RainDigital
Member
من اگر یه هکر یا یه فرد معمولی که با تروجان منو اذیت کرده رو بشناسم نمیشه پلیس اونو بگیره نمیدونم پلیس ایران پلیس بین الملل هرکر باشه چون اطلاعات خیلی مهم تجاری تو ایمیلمه
منظور من در مورد شكايتشون بود عزيز دلاین میگه منو هک کرده
بهتره این رو هم بدونی که سعی کنی هیچ وقت مغرور نشی... مطمئن باش هیچ چی برنامه نویسی بلد نیستی... در حقیقت هر چقدر هم یاد بگیری، باز هم هیچی بلد نیستی...یه حرفی میزنم امیدوارم از اعتبارم تو مجید آنلاین کم نشه. با این همه برنامه نویسی که بلدم خودمم 13 سالمه.
موافقم همه بدبختي ما ايراني ها اينه كه تا دو خط برنامه نويسي ياد مي گيريم بيل گيتس رو هم قبول نداريمبهتره این رو هم بدونی که سعی کنی هیچ وقت مغرور نشی... مطمئن باش هیچ چی برنامه نویسی بلد نیستی... در حقیقت هر چقدر هم یاد بگیری، باز هم هیچی بلد نیستی...
شما بهتره به جاي اين كارها اينقدر اسپم نكنيد تا آمار پستاتون بالا بره عزيز دلاولا oxygenws جان تو علم غیب داری از کجا می دونی که اون بلد نیست در ضمن دیگه به این مبجث ادامه ندید.
با تشکر
بابا من 1 سال اطلاعات دنبالمه نتونسته منو بگیره اونوقت سر یه Id می خواد بیاد تو تا بچه رو بگیره تازه من شاکی خصوصی هم ندارم.
تازه به قول اون پارتی داشته باشی تمومه
یا علیالبته ببخشید این بر می گرده به کم سوادی خودت تو باید این اطلاعات رو یه ایمیل به جز یاهو می ساختی که کسی نتونه هکتون کنه