sunimoonlover
Member
سلام دوستان
چند وقتیه توی فرومها خیلی بحث میشه که آیا خرید ویپ انتخاب درستی هست یا نه. معمولاً بیشتر حرفها درباره طعمها، دستگاهها یا ظاهر ویپ میچرخه، اما یه سری نکات مهمتر هست که کمتر کسی بهش اشاره میکنه.
واقعیت اینه که قبل از خرید ویپ بهتره چند تا نکته رو در نظر بگیریم:
من یه مقاله خوندم که خیلی خوب توضیح میداد چرا خیلیها فکر میکنن با خرید ویپ دارن یه انتخاب سالمتر میکنن، اما اگر رفتار مصرف و عادتها مدیریت نشه، نتیجه خیلی فرق نمیکنه.
اگر کسی هم مثل من کنجکاوه قبل از تصمیمگیری بیشتر بدونه، این مطلب میتونه مفید باشه.
لینکشو اینجا میذارم
vapeox.com
چند وقتیه توی فرومها خیلی بحث میشه که آیا خرید ویپ انتخاب درستی هست یا نه. معمولاً بیشتر حرفها درباره طعمها، دستگاهها یا ظاهر ویپ میچرخه، اما یه سری نکات مهمتر هست که کمتر کسی بهش اشاره میکنه.
واقعیت اینه که قبل از خرید ویپ بهتره چند تا نکته رو در نظر بگیریم:
- ویپ بوی خیلی کمتری داره، اما همچنان نیکوتین وارد بدن میکنه
- کنترل عادت استفاده مهمتر از انتخاب دستگاهه
- خیلیها چون ویپ سبکتره، ناخودآگاه بیشتر از قبل مصرف میکنن
- هزینههای جانبی مثل کویل، لیکویید و پادها میتونه از چیزی که انتظار داری بیشتر بشه
من یه مقاله خوندم که خیلی خوب توضیح میداد چرا خیلیها فکر میکنن با خرید ویپ دارن یه انتخاب سالمتر میکنن، اما اگر رفتار مصرف و عادتها مدیریت نشه، نتیجه خیلی فرق نمیکنه.
اگر کسی هم مثل من کنجکاوه قبل از تصمیمگیری بیشتر بدونه، این مطلب میتونه مفید باشه.
لینکشو اینجا میذارم
ویپ و پاد تضمین بهترین قیمت خرید همراه با اصالت اورجینال
ویپ و پاد اورجینال از برند های مطرح اروپایی و اماراتی همراه با تضمین اصالت کالای خریداری شده با بهترین استاندارد های روز دنیا در اختیار کاربران قرار میگیرد
vapeox.com