پوستر هشتمین همایش ملی آموزش عالی هنر

GsGraphic

Well-Known Member
پوستر هشتمین همایش ملی آموزش عالی هنر ( با محوریت پژوهش در راستای ارتقا آموزش هنر)

سلام به همه ی دوستای عزیزم. خیلی خیلی دلم تنگ شده بود واستون بعد از مدت ها دوباره برگشتم به مجید آنلاین
با یه پوستر شروع میکنم امیدوارم خوشتون بیاد و از نظراتتون بهره مند بشیم.
:rose::):rose:

پیوست ها

• zarooni_25023022.jpg
    zarooni_25023022.jpg
    257.6 کیلوبایت · بازدیدها: 50

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
خوب کار شده. با نظر آقا نیما هم موافقم. متنها میتونن بزرگتر بشن.
--------------
آرزوی موفقیت... یا علی :rose:

.:BEHNAM:.

Active Member
خسته نباشی . فکر می کنم انتخاب رنگ سبز یک مقدار انرژی ایده را گرفته و همه چیز را ارام و منطقی جلو می بره !
یک موضوع دیگه ایده طرح چیست ؟ چیزی که من متوجه شدم اشتراک اطلاعات و دیدگاه بود ! و ارتباطش با هنر چیزی نبود.
ممنون

MOSTAFA

کاربر فعال
طرح جالبی هست، اگر به دایره نگاه نمادین داشته باشیم بهتره که به شکلی درون بافت شطرنجی هم دایره رو بیاری خیلی بهتر میشه
این رنگ سبز حس فرهنگی هنری میده اما این که این حس به موضوع و هدف و فضای همایش میخوره رو باید دید
با اینکه متن نقشش کم شده به علت کوچک بودن موافقم
شاید با بزرگ کردن و دو بخشی کردن متن مثله تیتر و موضوع یک سمت و باقی اطلاعات یک طرف بشه ترکیب بهتری به دست آورد البته باید تست بشه
موفقیتـ

GsGraphic

Well-Known Member
چیزی که من متوجه شدم اشتراک اطلاعات و دیدگاه بود ! و ارتباطش با هنر چیزی نبود.
ممنون
سلام بهنام خان .
تا حدودی درست متوجه شدی ولی این یه جشنواره هنری یا یه ورکشاپ نبود.همایش پژوهشی بوده.
این یه همایش و گرد همایی بود که تعداد زیادی از اساتید و دانشجویان ایده های و موضوعات پژوهشی خودشونو ارائه میدادن.(مربع)
بین تمام این ایده ها باید چند تا ایده که از همه بهتر و جدیدتر بود انتخاب میشد (مربع های سفید)
و در مورد ایده های انتخابی بحث میشد تا پخته تر و کاربردی تر بشن.

30min

Banned
خیلی سنگین و شیک هست .
ایده جالبی هم داره و اجرا هم خوب من فقط مشکلم با اون رنگ نارنجی !
یه جورایی سلیقه ای شاید هم به تنفرم از این رنگ روی این رنگ بکگراند برمیگرده !
اما در کل خیلی خوب . موفق باشی

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام دوست عزیز
خسته نباشی ،کار خوبی هست !
فقط خطوطی که اینارو شبکه یا همون متصل کرده برای من چنگی به دل نمیزنه ، یعنی میتونست بهتر باشه
موفق باشی

webxyz

Member
شبیه این پوسترهایی هست که تو دانشگاه ما می زنن. خیلی جالب شده و طرح جذابی هم داره.
آرزوی موفقیت بیشتر شما

جدیدترین ارسال ها

بالا