پولدار شيد فقط با كليك كردن

Ealireza

Member
سلام
ميخواهم راهي يادتون بدم كه زودي پولدار بشين ماهي حدودا 80 دلار فقط روزي نيم ساعت وقت ميخواهد :wink:
براي اين كار شما نياز به يك شماره حساب Egold دارين
براي گرفتن يك شماره حساب به e-gold برين و فورم ثبت نام رو پر كنيد (كملا مجاني) بعد شماره حسابتون رو براتون ميل ميكنن
يادتون باشه يه ايميلي رو بدين كه هميشه چكش ميكنين
بعد برين يك ايميل پاپ تري برا خودتون بسازيد
بهترين جا http://Yahoo.Co.UKهست كه 6 مگا بايت اييمل ميده و از كنترول پانل هم ميشه پاپش رو فعال كرد
در آخر ميرسه به ثبت نام در سايت اصلي كسب در آمد
لينك http://Yahoo.Co.UkAffablesite
اين سايت خيلي خوبي هست (بهترين) يعني شما راحت ميتونين ازش پول در بيارين
حد اقل پرداخت 80 دلار هست كه خيلي زود اگه تلاش كنين تو 12 روز بهش ميرسين
تنها كاري كه بايد بكنيد
1 - كليك روي بنر هايي كه سايت به شما ميده تا كليك كنيد
2 - ثبت نام در سايت هايي كه سايت بهتون معرفي ميكنه

همه چيز مجانيه و فقط بايد يكم تلاش كنين تا به نتيجه برسيد
کد:
نكته
اگه اشتباه كنيد و روي بنر هاي NO Click كليك كنيد يا سايت هايي كه گفته ثبت نام نشود
كلا يوزر شما مسدوود ميشه
اينم واسه مچگيري كساني هست كه انگليسي بلد نيستند :lol:
--------------
در آخر هم پولتون رو توي شماره حساب بانكي خودتون(توي ايران) دريافت ميكنيد
بعدا جزئيات رو بهتون ميگم
اگه هر گونه سوالي داشتيد در خدمتم
همين جا بگيد :wink:
ايشالا شما هم ميتونيد پولدار شويد

nik_sali

Member
پس حالا دارين پول پارو ميكنين (شماره حساب بدم يكمشم بده ما)

ولي جدي شما خودتون كار كردين باهاش؟؟

mahyar_nel

Active Member
علي رضا جان اگر به اين سادگي بود كه همه بيل گيتس بودن !!!!!
دوما چرا خود ياهو اين پول هارو براي خودش نميگيره؟
ولي مرسي براي اين اطلاعاتت

saman_sweden

Active Member
Ealireza جان ولمون كن
...........
اين چهارمين تايپك شما با همين موضوع مفلس شدن ميبينم
خودت كسي سرگار گذاشته الان ميخواهي تلافي اونو در اين انجمن دربياري

باهات دعوا نمي كنم
چاكرتم هستم

H-assan

Well-Known Member
يكي چيزي توي همين مايه ها سايت شيراز پاتوق گفته من كاري كه نياز داره رو كردم ولي حوصله براي كليك كردن ندارم و اگر بخواهي فكر بكني از نظر زماني نمي صرفه در حقيقت وقت ما رو مي خرنن

iman_flash

Active Member
دوستان اين كار عملي هست
من روش چند وقتي تحقيق كردم
سايتاي زيادي هم هستند كه اين خدمات رو ميدن... ولي خوب چند برابر پولي كه ميدن رو از اون شركتها كه واسشون تبليغ ميكنن ميگيرن فقط مشكلش تو ايران طريقه‌ي دريافتش بود كه چون e-gold بانكهاي ايران رو هم ساپورت ميكنه اين مشكل حل شده...
ولي اينكه دوستمون گفتن نيم ساعت درست نيست حد اقل بايد براي نتيجه‌ي مطلوب روزي 2-3 ساعت وقت بذاري
در ضمن اين درسته كه پول رو هم دريافت ميكني ولي من اسم اين كار رو عملا يك نوع گدايي اينترنتي گذاشتم و در كشورهاي پيشرفته بسيار براي مردم افت داره كه بيان روزانه وقت بزارن واسه هر كليك 5 سنت يا كمترو بيشتر بگيرن... اونا وقتشونو واسه چيز بهتر صرف ميكنن
ولي تو كشور ما كه دلار ارزشش زياده و اين مسايل هم واسمون مهم نيست ميتونه به جاي چت كردن يك سرگرمي درآمد زا باشه

يه چيز ديگه اينه كه تو اين سايتا بيشتر از كليك كردن ميشه از راه عضو گيري مبلغي رو دريافت كرد يني وقتي تو اين سايت عضو ميشي يه لينك بهت ميده كه انتهاي اون لينك يوزر شماست و هر كس كه از طريق اين لينك وارد سايت بشه و ثبت نام كنه زير گروه شما محسوب ميشه و هر مبلغي كه دريافت كنه يه درصدي هم به حساب شما ميريزن و اگه اون فرد هم زير گروه بگيره باز زير گروه‌هاي اون، عضو گروه شما هم خواهند بود و اين روند تا چند مرحله ميتونه ادامه داشت باشه
براي مثال همين دوستمون لينك اين سايتو اينتوري معرفي كردن:
http://www.affablesite.com/pages/index.php?refid=Ealireza2004
يني كسي كه با اين لينك وارد سايت بشه و عضو بشه زيرگروه ايشون (Ealireza2004) خواهد بود ولي اين به هيچ وجه به اين معني نيست كه اگه زير گروه كسي باشين مبلغ كمتري دريافت خواهيد كرد... ايشون خودش ممكنه زير گروه كس ديگه باشه...

در كل فعاليت و دريافت پول امكان پذير هست ولي نه با اون اعداد نجومي كه فكرشو بكنين
من يه مدت فعاليت كردم ولي به نظر خودم نسبت به وقتم نميارزيد واسه همين بخيال شدم
شما هم اگر ميخوان امتحان كنيد ضرر نداره فقط يه فرم ساده‌ي ثبت نام... ولي جو شما رو نگيره كه خودتونو داخل الگانس ببينيد :lol:
(گرچه راههاي خوبي براي ورود به الگانس هم وجود داره :lol: )

daryvary

Member
خوب انگار اين يكي از همشون بهتره
آقا از اين سايتها زياد هست
ولي ايني كه ايشون معرفي كرده بهترينه
بقيشون خيلي كم پول ميدن و آدم ميميره تا پولش به حد لازم برسه
من كسايي رو ميشناسم كه از اينجا ها پول در آوردن
پس خيلي هم سر كاري نيست
ولي خودم به شخصه خوشم نيومد!

Pooriya_Online

Active Member
من نميدونم سره كاري يا نه ولي اين بانكي كه شما ميگي كه توي ايران نيست عزيز. درضمن اگه به همين راهتي بود كه الان تمام عالم ميفتادن دنبالش.

اگرم واقعي باشه فكر نكنم 80دلار باشه فوق فوقش 1يا 2دلار كه اونم و جايي رو نميگيره

saeednajafi

Member
آقا تو برو تلاش كن اگه 80 دلار گيرت اومد من هم 80 تا ديگه ميزارم روش قول ميدم

iman_flash

Active Member
من كه نگفتم بانك e-gold در ايران هست
e-gold يك بانك اينترنتي هست كه بانكهاي ايرن رو ساپرت ميكنه يني اگر يك حساب ارضي در يك بانك ايران داشته باشيد ميتونيد پولتون رو از e-gold خارج كنيد به حسابتون و برداشت كنيد.

H-assan

Well-Known Member
ولي اگر حساب عرضي داشته باشي مي توني واريز كني به حساب خودت توي ايران

MrMohi

Active Member
آقا روزی 3 ساعت فقط باید طرف بشینه روی تبلیغات کلیک کنه؟ خودش در ماه میشه
صد و پنجاه ساعت ! اگر هم طرف بتونه ماهی هشتاد دلار یا به عبارتی حدود 65000 تومان در آمد داشته باشه که باید یه چیزی هم بگذاره روش و دودستی بخاطر قبض تلفن تقدیم مخابرات کنه ! من برج قبلی همین حدودا یا شایدم کمتر با اینترنت کار میکردم حدود هفتاد هزار تومن پول قبض دادم!

daryvary

Member
آقا شما هم مبالغه ميكني ها
من روز 4 يا 5 ساعت اينترنت استفاده ميكنم. كه قبض برام اومد 23.000 تومان.

در ضمن يه نكته
من سايتي رو كه گفته بودن رفتم. ديدم نسبت به بقيه بهترينه. اينطوري بگم كه در عرض يك ساعت 10دلار گرفتم + 10 دلار كه از اول بهتون ميده + 30 دلار كه بايد قايدتا تا فردا بهم بده بابت رجيستر كردن تويه سايتهاي ديگه.

به همين سادگي. بقيشون خيلي چرته
ولي ايني كه ايشون معرفي كردن به نظر مياد خوب باشه.
در ضمن فوقش ماهي 10.000 تومان پول تلفن مياد + 14.000 تومان هم پول اشتراك اينترنت
در عوض با روزي 2 ساعت ميتوني 40.000 تومان در ماه در بياري
بده؟؟؟!!!!

Pooriya_Online

Active Member
daryvary گفت:
من روز 4 يا 5 ساعت اينترنت استفاده ميكنم. كه قبض برام اومد 23.000 تومان.

8O 8O 8O

ببخشيد ميشه بگيد پالسي چند حساب شده واستون؟

قيمت هر پالس 2/4 هستش و اگه شما روزي 5ساعت هم بشيني ميشه روزي 300دقيقه و 1260 كه در ماه ميشه 37800 تومن تازه اين واسه كسيه كه از تلفنش واسه اينترنت فقط استفاده ميكنه ولي اگه كسي باشي مثل من كه با تلفن 8يا 9 ساعت در روز صحبت ميكنه بيشتر از اين درمياد.

daryvary گفت:
در ضمن فوقش ماهي 10.000 تومان پول تلفن مياد + 14.000 تومان هم پول اشتراك اينترنت
در عوض با روزي 2 ساعت ميتوني 40.000 تومان در ماه در بياري
بده؟؟؟!!!!

شما پول اينترنت و بيشتر از پول تلفن حساب ميكني؟

من بالا هم واسط حساب كردم. درضمن شما هر دفعه كه كارتت تموم ميشه ميري يكي ديگه ميخري؟
كسي كه با اينترنت زياد سرو كار داره ميره ماهيانه يا ساعات بالا ميگره تا ارزون دربياد. من خودم الان يه 400 ساعته گرفته 20تومن الان از بهمنم دارم استفاده ميكنم هنوزم تموم نشده. قبل از اينم ماهيانه يا ساليانه ميگرفتم.

موفق و معيد باشيد...

daryvary

Member
عزيز من براي دو ماهم 23 تومان اومد. ديگه پالس رو نميدونم. چون شبها ارزون تر حساب ميشه. هميشه 4.2 حساب نميشه.
در ضمن من كه نميرم يه ريز كارت بخرم. من قيمت ماهيانرو گفتم.

H-assan

Well-Known Member
پاني جان اين همش كلك هست و براي استفاده از ايتنرنت هست كسي ديده كه از اين سايت پول گرفته باشد

Pooriya_Online

Active Member
daryvary گفت:
عزيز من براي دو ماهم 23 تومان اومد. ديگه پالس رو نميدونم. چون شبها ارزون تر حساب ميشه. هميشه 4.2 حساب نميشه.
در ضمن من كه نميرم يه ريز كارت بخرم. من قيمت ماهيانرو گفتم.

درست شبها ارزون تره ولي از ساعت 7 تا 8:30 و بعد از اين ساعت دو برابر صبح ميشه تازه نصف قيمت نميشه حدود 4/1 قيمت صبح ميشه.

daryvary

Member
فكر كنم بهتره يه نگاهي به تعرفه مخابرات بندازيد ;)
والا من یکی رو میشناسم که اینطوری پول گرفته. ولی خودم خوشم نمیاد!

جدیدترین ارسال ها

بالا