چراا مجيد آنلاين هك ميشود....!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hyper

Active Member
بابا من حاليم نشد
يا شما ها متوجه نشديد ؟

اين تصوير سايته كه بازسازي شده ( هكاهي = حكاكي )
با برنامه قدرتمند mspaint ... 8O

عجيبه ها ... 8)

سلام

: )))))))))))))

من نمي دونم اين ملت چرا اين حرفا رو مي زنن : ))))))))))))))

توضيح زيادي نمي دم ولي هميشه يكم در اخبار كنجكاو باشيد:

اينجا رو نگاه :

http://www.freewebtown.com/community/default.php?url=http://www.freewebtown.com/beparto0&name=hojjat

در وهله ي اول ميگيد چه ربطي داره ولي خوب دقت كنيد.

اكولژي هك شما هم تشريف ببريد Z-h و خوش باشيد و البته امثالهم .

---------------
محمد

Maxton

Active Member
من اون موقع که هک شد بودم..تصویر کاملا درسته..من که خیلی جا خوردم...

خدمت دوستاني كه ميگن هك نشده تصوير تقلبي اگه تا ديشب يه سر به سايت سيمرغ ميزديد ميديديد كه سيمرغ هم هك شده بود توسط همينايي كه مجيد رو هك كردن!!!

Sir_hatef

New Member
سلام! بابا هك شد يا نشد به ادمين اينجا مربوطه ! اينجا مطمپن باشيد واسه دست زدن و سوت زدن كسي هكش نكرده! اين اقا اميد‌( سرور اكسيژن ) خيلي به خودشون ميباليد كه بله سايت مجيد انلاين هم رو سرور ما هست و امنيت خوبي داريم و ....
ما خواستيم ادمين سرور يه نمه حواسش جمع بشه ( نگيد كه چرا ميل نزدين و اين حرف ها كه سره همين قضيه تو پرشين تولز دعوا هست با ادمينش )
اونايي هم كه ميگن عكس تقلبيه و زون-اچ مسخره هست هم حتما دليلي دارن! برا ما فرقي نداره!
جناب نوث هكر- همشهري - ببخشيد كه اين حرف رو اينجا ميگم!شما بهتره بري همون تروجان كوانگ رو داخل يه اسكريپت بذاري اي دي مردم بي چاره رو به اسم گروه موساد هك كني!! ( اي دي خودت هم كه مسينكه Bitch شده )
------
من خودم خيلي با اين سايت حال ميكنم مخصوصا مقالات فتوشاپ كه خيلي با حال هستن!
به مجيد هم توصيه ميكنم هاست رو ببر رو PT اونجا فعلا از همه جا امن تره!!
موفق باشيد
wolf

Maxton

Active Member
Sir_hatef گفت:
سلام! بابا هك شد يا نشد به ادمين اينجا مربوطه ! اينجا مطمپن باشيد واسه دست زدن و سوت زدن كسي هكش نكرده! اين اقا اميد‌( سرور اكسيژن ) خيلي به خودشون ميباليد كه بله سايت مجيد انلاين هم رو سرور ما هست و امنيت خوبي داريم و ....
ما خواستيم ادمين سرور يه نمه حواسش جمع بشه ( نگيد كه چرا ميل نزدين و اين حرف ها كه سره همين قضيه تو پرشين تولز دعوا هست با ادمينش )
اونايي هم كه ميگن عكس تقلبيه و زون-اچ مسخره هست هم حتما دليلي دارن! برا ما فرقي نداره!
جناب نوث هكر- همشهري - ببخشيد كه اين حرف رو اينجا ميگم!شما بهتره بري همون تروجان كوانگ رو داخل يه اسكريپت بذاري اي دي مردم بي چاره رو به اسم گروه موساد هك كني!! ( اي دي خودت هم كه مسينكه Bitch شده )
------
موفق باشيد
wolf
با این که شخصا از این که کسی به ممد جون یا به قول شما نوث هکر حرف بزنه عصبانی می شم..اما از نحوه حرف زدنت خیلی خندم گرفت...یکی منو بگیره... :lol: :lol: :lol:

Maxton

Active Member
خب چون موندم همین وعضمه...تازه کجاشو دیدی؟...در ضمن من مسخره نکردم گفتم باحالی...چون لاتی حرف زدی...این تاپیک هم احتمالا قفل میشه...

Mandana

Active Member
بفرما مهدي خان وقتي به آدم بي جنبه بخندي همين ميشه.
هاتف جان فكر كنم بسه هرچي به رفيقاي من توهين كردي شما فكر كنم بهتره اول بري ياد بگيري مسيكه غلطه اون مثل اينكه است مجيد جان!!!دلبندم.
در ضمن شما كه به قول خودت ميخواستي حواس ادمين جمع باشه چه گلي به سر زدي؟!!!

Sir_hatef گفت:
...جناب نوث هكر- همشهري - ببخشيد كه اين حرف رو اينجا ميگم!شما بهتره بري همون تروجان كوانگ رو داخل يه اسكريپت بذاري اي دي مردم بي چاره رو به اسم گروه موساد هك كني!! ( اي دي خودت هم كه مسينكه Bitch شده )
------
موفق باشيد
wolf

Maxton

Active Member
ای بابا ول کنید دیگه..من که ضایع شدم رفت..ابتین الان تو رو هم ضایع می کنه..تاپیک هم منحرف میشه=پیمان تاپیک رو قفل می کنه....

Peyman-Pop

Active Member
خوب این تاپیک رو برای جلوگیری از بحث های انحرافی‌ قفل می‌کنم، دسترسی‌ آقای Sir_hatef هم متاسفانه به دلیل رفتار نامناسب و تمسخر کاربران بسته شد.

پیمان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا