پشتيباني و حمايت و اسپانسرينگ طرح هاي شما

PadinaWebGroup

Active Member
سلام . خوبيد ؟‌دوستان عزيز والله نفهميدم تايپيك را كجا باز كنم اخرم تو نيازمند يزدم اگه جاش نبود منو به بزرگي خودتون ببخشيد :oops:

تو اين تايپيك هدفم اينه كه دوستاني كه سايت تاپ يا يه نرم افزار يا يه ايده اي دارند ميزنن و نياز به همكار يا اسپانسر و يا حامي دارند در حد توان بهشون كمك ميكنم ..

هركي طرحي داشت و نياز به حمايت با من در تماس باشه ..

My id : Designer977
My email : Designer977(AT)Yahoo.com

منتظر نظرات سازنده شما هستيم ...
ارادتمند ..شمشاد:oops:

آخرین ویرایش:

PadinaWebGroup

Active Member
همه چي ميتونه باشه !! شما طرح و نيازتونو اعلام كنيد اگر مناسب باشه حتما پذيرفته ميشه ..

alimosavi

Active Member
سلام.
خب سایت من http://vatgar.com .
مثلا احتیاجات من تبلیغات و پیدا کردن خبرنگار هست . و هر چیز دیگری که خودتون پیشنهاد می دهید.

آیا می تونید توی این مسائل کمکی داشته باشید.
اصولا شما فکر می کنید در چه زمینه هایی می تونم اسپانسر پیدا کنم.
البته این طرح در حال گسترش هست و بخش های دیگری هم داره ولی در 2 یا 3 ماه آینده فقط همی بخش خبرگزاری توسعه پیدا می کنه.

PadinaWebGroup

Active Member
سلام.
خب سایت من http://vatgar.com .
مثلا احتیاجات من تبلیغات و پیدا کردن خبرنگار هست . و هر چیز دیگری که خودتون پیشنهاد می دهید.

آیا می تونید توی این مسائل کمکی داشته باشید.
اصولا شما فکر می کنید در چه زمینه هایی می تونم اسپانسر پیدا کنم.
البته این طرح در حال گسترش هست و بخش های دیگری هم داره ولی در 2 یا 3 ماه آینده فقط همی بخش خبرگزاری توسعه پیدا می کنه.

سايتتونو ديدم . شما فعلا يكمي روي سايتتون كار كنيد و بعد دنبال اسپانسر باشيد .. :oops:

websamancom

Well-Known Member
شما طرح و نيازتونو اعلام كنيد اگر مناسب باشه حتما پذيرفته ميشه ..

منظور شما از مناسب چیه شاید اینه که سایت با بازدید 100هزار تا رو بدیم شما ماهی 10تومن میدید
میفرمائید نیاز و اون دوستمون خبرنگار میخواد سایتشم مشکلی نداره و فعاله پس شفاف باشید

منظور شما از مناسب چیه شاید اینه که سایت با بازدید 100هزار تا رو بدیم شما ماهی 10تومن میدید
میفرمائید نیاز و اون دوستمون خبرنگار میخواد سایتشم مشکلی نداره و فعاله پس شفاف باشید
جناب فرشاد فقط دنبال سایتها پربازدید هستند اگر محتوا100 درصد مفید باشه اما بازدید نداشته باشه قبول نمیکنه اما اگر از این لینک باکسهایی که همه نوع لینکی توش میدن و 1 قرون نمیرزه تمام لینکهاش الکی باشند ولی 10-15 هزار Page Views نه بازدیدکننده داشته باشه ساپورت میکنه

PadinaWebGroup

Active Member

مناسب از نظر گروه ماست كه اون سايت به درد سايت ما ميخوره ، بازگشت مالي يا .. داره براي ما و هزار تا چيزه ديگه :oops:

reza_24

Member
دوست عزیز چه جور حمایتی میتونی انجام بدی؟ هیچی نگفتی که!
اصولا طرح و ایده ناب از هرکی بپرسی چند تایی داره !! ولی مهم اینه که بشه این ایده ها رو عملی کرد.خیلی از اینها نیاز به سرمایه مالی قوی داره ساپورت خوب و....
و یکی از مهمترین عوامل قدرته! خیلی از سایتهایی که تو همین مدت اخیر به موفقیت بالایی رسیدن دلیلش نه داشتن ایده ناب بلکه قدرت اون شخص در اجرایی کردنش بوده. مثلا همین توییتر با یه ایده مسخره و در حالی که همه اولش یه سایت به شدت معمولی میدونستن و حتی بعد از موفقیت نسبی هم فقط یه تب زودگذر معرفیش میکردن ولی الان ... مهمترین دلیلش هم اینه که شخصی اونو اجرا کرده که برای همه شناخته شدس وگرنه مطمئن باش خیلی بهتر از این رو هم افراد عادی نمیتونن به این اندازه موفقش کنن
حالا با این اوصاف شما بفرمائید حمایتتون چطوریه؟ قدرت اجرایی کردن یه پروزه رو دارید؟ اگه ایده پرهزینه باشه حمایت مالی میکنید و تا چه مقدار؟ اصلا سایتهای فارسی رو مدنظر دارید و یا غیر فارسی

