madmaster_3d
Well-Known Member
عماد جون این رندر جدید لاستیک سپر جلو چراغ ها . داغون میزنه. و کاپوت
مرسی مهران جونسلام عماد جون
دادا پیکان 1600 خیلی خوب شد
افرین
من که اصلآ به کاپوت و لاستیک و سپر جلو دست نزدم !عماد جون این رندر جدید لاستیک سپر جلو چراغ ها . داغون میزنه. و کاپوت
مرسی ساناز جان لطف داریسلام
عماد جان همونطور که توی پست اول گفتم کارت خیلی خوب شده و آقا کوروش هم باعث شد که کارت بهتر از قبل بشه . و مشکلات رو تو آپدیت حل کردی
همونطور که گفتم و دوباره می گم پیشنهاد تاپ گالری
آره کوروش جان اشاره کرد و آپدیتش کردمخوب پس من قبلا توجه نکرده بودم. یکی از دوستان گفتند. این ایراد ها رو داره. من الان تو این رندر ماشینت که بدون منظره هستش دیدم ایراد ها رو
سلام دوست منسلام
اقا ببخشید میشه یه خورده در مورد کارتون و نحوه مدلسازی و رندر توضیح بدید
یا اگه میشه یه میکینگ آف درست کنید
مرسی حامد جان . البته زیبای ایرانی رو , روی تیبا گذاشتن ولی اصلآ بهش نمی خوره .پیکان تنهای زیبای ایرانی
کار قشنگی شده
سلام بهزاد جونسلام به بزرگ مرد مدلینگ ماشین های ایرانی
مرسی از دعوت
انقدر کار خوب و بی نقص هست که نمیشه ایراد گرفت.تک تک رندر هات رو دوست دارم و عالیه شدن استدیو عالی رندر HDRI عالی در کل کلره خوبی شده و آفرین بهت میگم
در آخر هم این کار خوب رو پیشنهاد برای تاپ گالری میدم
مرسی فرشید خان .بسیار زیبا و دوست داشتنی
وایر فریم کارت خیلی چشممو گرفت
احسنت
سلامسلام عماد
من نمیدونم چرا با سایه ماشینت تو hdri حال نمیکنم یکم غیر واقعیه
البته من کسی نیستم که ..
خوب اگه بخوایم پیکان عماد رو واسه تاپ گالری انتخاب کنیم پس قبل از اون باید ماشینای مهرداد بهرو ( mehroo ) رو هم واسه تاپ گالری انتخاب کنیم !!سلام مجدد.دوستان به نظرتون این کار شایسته تاپ گالری نیست؟
سلامسلام عماد جان . کارت خیلی عالیه
بهترین رندرت به نظر من اونیه که از نمای پشت ماشینه خیلی خوب شده ، فقط یکی دوتا ایراد کوچیک داره ..
مثلا کیفیت تکسچر پلاک پایینه . از نظر توپولوژی یکی دوجا ایراد کوچیک داره که البته تاثیرش اونقدها مشخص نیست .
اون قسمت شکاف در جلو که مهران جان گفتن منحنی شده ، باید شارپ باشه .
زیاد از تکسچر ماشینت خوشم نیومد . شبیه بدنه ی ماشین نشده . روی قسمت آلومینیومی
سپر هم خیلی بیشتر میتونستی مانور بدی اما قابل قبوله .
.
در کل همیشه کارهای خوبی ازت میبینیم .
به امید موفقیت های بیشتر برای شما
سلام آسا جون . خوشحالم که از کار خوشت اومدهسلام عماد جون
آفا عالی شده ... البته مثل همیشه ...
با نظرات کوروش هم موافقم نکاتی داره که باید اصلاح بشه که البته تا حدودی شده ...
من برای تاپ گالری پیکان 52 پیشنهاد میدم به نظرم همه چی تمومه ...
موفق باشی داداش ....
پیمان جان بهتره در مورد هر کار توی تاپیک خودش نظر داده بشهخوب اگه بخوایم پیکان عماد رو واسه تاپ گالری انتخاب کنیم پس قبل از اون باید ماشینای مهرداد بهرو ( mehroo ) رو هم واسه تاپ گالری انتخاب کنیم !!
البته به زودی خودتون میفهمین چی میگم
سلامخوب اگه بخوایم پیکان عماد رو واسه تاپ گالری انتخاب کنیم پس قبل از اون باید ماشینای مهرداد بهرو ( mehroo ) رو هم واسه تاپ گالری انتخاب کنیم !
البته به زودی خودتون میفهمین چی میگم
کارهای آقای mehroo هم دیدم و به نظرم سطحشون هنوز در سطح تاپ گالری نیست .
پیمان جان من ناراحت نشدم . کلآ بحث نظر های شخصی نسبت به کارها و مقایسه کار ها و افراد با همدیگر رو بهتره توی تاپیک مربوط به همون کار نظر خودمونو بدیم . مثلآ شما می تونستی نظر شخصی خودتو نسبت به کار مهرداد عزیز توی تاپیک خودش بدی . موضوع این تاپیک فرق داره و موجب منحرف شدن از بحث اصلی میشه .واقعا !!؟ یعنی در این سطح نیست ؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------
ببینین دوستان اگه بخواد واسه تاپ گالری چیزی انتخاب بشه باید واقعا خوب باشه ..
من خودم شخصا با اون r8 و کلبه رویایی خیلی حال کردم و شایسته تاپ هم بود البته مدل r8 واسه evermotion بود و همین کمی از ارزش هاش کم میکنه
خوب ما خیلی کار های مشابه داریم در همین سطح حالا دیگه بهتره اسم نبریم اگه بخوایم تک تکشون رو به عنوان تاپ گالری انتخاب کنیم که ..
کار باید تاپ باشه البته جسارت نشه !! و اینکه کلبه رویایی واقعا تاپ بود و ارزشش رو داشت یعنی چیزی در اون حد نبود که باهاش رقابت کنه
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
عماد جان از دستم ناراحت نشو من منظوری ندارم در کل گفتم کار های مشابه زیاده