1.5.0 بود و تا حالا کرکی جایی دیده نشده میدونی چرا چون هکر نبوده تا بتونه کرکش کنه و ردست و حسابی پروتکت شده و فقط گروه خاصی میتونند این کار رو کنند که اونم به دلیلی نمیکنند این کارو، به اون دو تا بگو ببین چی میگن راجب این پلاگین! خیلی راجب کرک بحث نکنیم بهتر هست ولی اینو بدون هر نرم افزاری وقتی کرک میشه یه سری باگ پیدا میکنه و تو قسمت های مختلفش تاثیر خودش رو میزاره البته هستن کرک های تقریبا درستی که مشابه نسخه اصلی باشن ولی بازم میگکم تقریبا

از بحث کرک و این جور چیزا بیایم بیرون !!!

به عارف هم گفتم چشم تست میکنم و در خدمتون هستم.

موفق باشید
majidonline_rose.gif

آخرین ویرایش:

AREF

سلام به همه دوباره
بچه ها سلام کنین اول پست هاتون.
پیامبر ما فرمود اگه دارین دونفری راه میرین. وسط راه یه درخت نخل شما رو از هم جدا کرد دوباره به هم رسیدین سلام کنین.
در مورد بخش تخصصی وی ری دوتا کاندیدا دارم برای مسئولیت بخش.باهاش با پیغام خصوصی موضوع رو مطرم میکنم .
تازه بخش لومیون هم در دست اقدام هست که احتمالا خودم راهبرش میشم.
سایت در حال تحول هست.

HR3D

کاربر فعال
سلام به همه دوباره
بچه ها سلام کنین اول پست هاتون.
پیامبر ما فرمود اگه دارین دونفری راه میرین. وسط راه یه درخت نخل شما رو از هم جدا کرد دوباره به هم رسیدین سلام کنین.
در مورد بخش تخصصی وی ری دوتا کاندیدا دارم برای مسئولیت بخش.باهاش با پیغام خصوصی موضوع رو مطرم میکنم .
تازه بخش لومیون هم در دست اقدام هست که احتمالا خودم راهبرش میشم.
سایت در حال تحول هست.
اول سلام !
بسم ا.... تحول !!!
خدا به دادمون برسه :lol:
ولی جدا از شوخی خیلی خوب میشه عارف جان که قسمت گرافیک سه بعدی سایت ، جامع تر و تخصصی تر بشه تا یکی مثل شما که تا میاین تو سایت وقتتون گرفته نشه که روی بیشتر تاپیک های این بخش وقت بزارید و جواب بدید و مدیریت داشته باشید ، که اگه یه بنده خدایی هم خواست تاپیک سوال یا کار سه بعدی باز کنه ، از فرط بی جوابی پا به فرار نزاره از سایت !! ( البته بعضی اوقات ) و سریع مشکلش حل بشه ، که اینها با قرار دادن افراد ناظر بیشتری میشه تا حدودی حل بشه (البته نه خیلی شلوغ بشه !! )

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
عارف جان من گفتم اما تغییری ایجاد نشد ، لطف کنید شما هم درخواست بخش هودینی رو بدید .

mohammad@er

Well-Known Member
من هم این مشکل رو داشتم

پاک کردم دوباره نسخه ی دیگه ای نصب کردم مشکل حل شد (فکر میکنم مشکل از کرک بود)

این مشکل فقط برای ما نیست.

یکی از دوستانم روی منابع انگلیسی زبان هم در مورد مشکلات کرک وی ری خونده بود که کرکر وی ری 3 فقط وی ری رو انکد کرده تا بشه ازش استفاده کرد و احتمالاً تا چند وقت دیگه درست میشه.

mohammad@er

Well-Known Member
مگه کرک دیگه هم داریم؟

سلام آقا عارف.:rose:

ببینین تریدی مکس یک برنامه هست ولی چند تا فایل اجرایی داره؟مثلماً زیاده.

وی ری هم اگر کرک نباشه تو رندر ستاپ تمام زبانه ها خالیه!

این بنده خدایی که کرک کرده (مثل اینکه مجارستانیه) فقط اومده اینکد کرده وی ری رو تا تو رندر ستاپ زبانه ها معلوم باشه.(قابلیت ها به درستی قابل استفاده نیست. مثلا gi)

یه جورایی مثل دمو هست.

ولی تا جائی که شنیدم تا چند وقت دیگه وی ری کامل کرک میشه.

البته اینها فقط شنیده هست.

یا علی.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا