پيشنهاد شروع Delphi

alijan

Member
:) با سلام خدمت آقا مجيد گل و ساير عزيزان .

يكي دو سالي است كه با دلفي كار مي كنم . :idea: پيشنهاد مي كنم دوستاني كه در اين مورد كار كرده اند و يا مايلند شروع به يادگيري دلفي كنند اعلام آمادگي كنند تا آموزش و رفع اشكال را با همديگر شروع كنيم

منتظرم . :?: :?:

MnavidM

Active Member
با سلام

منم 3 سال ميشه كه با دلفي كار مي كنم اگه كسي كمكي خواست منم هستم.

G.O.D

New Member
agha chi az in behtar

rasty man ye sal pish mikhastam Delphi yad beggiram harchi kardam instal nashod, CHERA.

hamed1363

Member
آقا شما که دلفی کارین
چه جوری میشه تو دلفی ز بانک اکسس استفاده کرد؟
خودتون به صورت عملی اینکار رو کردین؟

golab

New Member
با سلام
حامد جان برای استفاده از دیتابیس اکسس چند راه وجود داره که با توجه به نیاز شما از یکی از آنها می شه استفاده کرد
ولی من خودم بیشتر از کامپوننت ADODataSet استفاده می کنم که باید در پراپرتی commandText آن دستو SQL آن را نوشت تا به دیتابیس متصل شود سپس پراپرتی Active آن را به true تنظیم نمائید

آخرین ویرایش:

golab

New Member
فکر نمی کنم کسی مخالف باشه فقط بعضیا تنبلیشون میاد اعلام آمادگی کنن
هرچه زودتر شروع کنید

golab

New Member
سلام نوید جان
پس من سؤالامو تو این تاپیک شروع می کنم
البته یک بار این سوال را قبلا پرسیدم و شما لطف کرده و جواب دادید و این دولینک را معرفی کردین
http://delphi.about.com/od/objectpascalide/l/aa042500a.htm
http://delphi.about.com/od/objectpascalide/l/aa050200a.htm
ولی متاسفانه بنده از اونجایی که آی کیوی بالایی دارم بعد از کلی تلاش راه به جایی نبردم
لذا سؤالهایم را کمی بیشتر باز می کنم تا شما کاملا متوجه مطلب بشین و مطمئنم که می تونید کمکم کنید
در يك فرم mdi چگونه مي توان فرم child را احضار كرد با توجه به اين كه بنده كد
form1.show را هم استفاده كردم ولي پيغام خطا مي دهد
در ضمن در رویداد onclose فرم فرزند هم کد Action := catree نوشتم تا با کلیک بر روی دکمه ضربدر فرم بسته شود
بعد از این مرحله فرم را دیگر نمی توانم احضار کنم

سوال دوم اينكه در همين برنامه كه mdi مي باشد مي خواهم ابتدا فرم login كه خاصيت child ندارد ظاهر شود سپس بعد از گرفتن نام كاربري و كلمه رمز فرم login بسته و فرم mdi ظاهر شود لازم به ذکر است که اگر بخواهم فرمی غیر از MDI را نشان دهم ظاهر می شود البته به شرطی که childنباشد ولی این موضوع در مورد فرم MDIصادق نیست

ممنونم

جدیدترین ارسال ها

بالا