پلیر فیلم جدید

BioDread

Banned
دوست من شما با این flv player فیلم دیگه ای هم دید؟!
یعنی منظورم اینه که شاید طرف امده فقط برای این فیلم این کار رو به صورت اختصاصی انجام داده!
من شاید بتونم با as3 همچین کاری بکنم
الان دارم یه flv player مینویسم سعی می کنم این امکان رو توش بزارم

sizanjavad

کاربر فعال
ایدش برام جالب بود.
نه اشتباه کرده بودم. اونی رو هم که قبلا دیده بودم گشتم پیدا کردم مال همین سایت بود. آره خودشون نوشتن.
منظورم از فیلم به معنای فیلم فلش بود. منظورم flv پلیر نبود. من خودمم تصمیم گرفتم یه چیزی شبیه این با یه سری امکانات بیشتر بنویسم. البته بعد از امتحانا:D
البته اگه شما هم flv پلیرتون رو بزارین من یکی که خیلی خیلی ممنونم میشم. حالا که داری زحمتش رو می کشی بد نیست یه بحث جدید ایجاد کنی و کم و کیف کار رو توش توضیح بدی و از بچه ها بخوای که اگه ایده ای براش دارن بگن. به نظرم اینجوری یه پلیر خوب و کامل میشه:wink:

BioDread

Banned
ایدش برام جالب بود.
نه اشتباه کرده بودم. اونی رو هم که قبلا دیده بودم گشتم پیدا کردم مال همین سایت بود. آره خودشون نوشتن.
منظورم از فیلم به معنای فیلم فلش بود. منظورم flv پلیر نبود. من خودمم تصمیم گرفتم یه چیزی شبیه این با یه سری امکانات بیشتر بنویسم. البته بعد از امتحانا:d
البته اگه شما هم flv پلیرتون رو بزارین من یکی که خیلی خیلی ممنونم میشم. حالا که داری زحمتش رو می کشی بد نیست یه بحث جدید ایجاد کنی و کم و کیف کار رو توش توضیح بدی و از بچه ها بخوای که اگه ایده ای براش دارن بگن. به نظرم اینجوری یه پلیر خوب و کامل میشه:wink:

flvplayer من چیزی نمونده تموم بشه
درست همه قابلیت های انو نداره ولی باز خوبه!

جدیدترین ارسال ها

بالا