پيشنهاد مالي براي مجيد آنلاين

izone

Active Member
درود بر همگي بويژه آقا مجيد گرامي.

من يك پيشنهاد دارم كه ميتونه از نظر مالي كمي (شايد هم خيلي) از مخارج اين سايت را تامين كنه.

Google adsense يك برنامه اي است كه حتما خيلي از شما ميشناسيد. تنها با عضويت رايگان در آن و نشان دادن آگهي هاي گوگل در اين فوروم ميشه ماهي كلي درآمد كرد. هر بار كه كسي از روي اين فوروم روي يكي از آگهيهاي گوگل كليك ميكنه مبلغي كه گمان ميكنم 5 سنت است به حساب شما ميرود. اگر تعداد كليك ها زياد باشه ماهيانه تا 500 دلار ميشه درآمد داشت. من و دوستان ديگه هم كه از اين فوروم كلي استفاده مجاني كرديم ميتونيم هر بار كه روي سايت اومديم يكي دوبار روي اون آگهي ها كليك كنيم و از اين راه كمكي به تامين مخارج اين سايت كرده باشيم.

https://www.google.com/adsense

خواستم بهر روي كمكي كرده باشم.

d@nial

Well-Known Member
من از طرف مجيد از شما تشكر ميكنم :wink:

ولي مشكل اينجاست كه گوگل ادسنس فقط به سايتهاي انگليسي زبان ادسنس ميده :-?

205

Member
خوب کاری نداره یه صفحه ی انگلیسی برای سایت بسازید.
مثل Takdownload اونا هم همین کار را کردن.
به نظر من هم فکر خیلی خوبیه.

فعلا

alireza-metal

Active Member
اگه عملی بشه که خیلی خوبه --- میتونه تا حدودی از مخارج رو تامین کنه --- بازم ای ول گوگول

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

ممنونم از پیشنهادت..

من قبلا امتحان کردم همونطوری که دانیال گفت فقط به سایتهای انگلیسی میدن! بد بختی هم اینه که من هم با majidonline.com و هم با forum.majidoline.com عضو شدم و اسم ما رو توی لیست خودش داره ! نمیدونم حالا بازم راهی داره که اینکارو بکنیم؟!

مجید

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

ممنونم از پیشنهادت..

من قبلا امتحان کردم همونطوری که دانیال گفت فقط به سایتهای انگلیسی میدن! بد بختی هم اینه که من هم با majidonline.com و هم با forum.majidoline.com عضو شدم و اسم ما رو توی لیست خودش داره ! نمیدونم حالا بازم راهی داره که اینکارو بکنیم؟!

مجید

d@nial

Well-Known Member
majid گفت:
سلام

ممنونم از پیشنهادت..

مجید
مجيد جان شما يه سايت انگليسي راه بنداز

فكر ميكنم خوب بگيره

اخبار ، آموزش ، دانلود .....
-----------------
البته تا چند وقت دیگه ادز یاهو هم راه می افته ، ولی معلوم نیست چطوریا باشه

izone

Active Member
امروز بايد كاري كرد كه فردا دير است!

من هم با نظر دانيال موافقم. شما ميتونيد چند آموزش براي مثلا فتوشاپ به زبان انگليسي بنويسيد و در اون بخش بنويسيد كه آموزشهاي ديگر هم در راه است... و بعد صفحه نخست سايت را به ورود به بخش فارسي يا انگليسي تغيير دهيد و در همان صفحه گوگل ادز را هم بگذاريد. من چند فوروم هاي خارجي ميشناسم كه با اينكار پول زيادي در ميآورند. من در يكي از سايتهاي خودم (كه البته به سه زبان است) www.iranzone.net نيز همين كار را كرده ام و گوگل قبول كرده است. اينكه شما قبلا در آنجا عضو شده ايد نيز مشكلي ندارد ميتوان به آنها نامه نوشت و آغاز بخش انگليسي سايت را اعلام كرد و درخواست كرد كه دوباره درباره سايت تصميم بگيرند. يادمون نره كه از همه بيشتر گوگل از اينكار استفاده مالي ميبره!

راستش را بخواهيد منظور من بيشتر از نوشتن اين نامه اين بود كه بقيه اعضاي اين فوروم هم كمي بيشتر از حال و روز مجيد آنلاين باخبر بشند و شايد چند نفري پيدا بشند كه با پيشنهاد هاي ديگر بتونند مشكل را حل كنند. اينكه ما فقط بياييم و از اينجا استفاده كنيم و مشكلات را بر دوش مجيد باقي بگذاريم كمي دور از معرفت ايراني است.

اميدوارم كه تا دير نشده و مجيدآنلاين دوباره براي مشكلات سرور و مالي بسته نشده همه دست به دست هم بديم و مشكلات را از ميان برداريم. ما اينجا چند هزار نفر اعضا هستيم كه گمان ميكنم كه يكي دو هزار نفر هر روزه در اين سايت هستند (فقط گمان ميكنم) اگر نفري 100 تومان هم در ماه روي هم بگذاريم (البته بدون اينكه منتي بر سر كسي بگذاريم و چشم داشتي داشته باشيم ) خودش مبلغي ميشه كه كمكي هر چند كوچك به ادامه كار مجيد آنلاين ميكند.

يا اينكه براي دسترسي به برخي از بخشهاي فوروم كه از همه بيشتر طرفدار داره حق عضويت با مبلغي كم گذاشته بشه.

اميدوارم كه غير از مديران اين سايت ديگران هم در اين بحث شركت كنند تا با هم بتونيم اين مشكلات را از ميان برداريم.

نظر شما چيه؟

spsgorgan

Active Member
خوب من كاملا موفقم . چون يكي از سايتهاي خودم براي عضويت بايد مبلغي پرداخت شود .
در مورد كمك : يك گروه تشكيل بديم ( ترجيها روابط عمومي سايت ) و موارد مالي رو به آنها بسپاريم . اعم از هزينه نگهدازي سايت و ميتينگها و...
با اين اوصاف هم كار نظم ميگيره و هم درآمد سايت تامين ميشه .

mostafa_az

Well-Known Member
اينم يه پيشنهاد از طرف من :

جهت عضويت گرفتن در سايت مبلغي ( به عنوان مثال 1000 تومان ) به يه حساب مشخص ريخته بشه . بعد ماهيانه مبلغي كمتر ( مثلا 500 تومان ) واريز بشه .

فكر مي كنم اعضاي فعال سايت براي بدست آوردن اين همه بار اطلاعاتي حاضر باشند اين مبلغ ناچيز رو بپردازن ...

اگر كسي نظر ديگه اي داره بگه ...

d@nial

Well-Known Member
mostafa_az گفت:
اينم يه پيشنهاد از طرف من :

جهت عضويت گرفتن در سايت مبلغي ( به عنوان مثال 1000 تومان ) به يه حساب مشخص ريخته بشه . بعد ماهيانه مبلغي كمتر ( مثلا 500 تومان ) واريز بشه .

فكر مي كنم اعضاي فعال سايت براي بدست آوردن اين همه بار اطلاعاتي حاضر باشند اين مبلغ ناچيز رو بپردازن ...

اگر كسي نظر ديگه اي داره بگه ...
اينطوري كه نميشه، شما هم برای بار اول که میومدی اینجا بین اینجا و چند تا فروم دیگه حاضر بودی 1000 تومن بعلاوه 500 تومن در ماه بپردازی؟؟
بعد این کار میدونی بین سایتهای دیگه چه جلوه ای پیدا میکنه؟؟؟؟

من میگم مجید بیاد و یه سایت انگلیسی بزنه، در هر موردی و میتونی حتی فروم هم توش بزاره و تو تک تک صفحاتش تبلیغ بزاره
بعد اگر 1 روز هم تو اینجا تبلیغ کنه فکر کنم جمعیت زیادی بره بهش

amirhomayoun

Active Member
خب من حاضرم بپردازم! (-: راستی من هم از مدافعان طرح آقا مصطفی هستم! میشه کاری کرد که دیدن سایت مجانی باشه منتها برای ایجاد تاپیک جدید (یعنی حق نوشتن!) شخص مجبور به عضویت پولی باشه .

طرح آقا دانیال هم اگه بگیره خوبه . من خودم قول میدم تو ترجمه مطالب به انگلیسی کمک کنم .

mostafa_az

Well-Known Member
اون تبليغات كه جاي خود داره . البته اگه بتونن راه بندازن .
من يكي كه حاضرم اون مبلغ رو هم بپردازم . بابا الان سالي 6500 تومن بپردازي بهتره يا بري هزار نوع كتاب و سي دي آموزشي بگيري ؟؟

مخلصيم
مصطفي

d@nial

Well-Known Member
mostafa_az گفت:
اون تبليغات كه جاي خود داره . البته اگه بتونن راه بندازن .
من يكي كه حاضرم اون مبلغ رو هم بپردازم . بابا الان سالي 6500 تومن بپردازي بهتره يا بري هزار نوع كتاب و سي دي آموزشي بگيري ؟؟

مخلصيم
مصطفي
من در مورد اعضاي جديد گفتم!

