قالب پیکان 1600i & 52

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.تاپ گالری چیز تعارفی و اینها نیست.
اگه میگم این کار برای تاپ مناسب هست با دلیل میگم.
شما به مدل سازی کار نگاه کنین.متخصص های مدلینگ باید قضاوت کنن.اما هر بیننده ای متوجه بزرگی کار میشن.دوستانی که میگن مدلسازی معمولی هست به نظرم بی انصافی میکنن
شیدر سازی رو نگاه کنین.از شیدر تمیزش گرفته تا شیدرهای کثیف که واقعا روش کار شده.شما ببینید چندلایه کار شده روش. به نظرم عماد باید making of بسازه .مثل چنین چارتی.
baltic-sea-house-03-b_thumb.jpg

پیکان قدیمی رو نگاه کنین.از مدل تا دقت توی جزئیات تو پلاک ماشین رو میشه دید
رندر ماشین توی جاده رو نگاه کنین. پرسپکتیو همخونی داره. حتی دقت کنین سایه ماشین با سایه عکس همخونی داره.البته سایه یه مقدار بلور میشد بهتر شده.
واقعا خنده داره. ول کنین بحث رو .کار با ارزش هست.مسئولهای گالری هم بنده خداها نیستن.این فصل یه خورده شلوغی کار هم هست.فرشید فرخ متخصص ها بنده خداها خیلی سرشون شلوغه نیستن که بیان کارو حرفه ای بررسی کنن.اما خدائیش کار با ارزشی هست و از یه رندر معمولی خیلی بهتر شده
بحث r8 رضا دستیار مدیر شده.درست هست مدل آماده بوده اما کار 100 درصد بی عیب و نقص هست.با عکس اشتباه گرفته میشه.به اون کار نمیشه واقعا ایراد گرفت. الحمدالله مدیرا متخصص ها همشون واقعا حرفه ای هستن.
حالا تاپ گالری خیلی مهم نیست.مهم این هست که اینجا کار گذاشته شده بچه ها میان نقد میکنن .. همگی موفق باشید.
:rose:

Mehroo

Member
پیمان جان بهتره در مورد هر کار توی تاپیک خودش نظر داده بشه

اول از همه به نظرم نام بردن از اثر های شخص دیگه تو تاپیک دیگری صورت خوبی نداره و به نوعی مقایسه کردن کار ها درست نیست . فکر کنم یکی از بند های قوانین هم باشه

نظرات دوستان کاملا درسته
اساسا مقایسه به این سبک کار درستی نیست منم وقتی پست های پیمان عزیز رو خوندم جا خوردم
به نظرم پیمان بی تجربگی کرد و اینطوری پست داد چون ممکنه از متن نوشته ها سوء برداشت بشه که نکنه منظور خاصی پشت مطالب بوده
منم باشم تو تاپیکم یه همچین مقایسه ای صورت بگیره بهم بر میخوره
البته امیدوارم سوء برداشت صورت نگرفته باشه
به نظرم کاری که میخواد بره تاپ گالری واقعا باید بدون ایراد باشه _ این پیکان واقعا پتانسیل تاپ گالری رو داره چون نقاط قوت زیادی داره ولی یه سری ایراداتی هست که دوستان مشخص کردن البته همشون اشکالات جزئی هستن ولی لازمن که برطرف بشن
عماد عزیز مدت هاست که روی این پیکان کار میکنه و فکر میکنم بعد از رفع این مشکلات و حفط نقاط قوت کارش لیاقت تاپ گالری رو داشته باشه

emad04

Well-Known Member
بله با تاپ گالری خیلی فاصله دارن . اگر بودن برای تاپ انتخاب می شدن.

ساناز جان نظرات شخصی در مورد کار های دیگه اینجا جاش نیست .
سلام

فرشید فرخ متخصص ها بنده خداها خیلی سرشون شلوغه نیستن که بیان کارو حرفه ای بررسی کنن.
حالا تاپ گالری خیلی مهم نیست.مهم این هست که اینجا کار گذاشته شده بچه ها میان نقد میکنن .. همگی موفق باشید.

ممنون AREF جان . باعث افتخاره برای من که کارم از دید شما خوب شده . به نظرم میشه یکی از بچه های متخصص که وقت آزاد بیشتری رو داره رو به عنوان مسئول گالری انتخاب بشند تا فرشید و فرخ جان کارشون سبک تر بشه .

