{ پوســـتر ترافیک ممنوع | جشنــواره انــسان و تـرافیک }

سلام خدمت اساتید
این پوستر رو برای شرکت در فراخوان جشنواره انسان و ترافیک طراحی کرده بودم. محورهای پیشنهادی این پوستر یا در واقع اهدافی که قصد به تصویر کشیدن شون رو توسط این پوستر داشتم شامل علائم راهنمایی و رانندگی ، آلودگی هوا و محیط زیست ، ترافیک بودند. سایز اصلی این پوستر هم 70 در 100 سانتیمتر بود.

no_trafik_poster_by_mohammad_amiri.jpg

No Trafik Poster

آخرین ویرایش:

MEGA WAVE

Active Member
خیلی خوبه محمد،

تمام نکات و المانها خیلی خوب استفاده شدن.

حتی اگه توضیح نمیدادی خیلی راحت میشد منظورتو از طرحت فهمید.

تبریک میگم دوست جان.

score010.gif

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
جالب شده محمد جان. وجود اون دوتا پرنده در بالای تابلو و عدم وجودشون پایین تابلو، نکته ی بجایی هست و رنگها و بقیه ی عناصر گرافیکی رو کامل میکنه.
اون پایه ی تابلو که سه بعدی شده، با بقیه ی طرح که دو بعدی هست، هماهنگی نداره. ضمناً متن ترافیک ممنوع که در پایه ی تابلو ماسک شده، فکر میکنم ضرورتی نداشته باشه. چون تابلو های راهنمایی معمولاً توضیح و پیام متنی همراهشون ندارن.
در کل کار ساده و در عین حال تاثیر گذاریه.

نمره: 7 از 10

موفق باشی دوست من.

پاسخ به نظرات اساتید

خیلی خوبه محمد،

تمام نکات و المانها خیلی خوب استفاده شدن.

حتی اگه توضیح نمیدادی خیلی راحت میشد منظورتو از طرحت فهمید.

تبریک میگم دوست جان.

score010.gif
مرسی دوست من
چوب کاری نفرمائید ، ما را خجالت زده کردید.

جالب شده محمد جان. وجود اون دوتا پرنده در بالای تابلو و عدم وجودشون پایین تابلو، نکته ی بجایی هست و رنگها و بقیه ی عناصر گرافیکی رو کامل میکنه.
اون پایه ی تابلو که سه بعدی شده، با بقیه ی طرح که دو بعدی هست، هماهنگی نداره. ضمناً متن ترافیک ممنوع که در پایه ی تابلو ماسک شده، فکر میکنم ضرورتی نداشته باشه. چون تابلو های راهنمایی معمولاً توضیح و پیام متنی همراهشون ندارن.
در کل کار ساده و در عین حال تاثیر گذاریه.

نمره: 7 از 10

موفق باشی دوست من.
مرسی رفیق ، بابت ریزبینی و دقت نظرت هم ممنون.
فقط جلوه رنگی و گرادیانت کار است که باعث به نظر 3 بعدی آمدن کار می شود ، در ضمن فلت بودن پایه به نظر بنده باعث جلوه ناشایستی برای تابلو می شود.
به کار بردن عنوان پوستر یعنی ترافیک ممنوع در یک جایی از کار الزامی می بود ، که به نظرم رو پایه و بنده جذاب تر می بود.

خیلی خوب شده.

ببینم اگه یه جاده زیر اون دوتا ماشین های بالا میزاشتی بهتر نمیشه ؟

ماشینا که رو چمن نیستن نه !
موفق باشی.
نمرتم 8 از 10

Peace Dove

Well-Known Member
جالب شده مثل همیشه عالی
اون ابرای سفیدو سیاه هم کارو قشنگ کرده.

موفق باشی
سامان

پاسخ به نظرات اساتید 2

خیلی ممنون همین

از نظر من مردم عام :) خیلی طرح قشنگیه
فقط اون دو تا پرنده رو نمیشه به شکل بهتری در آورد ؟
مرسی رفیق
والا این پرنده هایی که مشاهده می کنید از نسل پرنده های منقرض شده کرجی هستند که بنده سعی کردم به تصویر بکشمشون !
از نظر شما چه شکلی بودن بهتر می بود ؟

خیلی خوب شده.

ببینم اگه یه جاده زیر اون دوتا ماشین های بالا میزاشتی بهتر نمیشه ؟

ماشینا که رو چمن نیستن نه !
موفق باشی.
نمرتم 8 از 10
خیلی متشکر
این پوستر مفهومی ست نیاز نیست که تمامی اصول راهنمایی و رانندگی توش رعایت بشه ، سعی کردم با قرار دادن ماشین ها در فضای پاکیزه و سبز محیط زیست پاکیزه تر را با رعایت کردن ترافیک نشان دهم!
خدا رو شکر که ما رو تجدید نکردید!
شما هم موفق باشی رفیق

جالب شده مثل همیشه عالی
اون ابرای سفیدو سیاه هم کارو قشنگ کرده.

موفق باشی
سامان
مثل همیشه ما رو شرمنده کردید همشهری
سامان جان پاینده باشی
راستییتش چون سایز اصلی پوستر 70 در 100 سانتیمتر بوده و این نسخه ایی که شما مشاهده می کنید سایز بسیار کوچک آن است یکسری ریزه کاری های آن به وضوح مشخص نیست ، مثل اون ابرهای تیره و جاده بخش پایینی دارای تکسچر نقطه نقطه ایی است که آلودگی هوا را به وضوح مشخص می کند!

[SOBHAN]

Active Member
خيلي خوب شده محمد جانم ...
parssmile_smiley_69.gif

اگه رنگ بين اسمون دودي و پاك ر و هم يه فرقي ميدادي ديگه عالي ميشد ...

موفق باشيد
محمد حسين

پاسخ به نظرات اساتید 3

طرح جالب و زيبايي شده، تبريك ميگم ..
خیلی ممنون دوست من ، این نظر لطف شماست.

زیبا و پر معنا . . .
مرسی رفیق جان ، چشمانتان زیبا می نگرد.

[sobhan];736989 گفت:
خيلي خوب شده محمد جانم ...
parssmile_smiley_69.gif

اگه رنگ بين اسمون دودي و پاك ر و هم يه فرقي ميدادي ديگه عالي ميشد ...

موفق باشيد
محمد حسين
محمد حسین آقا ، خیلی ممنون.
اگر منظور شما پشت زمینه آبی رنگ کاره که باید بگم قصد چنین کاری رو داشتم اما تصمیم اصلی من تمرکز روی تابلوئه بود بنابراین به پشت زمینه کار دستی نزدم!
شما هم موفق باشی ای دوست.

M.R

Member
سلام به همه
به نظر من اون پایه ی تابلو لوزومی نداره که باشه چون تابلو واضح هستش یه نکته ی دیگه هم اینکه عناصر کارت رو وقتی پایه رو برداشتی کوچکتر کن به سمت وسط کادر
موفق باشید

سلام به همه
به نظر من اون پایه ی تابلو لوزومی نداره که باشه چون تابلو واضح هستش یه نکته ی دیگه هم اینکه عناصر کارت رو وقتی پایه رو برداشتی کوچکتر کن به سمت وسط کادر
موفق باشید
سلام ، ممنون بابت نظرتان ، به هر حال هر فرد ایده و روشی دارد!
شما هم موفق باشی

خیلی خوب شده....
حالا طرحت به جشنواره راه یافت؟؟؟
مرتضی جان ، خیلی ممنون
در این فراخوان افراد زبردست و حرفه ایی فراوانی شرکت کرده بودند ، مخصوصا که جایزه نفر اول هم 15 سکه تمام بهار آزادی بود! با توجه به این نکته که طرح ما رو جزو بقالی هاهم حساب نکردند اما تجربه خوبی واسه من مبتدی بود!

جدیدترین ارسال ها

بالا