((پوستري براي يك فيلم))

mehrdad-k

Member
خوب سلام به همه رفيقاي با مرامه خودم...
راستش خيلي دلم واستون تنگ شده بود اما چه كنيم كه كه اين روزگار خيلي ناسازگاره.. :oops: حالا بيخيال تا فرصت گير اوردم گفتم يه سري به سايت بزنم. :wink:
راستش تو اين مدت يه كاري به ما پيشنهاد شد اونم پوستر باسه اولين فيلم بلند آقاي جميل رستمي بود منم اتودهاي اوليه كه تحويل آقايون دادم واسه تاييد ميزارم تو سايت تا شما عزيزان هم لطف كنيد و نظرتون رو بگيد...ممنون ميشم
اسم فيلم (مرثيه اي براي برف) اما قرار نيست فارسي روش نوشته بشه!!منم نميدونم چرا؟؟
مثل هميشه:
دوستتون دارم
-------------
مهرداد
JAMIL001.jpg

JAMIL002.jpg

JAMIL003.jpg

JAMIL004.jpg

ALI_TAKHTI

Active Member
به نظر من فقط اولي به درد اين كار ميخورد البته كمي بايد از حالت محو برون بياد(يك كمي)

mehrdad-k

Member
saman_sweden2 گفت:
ابروهاي خانم يه مقدار نازك بكني بهتر ميشه
بابا من كه قرار نيست گريمش كنم :D اما اگه اجازه دادن اونم به چشم..
اما شيطون به چه چيزايي دقت ميكني ها 8) :wink: بابا اينكاره :oops:

Mandana

Active Member
به نظر منكه اولي از همه بهتره.فقط من موندم كجاش كليشه اي شده؟!!!!!

FoxDesign

Member
سلام.من همون F_Spyker سابقم.
به نظر من بهتر از رنگ هاي گرم استفاده نكني.چون اسم فيلم مرثيه اي براي برف بهتره از رنگ هاي آبي كم رنگ روشن و سفيد استفاده كني!!

a Truth Seeking

Active Member
اولي و دومي و سومي خيلي قشنگن اصلا همش قشنگن آقا ما دل نداريم هركدومش رو خودت صلاح مي دوني

mehrdad-k

Member
بچه ها ممنون از اينكه افتخار نظر دادن داديد..
راستش اگه فيلمنامه رو بخونيد مي فهميد كه چرا از رنگهاي ملايم استفاده نكردم..آخه پر از ناراحتي خشونت و گريست و آخرش هم سردي و خشونت برف باعث مرگ شخصيت اول داستان ميشه .
به اين علت از رنگهاي سرد و خشن زياد استفاده شده..
ضمنا واقعا كليشه اي شدن؟؟؟ :?: :!: چه بد من تمام تلاشم اين بود كه اين جوري نشن :(

sirvan

Member
نظرم رو تکمیل میکنم.
کمتر به پوستر فیلم شباهت دارد و به نظر میاد طرح جلد یه کتاب با موضوع هنریه.
منظورم از این کلیشه ای که گفتم این بود که به چشمم آشناست (ولی نه به عنوان پوستر فیلم)
به نظرم مقدار زیادی از رویه طراحی کادر برای پوستر خارج شدی (نسبتها)
ولی باز میگم زیبایند.

mehrdad-k

Member
راستش رو بخواي اين خواسته خوده كارگردان بود من جمله ي خوده كارگردان رو دقيقا مي نويسم تا ببينم شماچي قضاوت ميكنيد:
((آقاي كوشيار من يه پوستر و طرح كوچه بازاري مثل اينهايي كه رو در و ديوار مي بينيد نمي خوام كار بايد كاملا متفاوت از بقيه باشه همونطور كه فيلمنامه متفاوته..))
خوب Sirvan جان حالا من خيلي خوشحالم كه از نظر شما اين كار متفاوت از قالب پوسترهاي معمول سينماييه..
ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا