SANAZGOLI
Member
بله با تاپ گالری خیلی فاصله دارن . اگر بودن برای تاپ انتخاب می شدن.واقعا !!؟ یعنی در این سطح نیست ؟
بله با تاپ گالری خیلی فاصله دارن . اگر بودن برای تاپ انتخاب می شدن.واقعا !!؟ یعنی در این سطح نیست ؟
پیمان جان بهتره در مورد هر کار توی تاپیک خودش نظر داده بشه
اول از همه به نظرم نام بردن از اثر های شخص دیگه تو تاپیک دیگری صورت خوبی نداره و به نوعی مقایسه کردن کار ها درست نیست . فکر کنم یکی از بند های قوانین هم باشه
بله با تاپ گالری خیلی فاصله دارن . اگر بودن برای تاپ انتخاب می شدن.
ممنون AREF جان . باعث افتخاره برای من که کارم از دید شما خوب شده . به نظرم میشه یکی از بچه های متخصص که وقت آزاد بیشتری رو داره رو به عنوان مسئول گالری انتخاب بشند تا فرشید و فرخ جان کارشون سبک تر بشه .سلام
فرشید فرخ متخصص ها بنده خداها خیلی سرشون شلوغه نیستن که بیان کارو حرفه ای بررسی کنن.
حالا تاپ گالری خیلی مهم نیست.مهم این هست که اینجا کار گذاشته شده بچه ها میان نقد میکنن .. همگی موفق باشید.
سلام مهرداد جاننظرات دوستان کاملا درسته
اساسا مقایسه به این سبک کار درستی نیست منم وقتی پست های پیمان عزیز رو خوندم جا خوردم
به نظرم پیمان بی تجربگی کرد و اینطوری پست داد چون ممکنه از متن نوشته ها سوء برداشت بشه که نکنه منظور خاصی پشت مطالب بوده
منم باشم تو تاپیکم یه همچین مقایسه ای صورت بگیره بهم بر میخوره
البته امیدوارم سوء برداشت صورت نگرفته باشه
به نظرم کاری که میخواد بره تاپ گالری واقعا باید بدون ایراد باشه _ این پیکان واقعا پتانسیل تاپ گالری رو داره چون نقاط قوت زیادی داره ولی یه سری ایراداتی هست که دوستان مشخص کردن البته همشون اشکالات جزئی هستن ولی لازمن که برطرف بشن
عماد عزیز مدت هاست که روی این پیکان کار میکنه و فکر میکنم بعد از رفع این مشکلات و حفط نقاط قوت کارش لیاقت تاپ گالری رو داشته باشه
مرسیعــــــــالی
سلام عمادجان
کارت خوبه .(معلومه زحمت زیادی روی کار کشیدی) مدلسازی خوب البته یه کوچولو بعضی قسمتها رو میتونستی با دقت مدلسازی کنی. در مورد رندرها نظر من روی رندر استدیویی بدون نویز و تمیز . روی نورها کمی کار کن (روشنتر کن) و متریال ماشین رو کمی بهتر کن. و رندری رو که تو محیط بیرون هست رو روش کار کن. میتونی از یه محیط دیگه استفاده کنی .
ولی به هر حال کارت رو به عنوان کار پیشنهادی در نظر سنجی برای تاپ گالری گذاشته شد . طبق نظر سنجی متخصیصن و مدیران کار شما لایق تاپ گالری شد(البته با امتیاز 7.75 از 10). تبریک میگم
کارت به تاپ گالری فرستاده شد..
موفق باشی
تاپ گالری مبارک
مبارک از نوع ایرانی نه مصری
مرسی بهزاد جون . منتظر کارای تاپ شما هم هستیمتبرک بابت رفتن کارت به تاپ گالری
امیدوارم باز هم شاهد رفتن کارات به تاپ گالری باشیم.
موفق باشی عماد حان.
سلام . رندر با مکس و موتور وی ری هست و عکس فاینال رو با فتوشاپ پست کردم .سلام , خیلی قشنگه , عکس سومی از سمت چپو با فتوشاپ یا افتری چیزی این حالتو بهش دادین که انگار یه جور نور رویایی رو تصویره؟ یه حالت انگار با خاکستری تو لبه ها سایه خورده ..
مرسی مهرداد جانتاپ گالری مبارک
خوشحال شدم که بلاخره کارت رو در گوشه راست انجمن دیدم
سلامآموزش رندر این عکس سومیو اگه بذارین ممنون میشم
مرسی کوروش جانعماد جان تبـــــــریک بابت تاپ گالری
مرسی حامد جان لطف داری . راستش خیلی وقته که تو کار ماشین هستم و دست کشیدن ازش برام سختهمن هم تبريک ميگم عماد جان...
منتظر کارهای زيبا البته با موضوع های زيباتر هستم
موفق باشی