Pooriya_Online
Active Member
آخرين جملتون رو ميشه روش بيشتر توضيح بدين.daryvary گفت:فكر كنم بهتره يه نگاهي به تعرفه مخابرات بندازيد
والا من یکی رو میشناسم که اینطوری پول گرفته. ولی خودم خوشم نمیاد!
آخرين جملتون رو ميشه روش بيشتر توضيح بدين.daryvary گفت:فكر كنم بهتره يه نگاهي به تعرفه مخابرات بندازيد
والا من یکی رو میشناسم که اینطوری پول گرفته. ولی خودم خوشم نمیاد!
daryvary گفت:يعني كسي رو ميشناسم كه وافعا تونسته از اين سايتها پول بگيره!!! و اون مبلغي رو كه سايت اعلام كرده رو دريافت كرده. اين نشون دهنده حقيقي بودنش هست. البته يه نكته رو هم در نظر بگيريد. ممكنه كه بين اين سايتها خالي بندي هم باشه. اول حساب كنيد ببينيد با پولي كه سايت بابت نگاه كردن هر سايت بهتون ميده ميشه در عرض فرضا 100 ساعت به 80 دلار رسيد يا نه؟
بعضي جا ها ممكنه به حدي كم بدن كه اصلا گرفتن اون مبلغ غير ممكن باشه
rahincom گفت:آقا نميشه پول گرفت.
هركي مي تونه پول بگيره من الان 100$ اين جا دارم. بيايد PayOutش كنه من 10$ مي ريزم به حسابش.
We offer our members the opportunity to redeem their points or cash earned here.
!Redemptions are not refundable!
Please make sure that ad information is correct for your advertising!
If you banner link looks like this [url]www.yourwebsiteaddress.com[/url] it will NOT appear - please check before you buy ad!
Advertising MUST be placed in the box when you redeem or it will be lost!
Banner Rotations and Paid2Clicks MUST Have a 2 links (banner url + link url)!
Search boxes, iframes, javascript, frame breakers are not accepted!
Redemptions only written by ENGLISH will be proceeded!
The type of advertising that you qualify for will be displayed below.
You can spend cash in your redemption page once a 2 weeks, if you spend more your cash will be lost (we don't give back it)
daryvary گفت:دوستان براي گرفتن پول احتياج به حساب ارزي نيست. اگر توي خود ايگلد نگاه كنيد يه بخش براي تبادل پول داره كه يه سري سايت معرفي كرده. يه سايت هست به نام london ... (ببخشید کامل یادم نیست) که از طریق این سایت میتونید به حساب ایرانتون بریزید.
در ضمن payout این سایتها سر ماه انجام میشه. نه هر وقت که خواستید. در نتیجه اگر واقعا به این مبلغها رسیدید دیگه دست نگه دارید و تا آخر ماه صبر کنید. (البته درخواست payout رو بدید)
اگر FAQ این سایتها رو بخونید توضیح دادن. (حالا این سایت رو باز نمیدونم که واقعا پول رو بده یا نه ولی گفته که آخر ماه payout میکنه)