پنجره پاپ آپ

من به شدت نیاز به کمک دارم
بعد از مدتها تونستم فایل فارسی رو تو فلش لود کنم حالا یه مشکل دیگه پیش اومده اونم اینکه من می خوام این فایلی که لود می شه رو تو همون صفحه یه صفحه باز بشه به صورت پاپ آپ که قابل حرکت و بستن باشه.
با توجه به اینکه من یه لیست بلند دارم و میخوام وقتی رو هر لینک کلیک شد یهک پنجره باز بشه و متن مربوط لود بشه
کارم خیلی فوری اگه می تونید بهم کمک کنید بهم اطلاع بدین
ممنون
http://rapidshare.com/files/117739263/farsi.rar.html
اینم فایلی که از اون واسه لود متن استفاده می کنم.

پیوست ها

• farsi.rar
    159.8 کیلوبایت · بازدیدها: 10
yani vaghen bavar konam hich kodum az in 15 nafari ke umadan hichi dar in mored balad nabudan?:razz:
bad nabud age ye komaki mikardin
shomake mashala hamatun in kareyin
bad nist be baghie ham ye chizi yad bedin

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

دوست عزيز اينجا يك فريم فارسيه لطفا فينگليش تايپ نكنيد

موفق باشيد

بسمه تعالی
با سلام
توصیه میکنم موی کلیپ های جدید بسازید با یک اندازه مشخص و اگر متن از آن اندازه خارج شد آن را داخل موی کلیپ بعدی نشان دهید

بسمه تعالی
با سلام
توصیه میکنم موی کلیپ های جدید بسازید با یک اندازه مشخص و اگر متن از آن اندازه خارج شد آن را داخل موی کلیپ بعدی نشان دهید

من مشکلم اینجاست که می خوام یه پنجره باز بشه و متن تو اون لود بشه
موضوع اندازه متن نیست

mshgames

Well-Known Member
سلام................

سلام
شرمنده (دلیلیشم که میدونی) سرم شلوغه
یه فایل درست کردم البته اون فایلی که آپلود کردی برای من باز نشد چون نسخه فلش من 8 حالا نمیدونم برای شما باید Cs باشه بحر حال

موفق باشی

محمد

پیوست ها

• Origenal.rar
    41.1 کیلوبایت · بازدیدها: 21
سلام
شرمنده (دلیلیشم که میدونی) سرم شلوغه
یه فایل درست کردم البته اون فایلی که آپلود کردی برای من باز نشد چون نسخه فلش من 8 حالا نمیدونم برای شما باید Cs باشه بحر حال

موفق باشی

محمد

آقا محمد واقعا دستت درد نکنه.
چون با یکم تغییر جزئی دقیقا شد همونی که من می خوام فقط یه مساله موند.
اونم اینکه من تو فایلی که به شما دادم و با CS3 هم بود برای فارسی از parsiflash استفاده کرده بودم که اون یکسری آپشن توپ در اختیار آدم قرار میده وم از جاستیفای رایت و غیره
خواستم ببینم ممکنه برام بگین چطوری تو فارسی استایل می تونم این کارو انجام بدم؟
یعنی راستچین بشه و متن در راستای افق اسکرول نرخوره یعنی متن به انتهای خط که رسید اتوماتیک بره خط بعد.
بازم واقعا ممنون.:oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا