پولدار شيد فقط با كليك كردن

Pooriya_Online

Active Member
daryvary گفت:
فكر كنم بهتره يه نگاهي به تعرفه مخابرات بندازيد ;)
والا من یکی رو میشناسم که اینطوری پول گرفته. ولی خودم خوشم نمیاد!
آخرين جملتون رو ميشه روش بيشتر توضيح بدين.

daryvary

Member
يعني كسي رو ميشناسم كه وافعا تونسته از اين سايتها پول بگيره!!! و اون مبلغي رو كه سايت اعلام كرده رو دريافت كرده. اين نشون دهنده حقيقي بودنش هست. البته يه نكته رو هم در نظر بگيريد. ممكنه كه بين اين سايتها خالي بندي هم باشه. اول حساب كنيد ببينيد با پولي كه سايت بابت نگاه كردن هر سايت بهتون ميده ميشه در عرض فرضا 100 ساعت به 80 دلار رسيد يا نه؟
بعضي جا ها ممكنه به حدي كم بدن كه اصلا گرفتن اون مبلغ غير ممكن باشه

H-assan

Well-Known Member
daryvary گفت:
يعني كسي رو ميشناسم كه وافعا تونسته از اين سايتها پول بگيره!!! و اون مبلغي رو كه سايت اعلام كرده رو دريافت كرده. اين نشون دهنده حقيقي بودنش هست. البته يه نكته رو هم در نظر بگيريد. ممكنه كه بين اين سايتها خالي بندي هم باشه. اول حساب كنيد ببينيد با پولي كه سايت بابت نگاه كردن هر سايت بهتون ميده ميشه در عرض فرضا 100 ساعت به 80 دلار رسيد يا نه؟
بعضي جا ها ممكنه به حدي كم بدن كه اصلا گرفتن اون مبلغ غير ممكن باشه

اين سخني ديگر است
اگر اين جوري باشه باز هم نمي صرفه

daryvary

Member
خوب اينجايي كه ايشون معرفي كردن كاملا به صرفست. من حساب كردم ديدم ميشه در عرض 10 روز راحت 80 لار رو در آورد.

rahincom

Member
آقا نميشه پول گرفت.

هركي مي تونه پول بگيره من الان 100$ اين جا دارم. بيايد PayOutش كنه من 10$ مي ريزم به حسابش.

iman_flash

Active Member
rahincom گفت:
آقا نميشه پول گرفت.

هركي مي تونه پول بگيره من الان 100$ اين جا دارم. بيايد PayOutش كنه من 10$ مي ريزم به حسابش.

شما حساب ايگلدتون رو چك كرديد درسته؟

rahincom

Member
منظورتون چيه هم شماره حسابي كه دادم درسته و هم پولي داخل حساب e-gold من نيست

iman_flash

Active Member
والا من اين سايتو آزمايش نكردم ولي چند تا سايت ديگه رو ميدونم كه جواب دادن ولي وقتي ميگين به اين راحتي 100$ جمع كردين بايد بهش شك كرد :roll:

rahincom

Member
منم به همين خاطر هست كه ميگم فقط براي تبليغات هست چون سايت هايي كه به راحتي پول ميدن فقط مي توني ازشون براي تبليغ سايت استفاده كني.

H-assan

Well-Known Member
ولي دركل اگر باشه خيلي سخته
به فرض شما 300 دلار از اين راه در آوردي درست حالا اگر بخواهي به حساب خود توي ايران واريز كنيد احتياج به يك حساب عرضي داريد كه براي افتتاح يك حساب عرضي بايد 100 دلار در حساب عرضي خود موجودي داشته باشيد و بعد بعد مي تونيد بريزد به حساب عرضي وبعد به حساب داخلي
بابا كي حوصله داره

آقا اين affable هم كه پول بده نيست.

من حدود 180 دلار دارم ولي دوزار به e-gold نريخته فقط ميگه بايد تبليغ كنم توسايتش همين و بس.

اگه راه خاصي داره به ما هم بگين

Pooriya_Online

Active Member
منم با آسان موافقم ولي غير از اوني كه ايشون گفت (كي حوصله داره) من يه چيز ديگه بهش اضافه ميكنم اونم اينه كه كي پولشو داره :wink: :lol:

daryvary

Member
دوستان براي گرفتن پول احتياج به حساب ارزي نيست. اگر توي خود ايگلد نگاه كنيد يه بخش براي تبادل پول داره كه يه سري سايت معرفي كرده. يه سايت هست به نام london ... (ببخشید کامل یادم نیست) که از طریق این سایت میتونید به حساب ایرانتون بریزید.

در ضمن payout این سایتها سر ماه انجام میشه. نه هر وقت که خواستید. در نتیجه اگر واقعا به این مبلغها رسیدید دیگه دست نگه دارید و تا آخر ماه صبر کنید. (البته درخواست payout رو بدید)

اگر FAQ این سایتها رو بخونید توضیح دادن. (حالا این سایت رو باز نمیدونم که واقعا پول رو بده یا نه ولی گفته که آخر ماه payout میکنه)

rahincom

Member
كساني كه ميگن اين پول ميده بگن پس اين جا چي نوشته

کد:
We offer our members the opportunity to redeem their points or cash earned here.

!Redemptions are not refundable!

Please make sure that ad information is correct for your advertising! 
If you banner link looks like this [url]www.yourwebsiteaddress.com[/url] it will NOT appear - please check before you buy ad! 
Advertising MUST be placed in the box when you redeem or it will be lost! 
Banner Rotations and Paid2Clicks MUST Have a 2 links (banner url + link url)! 
Search boxes, iframes, javascript, frame breakers are not accepted! 
Redemptions only written by ENGLISH will be proceeded!

The type of advertising that you qualify for will be displayed below.

You can spend cash in your redemption page once a 2 weeks, if you spend more your cash will be lost (we don't give back it)

توي قسمت Questions هم نوشته بود كه برو به قسمت Redemption option كه تو اون قسمت هم همين نوشته هاي بالا كه نوشتم توش بود.

H-assan

Well-Known Member
daryvary گفت:
دوستان براي گرفتن پول احتياج به حساب ارزي نيست. اگر توي خود ايگلد نگاه كنيد يه بخش براي تبادل پول داره كه يه سري سايت معرفي كرده. يه سايت هست به نام london ... (ببخشید کامل یادم نیست) که از طریق این سایت میتونید به حساب ایرانتون بریزید.

در ضمن payout این سایتها سر ماه انجام میشه. نه هر وقت که خواستید. در نتیجه اگر واقعا به این مبلغها رسیدید دیگه دست نگه دارید و تا آخر ماه صبر کنید. (البته درخواست payout رو بدید)

اگر FAQ این سایتها رو بخونید توضیح دادن. (حالا این سایت رو باز نمیدونم که واقعا پول رو بده یا نه ولی گفته که آخر ماه payout میکنه)

ولي اين صحبت غير ممكنه چون حساب هاي داخلي ايران طرف قرار داد با بانك هاي توي شبكه نيستن
اين موضوع براي بانكهاي تو خارج از ايران ممكنه برقرار باشه

H-assan

Well-Known Member
بحث رو موضوع واريز پول انجمن با كليك كردن پولدار شويد صحفه اي 2 و 3 در مورد واريز پول هست اش

desperado

Member
من چندتا سوال دارم که اگه هر کی جواب بده ممنون میشم
1-ایمیلهایی که برای ما فرستاده میشن هر کدوم چند تا لینک دارن کدومشونو باید کلیک کنیم؟
2-بعد از کلیک کردن داخل سایتی که باز میشه چیکار باید بکنیم؟
3-روی بعضی از بنر ها که کیلیک میکنیم یه صفحه باز میشه که میگه شماره حساب و کلمه ورود را وارد کنید اونجا باید چکار کنیم؟
4-چطوری از موجودی حساب خودمون مطلع بشیم؟
5- چطوری پول را به حساب خود در ایران بریزیم؟
6-این سایتها پول را خودشون به حساب ما میریزن یا خودمون با ید اقدام کنیم؟

جدیدترین ارسال ها

بالا