ولی اگه چنل گوگل داری بدی از همه برام مهمتره!:wink:

alimosavi

Active Member
من هم با ایده دوسم موافقم . مهم حتی هزینه اولیه نیست مهم اینه که بتونی یک کارو انجام بدی.
من بعضی ها رو دیدم برای کاری که من حدود نیم ساعته انجام می دهم حاضرند 300 هزار تومان پول خرج کند. فقط به این خاطر که از عهده خودشون بر نمیاد.
حالا نمی شه گفت همه برند همه چیز رو یاد بگیرند. هر کسی بدرد جایی می خوره.

با این حال ایشون می خواهند اسپاسر شوند و هر کسی هم حق داره کاری که می خواهد انجام بدهد رو انتخاب کنه.
ولی در هر حال فکر می کنم ایده خوب با مجری توانا کم پیدا می شه. یا اگر پیدا بشه اسپانسرهای بهتری هستند کمکشون کند.

من همین سایت رو هنوز که نزده بودم اسپانسر هاستشون برای مدت طولانی با حجم زیاد پیدا کردم. چه برسه به زمانی که سایت راه افتاده و داره کم کم پیش می ره.
البته من چندتا پروژه دیگر دارم http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=95385 ببینید شاید بخواهید اسپانسر شوید.

ولی در هر حال آرزو موفقیت برای شما دارم. شاید کمکی که شما قرار است به فردی بکنید بتونه ایده های اون طرف رو به واقعیت تبدیل کنه. خود این بغیر از بحث مادیش کلی فایده داره.

PadinaWebGroup

Active Member
جناب فرشاد فقط دنبال سایتها پربازدید هستند اگر محتوا100 درصد مفید باشه اما بازدید نداشته باشه قبول نمیکنه اما اگر از این لینک باکسهایی که همه نوع لینکی توش میدن و 1 قرون نمیرزه تمام لینکهاش الکی باشند ولی 10-15 هزار Page Views نه بازدیدکننده داشته باشه ساپورت میکنه

ميتونم بپرسم اسم يا اي دي شما چيه ؟!من شما را ميشناسم يا نه!؟
من يادم نمياد جايي گفته باشم كه سايت پر محتوا را ساپورت نميكنم اگه بازديدم كم داشت اما سايت خوبي بود من در خدمتم !و در مورد لينك باكس هم ميشه بگيد من اسپانسركدوم باكس شدم ؟!:eek:

دوست عزیز چه جور حمایتی میتونی انجام بدی؟ هیچی نگفتی که!
اصولا طرح و ایده ناب از هرکی بپرسی چند تایی داره !! ولی مهم اینه که بشه این ایده ها رو عملی کرد.خیلی از اینها نیاز به سرمایه مالی قوی داره ساپورت خوب و....
و یکی از مهمترین عوامل قدرته! خیلی از سایتهایی که تو همین مدت اخیر به موفقیت بالایی رسیدن دلیلش نه داشتن ایده ناب بلکه قدرت اون شخص در اجرایی کردنش بوده. مثلا همین توییتر با یه ایده مسخره و در حالی که همه اولش یه سایت به شدت معمولی میدونستن و حتی بعد از موفقیت نسبی هم فقط یه تب زودگذر معرفیش میکردن ولی الان ... مهمترین دلیلش هم اینه که شخصی اونو اجرا کرده که برای همه شناخته شدس وگرنه مطمئن باش خیلی بهتر از این رو هم افراد عادی نمیتونن به این اندازه موفقش کنن
حالا با این اوصاف شما بفرمائید حمایتتون چطوریه؟ قدرت اجرایی کردن یه پروزه رو دارید؟ اگه ایده پرهزینه باشه حمایت مالی میکنید و تا چه مقدار؟ اصلا سایتهای فارسی رو مدنظر دارید و یا غیر فارسی

ولی اگه چنل گوگل داری بدی از همه برام مهمتره!:wink:

من چند بارم گفتم كه هدف و ايده شما را ما بررسي ميكنيم ! ايا ميتونيم اين مبلغ را در اختيارتون بذاريم ؟!يا برامون بازگشت داره ؟ سايتون يا هدفتون به درد ما ميخوره ؟و ... كه بايد بعده اينكه هدفتونو ارائه دادين بهتون بگيم //:oops:

فعلا شديدا مشتاق اسپانسرينگ و ساپورت سايت هاي مثل جوملا مامبو و .. كه سيستم مديريت محتوا ارائه ميدن هستيم !!

