silvercover
کاربر متخصص
...
آخرین ویرایش:
چه ربطی داره قرار نیست که مطالب مربوط به آیا رو بزارید قرار نام فهرست ها باشه و هیچ مشکلی رو هم پیش نمیاره
چیرو میخوایین با دیتابیس نشون بدید؟
اگرم میخوایین با دیتابیس کاری انجتم بدید بهتره از sqlite استفاده کنید
اتصال Tree به بانک اطلاعاتی باعث پویاتر شدن برنامه میشه البته بخاطر محدودیت هایی که توی بیلدر هستش باید از حلقه ها زیاد استفاده کنی و تقریبن همه چیرو از قبل حساب کرده باشی که با در نظر گرفتن میزان آشنایی با بیلدر و مسائل فنی دیگه منم همون روش محمود رو پیشنهاد میکنم زودتر و راحتتر به نتیجه میرسه چون اگه با بیلدر آشنایی کامل نداشته باشی واقعن کار اعصاب خورد کنی میشهاونوقت باید دونه دونه اجزای درخت رو به مطلبی که نیاز داری وصل کنی که کار سخت و طولانی می شه!!!
فکر میکنم بخطار نحوه کدینگ اطلاعات باشه این مورد قبلن توی SQL هم وجود داشت درواقع مشکل از پلاگین نیست و کار حامد واقعن کامل و بدون نقص هستش مشکل بر میگرده به خود بیلدر راه حل های این مشکل قبلن گفته شده یه سرچ بزنی پیدا میکنیخواستم کار کنم اما با فارسی کمی مشکل داره و من یه سری اطلاعات توی دیتابیس اکسس دارم که باید توی نرم افزار نشون داده بشه!!!
اتصال Tree به بانک اطلاعاتی باعث پویاتر شدن برنامه میشه البته بخاطر محدودیت هایی که توی بیلدر هستش باید از حلقه ها زیاد استفاده کنی و تقریبن همه چیرو از قبل حساب کرده باشی که با در نظر گرفتن میزان آشنایی با بیلدر و مسائل فنی دیگه منم همون روش محمود رو پیشنهاد میکنم زودتر و راحتتر به نتیجه میرسه چون اگه با بیلدر آشنایی کامل نداشته باشی واقعن کار اعصاب خورد کنی میشه
اگه میزان شاخه های اصلی و زیر شاخه هاتون ثابت باشه و از قبل تعدادش رو بدونید استفاده از پلاگین و وارد کردن دستی اطلاعات رو پیش نهاد میکنم البته میتونید از HTML هم برای انجام این کار استفاده کنید و درخت خودتون رو با HTML بسازید (استفاده از HTML راحت ترین راه هستش به شرط اینکه با ارتباط بیلدر و HTML آشنایی داشته باشید [مثال HTMLObjectTricks رو که کنار خود برنامه هست ببینید] اگه نه همون پلاگین بهتره)ساده ترین راه برای استفاده از درخت چی هست و اینکه حجم مطالب هم خیلی زیاده !!!
می خواستم بدونم چطور می تونم مقدار دوتا فیلد رو با هم جمع کنم و در یک فیلدی به نام جمع کل که از قبلا تو اکسس ایجاد کرده ام برزیم ، ضمنا از کدهای sql استفاده کردم ، دستکاری هم زیاد کردم ولی نتیجه نگرفتم ، مثلاً همون sum
SQL$='SELECT SUM(FildName) FROM TBLName'
Parameters$ = DatabaseName$ + '|' + User$ + '|' + Password$ + '|' + SQL$
PluginSet("PlugInODBC","Parameters$")
PluginRun("PlugInODBC","ODBCQuery")
If (ReturnedRows>0) Then
record$=GetArrayItem(ResultSet$,'#',1)
MessageEx("","record$")
End
توضیح اولیه
پلاگین ضمیمه شده که اسمش ODBC هست برای ارتباط با دیتابیس اکسس ساخته شده. به بیان خیلی ساده و عامی باید بگم که ODBC یک تکنولوژی ساخت مایکروسافت هست که از قدیم وجود داشته و کارش عمل کردن به عنوان یک لایه واسط بین برنامه ها و سیستم های مدیریت بانک اطلاعاتی هست.
با تکنولوژی ODBC میشه به همه ی برنامه های مدیریت بانک اطلاعاتی اعم از MySQL, MSSQL, Oracle, Access و... متصل شد که لازمه این امر نصب بودن Driver هر کدوم از سیستم های مدیریت بانک اطلاعاتی مد نظر هست. به طور پیش فرض در ویندوز های ایکس پی و بالاتر درایورهای لازم برای Access و برخی دیگه نصب هست. مثلا برای MySQL نصب نیست و باید نصب بشه.
خب از اونجایی که فعلا تمرکز این پلاگین بر روی Access هست نگرانی بابت وجود داشتن درایور ODBC اکسس وجود نداره.
نحوه عملکرد کلی در ODBC
به طور کلی در تمام برنامه هایی که قصد دارن از واسط ODBC استفاده کنند در ابتدا نیاز هست تا یک DSN به دیتابیس مد نظر ساخته بشه. DSN همون فایل یا فرایند یا چیزی هست که به ODBC میگه که دیتا بیس ما کجاس، چی هست، موارد امنیتی ایش چی هست و...
![]()
برای ساختن دستی DSN باید وارد کنترل پنل ویندوز شد و از بخش Administrative Tools گزینه (Data Sources (ODBC رو انتخاب کرد. در ادامه از پنجره ای که میاد بر اساس نوع دیتابیس انتخابی روند رو ادامه می دیم.
در ادامه برنامه با حصول اطمینان از وجود DSN با بانک اطلاعاتی ارتباط برقرار می کنه و شروع به فعل و انفعال می کنه.
پلاگین ODBC
این پلاگین با بهره گیری از تکنولوژی ODBC به شما امکان میده تا با دیتابیس از نوع اکسس ارتباط برقرار کنید. در این پلاگین نیازی نیست تا به صورت دستی DSN بسازید و فقط کافیه مطابق نمونه ضمیمه شده عمل کنید.
![]()
ویژگی های پلاگین
- ارتباط با دیتا بیس اکسس بدون نیاز به ساخت دستی DSN
- قابلیت درج پسورد بر روی دیتا بیس و خواندن دیتابیس های پسورد دار
- سازگاری با زبان فارسی و قابلیت خواندان داده های وارد شده از جانب بیلدر در خود برنامه MS Access
- بهره گیری از زبان SQL (تا حدی که خود اکسس تعریف کرده) برای خواندن و نوشتن داده ها
در ساخت این پلاگین از نظرات کاربر Nevercom و پلاگین Useful Object جناب Freeman استفاده شد که همین جا ازشون سپاسگزاری می کنم.
ضمن اینکه یادآوری کنم در هسته این پلاگین امکان ارتباط با MySQL, MSSQL و حتی Excel گذاشته شده که به دلایلی فعلا تنها بخش Access اون فعال هست و ممکن هست در آینده این بخش ها رو فعال کنم.
دانلود نسخه 1.0
سلام دوست عزیز این روزا اصلا وقت ندارم و نمیتونم براتون نمونه مثال بزارم ولی جواب سوالهاتون تو آموزشی که دادم قبلا هستسلام محمود جان . من 4 تا سوال خیلی حیاتی دارم که توی یه فایل با تصویر واستون توضیح دادم . خیلی برام جواباش حیاتیه . اگه هزینه ای یا هر چیزی هست لطف کنید بهم بگین ممنون میشم