MahmoodM30
مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
سلام به همه دوستان عزیز امیدوارم حال همگی خوب باشه توی این تاپیک سعی کردم تا اونجایی که بلد بودم
کد های کاربردی SQL رو برای استفاده دوستان در پروژه هاشون یاد بدم که امیدوارم مورد توجه دوستان قرار بگیره و مشکلاتشون رو هم حل کنه.
نمونه مثال هم برا هر قسمت ساختم و برا دانلود قرار دادم فقط برای اجرای نمونه مثال ها باید پلاگین ها و دیتابیس که پیوست کردم
رو هم دانلود کنین و کنار مثال ها قرار بدین تا بتونین نتایج مربوط به کد های استفاده شده رو ببینن.
قسمت های آموزش به شرح زیر هستن:
-کاربردعملگر LIKE
-کاربرد عملگر IN
-کاربرد عملگر Between
-کاربرد دستور ORDER BY
-کاربرد دستور LIMIT
-کاربرد دستور Group By
-کاربرد دستور Having
-کاربرد تابع() Avg
-کاربرد تابع () Max
-کاربرد تابع() Min
-کاربرد تابع () Sum
-کاربرد تابع Round ()
Plugins.zip (712.8 کیلوبایت
دیتابیس رو هم در زیر براتون پیوست کردم
این قسمت رو هم تازه اضافه میکنم لینک نمونه مثالي کامل در مورد کار با پلاگين SQLite 1.1 هست که خیلی مفید میتونه باشه و خیلی از مشکلات دوستان رو حل میکنه
که از قسمت هاي زير تشکيل شده:
- ثبت نام عضو ( تصوير عضو هم ذخيره ميکنه يه چيز خيلي ساده هست که گفتم شايد دوستان به اين قسمت هم براي استفاده توي برنامه هاشون نياز داشته باشن شايد راه هاي ديگه هم باشه ولي من ساده ترين راه رو انتخاب کردم )
- ويرايش عضو ثبت نام شده
- حذف عضو ثبت نام شده
- جستوجوي و پرينت عضو هاي ثبت نام شده
- مشاهده تمام ثبت نام شده ها
کد های کاربردی SQL رو برای استفاده دوستان در پروژه هاشون یاد بدم که امیدوارم مورد توجه دوستان قرار بگیره و مشکلاتشون رو هم حل کنه.
نمونه مثال هم برا هر قسمت ساختم و برا دانلود قرار دادم فقط برای اجرای نمونه مثال ها باید پلاگین ها و دیتابیس که پیوست کردم
رو هم دانلود کنین و کنار مثال ها قرار بدین تا بتونین نتایج مربوط به کد های استفاده شده رو ببینن.
قسمت های آموزش به شرح زیر هستن:
-کاربردعملگر LIKE
-کاربرد عملگر IN
-کاربرد عملگر Between
-کاربرد دستور ORDER BY
-کاربرد دستور LIMIT
-کاربرد دستور Group By
-کاربرد دستور Having
-کاربرد تابع() Avg
-کاربرد تابع () Max
-کاربرد تابع() Min
-کاربرد تابع () Sum
-کاربرد تابع Round ()

دیتابیس رو هم در زیر براتون پیوست کردم
این قسمت رو هم تازه اضافه میکنم لینک نمونه مثالي کامل در مورد کار با پلاگين SQLite 1.1 هست که خیلی مفید میتونه باشه و خیلی از مشکلات دوستان رو حل میکنه
که از قسمت هاي زير تشکيل شده:
- ثبت نام عضو ( تصوير عضو هم ذخيره ميکنه يه چيز خيلي ساده هست که گفتم شايد دوستان به اين قسمت هم براي استفاده توي برنامه هاشون نياز داشته باشن شايد راه هاي ديگه هم باشه ولي من ساده ترين راه رو انتخاب کردم )
- ويرايش عضو ثبت نام شده
- حذف عضو ثبت نام شده
- جستوجوي و پرينت عضو هاي ثبت نام شده
- مشاهده تمام ثبت نام شده ها
پیوست ها
آخرین ویرایش: