پوستر با سه جدول اعداد

nima_dsnr

کاربر VIP
این هم خیلی ایده خوبیه؛
ولی فکر کنم هر کدوم از این جدول ها A4 باشه. در این صورت جای زیادی می گیره و صفحه هم زیاد خالی میشه به نسبت زیر هم.
به نظر من اگر زیر هم قرار بده هم میتونه طراحی مختصر و مفیدی داشته باشه؛
هم جای کمتری می گیره؛
هم جدول بیشتر نمایان میشه.

babi-esf

Member
خوب شما سایز پوسترت رو نگفتی یعنی باید این سه تا جدول رو تو 1 صفحه A4 جا بدی؟ اینجوری که خیلی ریز میشه نوشته هات.

سارا جان این جدول ها بدیش اینه که اسکن شده هست و باید هم تک تک جدول ها به اندازه ی اصلی آچار در چاپ باشند . و اندازه ی این پوستر هر چه هم بزرگ باشه مهم نیست .
اینکه کادر بندیش چه جوری باشه هم خیلی مهمه چون سایزش بزرگه خیلی تو چشم میاد .

arashonline

Well-Known Member
من ديگه اينو ميگم به سلامت...
ببين اين سه جدول A4 رو زير هم قرار بده يعني 3 جدو A4 زير هم سه تا مستطيل آچهار زير هم كه پوستر فقط طولش زياد ميشه ...!

من اینجوری کنار هم چیده شدن رو خیلی دوست دارم واسه همین گیر دادم بهش. اینجوری فضای خالی هم کمتره.
Untitled-1.gif

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
بستگی داره بخوان تو کار از عکس هم استفاده کنن یا نه؟! اگر عکس هم داشته باشه نمیشه این مدلی که سارا گفت بچینی چون خیلی تو هم میرن جدولا و عکسا.

در ضمن فراموش نکنید که این کار برای یه ازمایشگاه طراحی میشه و باید قبل از اینکه به زیبایی ظاهری اون توجه بشه باید طوری کار طراحی بشه که افراد با یک بار نگاه کردن بتونن به اون چیزی که میخوان برسن.

به نظر من 3 تا جدول رو زیر هم قرار بده و در مقابل اونها عکسهای مربوط به هر جدول رو قرار بده اینجوری هم از لحاظ ظاهری مناسبه و هم خوانا خواهد بود.

موفق باشی / سارا

babi-esf

Member
sara_gonjeshk جان اين طرح شما را نميشه اجرا كرد چون جدولها نبايد در هم بشن .
اين جدولها بايد جوري چيده بشه كه حالت مقايسه اي داشته باشند .

sara_is_nice_girl جان :
اين طرح چهار فرتور (عكس) دارد .

جدیدترین ارسال ها

بالا