sadaf_online
New Member
با سلام
می خواستم بدونم چجوری می تونم طرح های آماده رو روی سی دی چاپ کنم؟
کسی می تونه منو راهنمایی کنه؟
با سلام
من از روش استفاده كردم و راضي هم بودم شما هم اگر دوست داشتيد امتحان كنيد قيمتش هم مناسب و نيازي هم به پرينتر ندارد. www.cdm.ir
اول سلام
و بعد
همونجور که دوست خوبمون عرفان هم اشاره کردن، اگه واسه تعداد بالا بخوای که چاپخونه و چاپ افست خیلی به صرفه هست،
برای تعداد کم هم یه پیشنهادی دادن که خوب هست ولی استفاده از پرینتر هم مشکلات زیادی داره
اول اینکه برای چاپ به سی دی مخصوص نیاز دارید
یکی دیگه از این مشکلات رو که خودشون گفتن، اینکه به سادگی رنگ رو سی دی پاک می شه و برای جلوگیری از پاک شدن رنگ ها حتما باید یه لایه یو وی بکشی که پیدا کردن جایی که این کارو برات انجام بده کار ساده ای نیست.
برای شارژ کارتریج اون هزینه نسبتا بالا هست، در صورتی که از تانکر استفاده کنید اگر به طور مرتب از پرینتر استفاده نکنید هد پرینتر خراب میشه و پس از مدتی از هد دستگاه جوهر چکه کنه.
من خودم شخصا واسه تهیه لیبل از یه بسته مخصوص تهیه لیبل استفاده می کنم و خیلی هم ازش راضی هستم
که شامل نرم افزار فارسی برای طراحی لیبل هست که امکانات خوبی داره
خیلی ساده هست کار کردن باهاش خیلی راحته فارسی رو هم خیلی خوب ساپورت می کنه، می تونی تصاورت رو ویرایش کنی و از این قبیل کارا، آخر کار هم می تونی طرحت رو ذخیره کنی یا رو کاغذ مخصوص لیبل چاپ کنی
بعد از اینکه لیبل آماده شد میتونی با دستگاهی که تو بسته هست و مخصوص برش لیبله برش بدی
ضمنا برای راحتی کار در چسباندن لیبل پشت سی دی یه ابزاری داره که خیلی ساده لیبل رو در مرکز سی دی با دقت بالا می چسبونه
اگه اطلاعات دقیق تری بخوای می تونی از سایتش ببینی http://www.sharplabelcutter.com