نظرات دوستان کاملا درسته
اساسا مقایسه به این سبک کار درستی نیست منم وقتی پست های پیمان عزیز رو خوندم جا خوردم
به نظرم پیمان بی تجربگی کرد و اینطوری پست داد چون ممکنه از متن نوشته ها سوء برداشت بشه که نکنه منظور خاصی پشت مطالب بوده
منم باشم تو تاپیکم یه همچین مقایسه ای صورت بگیره بهم بر میخوره
البته امیدوارم سوء برداشت صورت نگرفته باشه
به نظرم کاری که میخواد بره تاپ گالری واقعا باید بدون ایراد باشه _ این پیکان واقعا پتانسیل تاپ گالری رو داره چون نقاط قوت زیادی داره ولی یه سری ایراداتی هست که دوستان مشخص کردن البته همشون اشکالات جزئی هستن ولی لازمن که برطرف بشن
عماد عزیز مدت هاست که روی این پیکان کار میکنه و فکر میکنم بعد از رفع این مشکلات و حفط نقاط قوت کارش لیاقت تاپ گالری رو داشته باشه
سلام مهرداد جان
من آشنایی کامل از پیمان و خصوصآ شما دارم و برای همین سوء برداشتی نکردم . :rose::wink:

در مورد رندر ها هم من شخصآ چون کار خودم هست نمی تونم مشکلات کار رو پیدا کنم . کوروش جان مشکلات رو گفت و سعی کردم برطرفشون کنم . احسان هم اشاره کرد . خوشحال میشم دوستان مشکلاتی که به ذهنشون می رسه رو مشخص کنن تا دوباره کار رو آپدیت کنم . سعی می کنم از جزییات کار یه رندر جدا بگیرم توی رندر ها نتونستم جزییات رو نشون بدم اتاق ماشین کامل ساخته شده و موتور ماشین رو هم سعی می کنم سر فرصت بسازم . یه بلوپرینت هم دارم از روی مدل درست می کنم که یه بلوی 4 طرفه برای دوستانیکه بعد ها می خوان پیکان بسازند کارشون راحت تر باشه . :rose:

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام عماد جان
خسته نباشی
لبه در جلو خیلی خوب شده
رنگ سبزشو کمتر کن الان زیاده رندر از پشت هم آپدیت کن در ضمن ستون بین درها رو یادت رفته رنگشو عوض کنی
آنتن رو کاپوت رو استیلش کن
قاب آینه بقل رو ساختی اما آینه نداره .
شیشه چراغ جلو هم فکر کنم اگه اشتباه نکنم تو متریال های آماده وی ری یه متریال چراغ جلو ماشین هست که را راه مشجر داره از اون استفاده کن عالی میشه خوراک خودشه. میگردم اگه پیدا کردم میزارم همینجا.
در رابطه با ایرادات ریز مدلسازی هم اگر خودت هم دقت کنی معلومه مثلا ستون جلو از لاستیک شیشه جلو جدا شده یا اینکه از نمای عقب که نگاه کنی بالای شیشه عقب گوشه هاش حالت بدی پیدا کرده با شیشه مچ نشده گوشه هاش.
جدا بودن بالا و پایین در رو یه جوری درستش کن . من خودم چند تا ماشین مدل کردم وقتی که تموم میشد بعضی از قسمت ها که به دلم نمیچسبید رو دوباره مدل میکردم.
قسمت زیر برف پاکن رو باید دوباره مدل کنی چون یه تیکه سوراخ سوراخه و برف پاکن رو رو سوراخ ها گزاشتی در حالی که باید زیرش صاف باشه.
تو رندر استدیویی کماکان پلاک جلو کیفیتش خرابه فکر کنم تو پست اینجوری میشه.
واما رندر hdri واقعا عالیه فقط یه مشگل داره که حس میکنم که همون عکس بک پلیت رو به عنوان hdri استفاده کردی این کار باعث میشه که رفلکت ها نادرست و بی کیفیت بشه.
من hdri با کیفیت به همراه بک پلیت HD دارم حجمش خیلی زیاده نمیتونم آپ کنم اما اگه بخوای میتونم یه جا بیارم بهت بدم که کارت راه بیوفته. کوچیکش رو همینجا پیوست میکنم که ببینی.
کارت پتانسیل تاپ گالری رو داره . بچسب بهش ردیفش کن
موفق باشی:rose:

پیوست ها

• Hdri.jpg
    Hdri.jpg
    302.7 کیلوبایت · بازدیدها: 13

::reza::

کاربر VIP
سلام عمادجان
کارت خوبه .(معلومه زحمت زیادی روی کار کشیدی) مدلسازی خوب البته یه کوچولو بعضی قسمتها رو میتونستی با دقت مدلسازی کنی. در مورد رندرها نظر من روی رندر استدیویی بدون نویز و تمیز . روی نورها کمی کار کن (روشنتر کن) و متریال ماشین رو کمی بهتر کن. و رندری رو که تو محیط بیرون هست رو روش کار کن. میتونی از یه محیط دیگه استفاده کنی .