بعد هم كنترل كردن چنين كاري خيلي سخته!

majid_be

Member
من هم با نظریه ی دوستمون izone کاملا موافقم.اگه یک صفحه ی انگلیسی اضافه بشه و ازون درامد کسب کرد هم خیلی بهتر از اینکه بچه ها عضو بشند.(البته این به نظر من هستش)
اگر هم بچه ها با پرداخت مبلغی در ماه برای استفاده از سایت به کسب درامد آن کمک کنند زیاد جالب نمیشه مگر اینکه در مواقع نیاز همه دست به دست هم کمک کنیم.

arashsoft

Well-Known Member
سلام منم موافقم
ولی یه سوالم داشتم
چجوری میشه این ادسنس رو بهش شماره حسابمون رو بدیم؟؟؟

babakslt

Member
من بهشکل خفني با اين جور کارا پايم....(البته خودم مسئول جمع آوري پول خودم باشم..... :دي :دي(شوخي))
من خودم با موضوع حق عضويت کاملا موافقم.. راه اجرايي هم داره.. ولي يکم باز فورم بايد تغيير کنه... مثلا براي قسمت هايي رمز گذاشته بشه و اين رمز از طريق پست براي اعضايي که حق عضويت دادند پست بشه...(مثلاً)

خب.. فعلا...(راستي فکر کنم بايد اينو به کامي بگم... عزيز اين "پ" رو درست کن هر جا با يه کليد "پ" مي زنه يهدفعه درست يه دفعه غلط.. مرديم..:دي :دي مخلصيم)

bahy_my

Active Member
با اجازه

سلام
با اجازه من حقير هم وارد بحث شدم(.شما ميتونيد اصلن وتجهي نكنيد!!!)
البته اگه منو قابل ميدونيد اينو بخونيد.
به نظر من اگه ثبت نام رو پولي كنيم اهم ببخشيد كنيد اون وقت در درجه ي اول كسي ديگه ثبت نام نمي كنه چون اصلن خيليا مثه خحودم از اين پول بازياي اينترنتي سرشون نميشه يا خوششون نمياد.حالا اين كه نميتونن قانع كننده تره.
من با اوون چند تا نظر قبلي موافقم.
izone گفت:
راستش را بخواهيد منظور من بيشتر از نوشتن اين نامه اين بود كه بقيه اعضاي اين فوروم هم كمي بيشتر از حال و روز مجيد آنلاين باخبر بشند و شايد چند نفري پيدا بشند كه با پيشنهاد هاي ديگر بتونند مشكل را حل كنند. اينكه ما فقط بياييم و از اينجا استفاده كنيم و مشكلات را بر دوش مجيد باقي بگذاريم كمي دور از معرفت ايراني است.

اميدوارم كه تا دير نشده و مجيدآنلاين دوباره براي مشكلات سرور و مالي بسته نشده همه دست به دست هم بديم و مشكلات را از ميان برداريم. ما اينجا چند هزار نفر اعضا هستيم كه گمان ميكنم كه يكي دو هزار نفر هر روزه در اين سايت هستند (فقط گمان ميكنم) اگر نفري 100 تومان هم در ماه روي هم بگذاريم (البته بدون اينكه منتي بر سر كسي بگذاريم و چشم داشتي داشته باشيم ) خودش مبلغي ميشه كه كمكي هر چند كوچك به ادامه كار مجيد آنلاين ميكند.

يا اينكه براي دسترسي به برخي از بخشهاي فوروم كه از همه بيشتر طرفدار داره حق عضويت با مبلغي كم گذاشته بشه.
اميدوارم كه غير از مديران اين سايت ديگران هم در اين بحث شركت كنند تا با هم بتونيم اين مشكلات را از ميان برداريم.

نظر شما چيه؟

به نظر من هم اين خيلي عاليه..........البته من با اووني كه زيرش خط كشيدم مخالفم....اصلن ثبت پولي بي ثبت نام پووولي يا حالا هر چي.....مثل همون
بالاخره ما با هم برادر اينترنتي و (ديني!!) هستيم.
من با اون موافقم حالانه 100 تومن هر كه تونست هر چي كه بتونه بده.
به نظر من علاوه بر اون سايت انگليسي اين هم باشه.
جناب آقا مجيد يه شماره حساب جديد باز كنن يا حالا به هر نحو ديگه كه بچه ها اين 100000000000 تومن هاشون رو
:D :D :D :D
اونجوري منتقل كنن.
نظر شما چيه؟؟؟؟؟در ضمن اينجوري ميشه ديگه سايت رو هم طراحي نكرد.اون سايت انگليسيه رو......
به هر حال اميد وارم زوود تر شروع به كار كنيم.
مرسي
خداحافظ
راستي عيد همه هم خيلي پيشاپيش مبارك!!!
:oops: :lol: :D :) :cool:

آخرین ویرایش:

bahy_my

Active Member
...............
چرا؟
آخه چرا....
چرااااااااااااااااااااااااااااا
چرا
چرا من به تاريخ نگا نمي كنم؟
دوباره چرا
چرا
چرااااااااااااااا؟آخه چرااااااااااااا
چرا من دير رسيدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.............
:cry: :cry: :cry: :cry:

جدیدترین ارسال ها

بالا