من خودمم دانش کرک رو تا حدودی دارم. ولی باز یه جورایی با اطلاعات خودم تضاد داره.
سلام ..
ببین محمد جان ، نه قفل رو نمیشکونند .
شما وقتی یک قفلی رو نرم افزار میزاری اون از اخر به هگز تبدیل میشه .
کرک لایسنس جوری هست که شما فقط هگز اون کدی رو پیدا کنی که پنجره لایسنس رو میخواد ، بعد هگز هارو جایگزین کنی مثلا با nop یا مثلا JNZ رو به JE تغییر بدی که مفهموم Jump If Not Zero رو داره که تبدیلش میکنیم به Jump If Equal که اینگار اون اوکی رو شرایطش رو حذف میکنیم و نرم افزار
Jump میکنه به دستور بدی که همون رجیستر شدن هست . این چیزی که گفتم حالتی هست برای نرم افزار هایی که دیدی وقتی میخوای کرک کنی میگه هر فایل لایسنسی بدی یا هر کد الکی بزنی رجیستر میشه که ما خیلی خیلی حالت های دیگه ای داریم .
تمیدونم دانش شما در چه هست اما من تقریبا 2 ماه که شروع کردم و مبتدی ام تو کرک اما خوب یک سری چیز ها رو از همون اول میشه مشخص کرد .
حالا شما فکر کن چجوری میخواد طرف GI رو که یک محاسبه با فرمول هست کرک کنه ؟؟؟
فوقش اگر خرابش کنه اینه که وسط محاسبه GI کرش کنه نرم افزار ...
باز من هم مثل شما ! خبر ندارم اما به نظرم منطقی نمیاد که جی ای رو بشه خراب کرد ! یا باگ خود ویری بوده که رفع شده یا هم مشکل از کرکه یا هم اصلا مشکل نیست !
وقتی برنامه رو با پاچ یا کرک یا کیجن هک میکنن یعنی در اصل انکد کردن و قفل برنامه رو شکوندن.
Unicode یا ... حالتی گفته میشه که کد ها به حالت Decompile در بیاند و از حالت کمپایل شده خارج بشند .
اما کاری که تو این روش کرک میکنند Debug هست . ( البته طی اطلاعات ناقصی که دارم )