ولی به هر حال کارت رو به عنوان کار پیشنهادی در نظر سنجی برای تاپ گالری گذاشته شد . طبق نظر سنجی متخصیصن و مدیران کار شما لایق تاپ گالری شد(البته با امتیاز 7.75 از 10). تبریک میگم

کارت به تاپ گالری فرستاده شد..

موفق باشی

emad04

Well-Known Member
عــــــــالی :rose:
مرسی :rose:
سلام عمادجان
کارت خوبه .(معلومه زحمت زیادی روی کار کشیدی) مدلسازی خوب البته یه کوچولو بعضی قسمتها رو میتونستی با دقت مدلسازی کنی. در مورد رندرها نظر من روی رندر استدیویی بدون نویز و تمیز . روی نورها کمی کار کن (روشنتر کن) و متریال ماشین رو کمی بهتر کن. و رندری رو که تو محیط بیرون هست رو روش کار کن. میتونی از یه محیط دیگه استفاده کنی .

ولی به هر حال کارت رو به عنوان کار پیشنهادی در نظر سنجی برای تاپ گالری گذاشته شد . طبق نظر سنجی متخصیصن و مدیران کار شما لایق تاپ گالری شد(البته با امتیاز 7.75 از 10). تبریک میگم

کارت به تاپ گالری فرستاده شد..

موفق باشی

مرسی رضا جان . رندر های استودیویی رو یه خورده تنبلی کردم و با کیفیت پایین تر گرفتم . سعی می کنم کار رو دوباره آپدیت کنم :rose:
مرسی از همه دوستان که از کار حمایت کردن . تشکر:rose:

benyamin_pc

Well-Known Member
سلام , خیلی قشنگه , عکس سومی از سمت چپو با فتوشاپ یا افتری چیزی این حالتو بهش دادین که انگار یه جور نور رویایی رو تصویره؟ یه حالت انگار با خاکستری تو لبه ها سایه خورده ..

emad04

Well-Known Member
تاپ گالری مبارک
مبارک از نوع ایرانی نه مصری :)
تبرک بابت رفتن کارت به تاپ گالری

امیدوارم باز هم شاهد رفتن کارات به تاپ گالری باشیم.

موفق باشی عماد حان.
مرسی بهزاد جون . منتظر کارای تاپ شما هم هستیم :rose:
سلام , خیلی قشنگه , عکس سومی از سمت چپو با فتوشاپ یا افتری چیزی این حالتو بهش دادین که انگار یه جور نور رویایی رو تصویره؟ یه حالت انگار با خاکستری تو لبه ها سایه خورده ..
سلام . رندر با مکس و موتور وی ری هست و عکس فاینال رو با فتوشاپ پست کردم .
اون حاله نور که افتاده برای نور های مکس هست و با فتوشاپ و افتر نیست . :wink:
مرسی

تاپ گالری مبارک
خوشحال شدم که بلاخره کارت رو در گوشه راست انجمن دیدم
مرسی مهرداد جان
منتظر کار های شما هم هستیم :rose:

آخرین ویرایش:

hamed.f

Well-Known Member
من هم تبريک ميگم عماد جان...:oops:
منتظر کارهای زيبا البته با موضوع های زيباتر هستم:rose:
موفق باشی

emad04

Well-Known Member
آموزش رندر این عکس سومیو اگه بذارین ممنون میشم
سلام
راستش چند وقتیه سرم شلوغ شده و نمی تونم زیاد پای پی سی بشینم . اگر وقت بشه حتمآ درست می کنم .
عماد جان تبـــــــریک بابت تاپ گالری:rose::rose::rose:
مرسی کوروش جان :rose:
من هم تبريک ميگم عماد جان...:oops:
منتظر کارهای زيبا البته با موضوع های زيباتر هستم:rose:
موفق باشی
مرسی حامد جان لطف داری .:rose: راستش خیلی وقته که تو کار ماشین هستم و دست کشیدن ازش برام سخته :green:

جدیدترین ارسال ها

بالا