شما طرح تونو در ياهو يا پيغام خصوصي بگيد و احتياجتون را تا بيشتر راهنمايي كنيم ....:oops:

چنل گوگل هم ندارم ... و فعلا روي سايت هاي فارسي تمركز كرديم .:D

razeqi

Member
سلام.این وبلاگ منه .من برای راه اندازی یک سایت بزرگ به مقدار حدودا 1 گیگ هاست لینوکس و یک دامنه ای ار نیاز دارم.اگه میشه با من همکاری کنید www.simo120.ir [email protected]

PadinaWebGroup

Active Member
جناب razeqi يا با اي دي من يا در پيغام خصوصي كامل شرح دهيد .موضوع سايت چيه و هدفتون چيه و چه بازگشتي براي ما داره و ... !

ممنون .

reza_24

Member
یه مورد همکاری میتونم پیشنهاد بدم چه به شما چه به دوستان دیگه ای که میتونن اینکارو انجام بدن:
ببینید من فروممو طوری ایجاد کردم که نه بازارچه داره نه گفتگوی آزاد و.... چون میترسیدم دردسر درست بشه (من باب فیل ترینگ منظورم هست) همه تاپیکهای بی محتوا رو هم پاک میکردم. ولی الان تصمیم دارم این بخشهارو اضافه کنم (البته گفتگوی ازادو دسترسی آزاد نمیدم) و خودمم حوصلشو ندارم برم برای هرکدوم از بخشها تبلیغ بکنم بنابراین اگه کسی فرضا تو یکی از فروم های فعال گفتگوی ازاد نفوذ!! :دی داره و میتونه این بخشهارو راه بندازه بهش امکان کلیه تبلیغات در فروم رو برای زمان مشخصی (توافقی ) واگذار میکنم. رنک بازدیدها رو الان توی الکسا میتونید چک کنید 50000 هست و رنک گوگل 3 . بنابراین میتونید روش حساب کنید.
برای بازارچه هم که کلا کار سختی نیست راه اندازیش! مثلا میشه به فعالترین و پربازدید ترین تاپیک این بخش امکان یک ماه تبلیغ با بازدید حداقل نیم میلیون نفر داده بشه...
ولی میگم میخوام اختیار فعال کردن کلشو بدم یه نفر اگه کسی نبود برای هر بخش یه نفر هم در اولویت دوم هست!

DaRiOuShJh

Member
دوسته عزیز یه سایته تخصصی سبک موسیقی داشتیم قبلنا که منحل شد
شما در اون مورد هم اسپانسر میشی؟

PadinaWebGroup

Active Member
یه مورد همکاری میتونم پیشنهاد بدم چه به شما چه به دوستان دیگه ای که میتونن اینکارو انجام بدن:
ببینید من فروممو طوری ایجاد کردم که نه بازارچه داره نه گفتگوی آزاد و.... چون میترسیدم دردسر درست بشه (من باب فیل ترینگ منظورم هست) همه تاپیکهای بی محتوا رو هم پاک میکردم. ولی الان تصمیم دارم این بخشهارو اضافه کنم (البته گفتگوی ازادو دسترسی آزاد نمیدم) و خودمم حوصلشو ندارم برم برای هرکدوم از بخشها تبلیغ بکنم بنابراین اگه کسی فرضا تو یکی از فروم های فعال گفتگوی ازاد نفوذ!! :دی داره و میتونه این بخشهارو راه بندازه بهش امکان کلیه تبلیغات در فروم رو برای زمان مشخصی (توافقی ) واگذار میکنم. رنک بازدیدها رو الان توی الکسا میتونید چک کنید 50000 هست و رنک گوگل 3 . بنابراین میتونید روش حساب کنید.
برای بازارچه هم که کلا کار سختی نیست راه اندازیش! مثلا میشه به فعالترین و پربازدید ترین تاپیک این بخش امکان یک ماه تبلیغ با بازدید حداقل نیم میلیون نفر داده بشه...
ولی میگم میخوام اختیار فعال کردن کلشو بدم یه نفر اگه کسی نبود برای هر بخش یه نفر هم در اولویت دوم هست!

اين كجاش اسپانسر ميخواد دوست عزيز؟‌:eek:

دوسته عزیز یه سایته تخصصی سبک موسیقی داشتیم قبلنا که منحل شد
شما در اون مورد هم اسپانسر میشی؟

داريوش جان پي ام خصوصي يا ياهو اي دي ..:oops:

PadinaWebGroup

Active Member
براي چندمين بار تايپيك را از اول بخونيد و طرحي داشتيد با ايميل يا اي دي يا پيغام خصوصي در ارتباط باشيد ...

PadinaWebGroup

Active Member
بازم از طرح هايي كه شرايط زير را دارند گروه اينترنتي پادينا حمايت ميكنه..

1. سايت با بازديد بالا !
2. سايت با ايده نو !
3. سايتي در زمينه گسترش محتوا در اينترنت (‌ مثل پشتيباني كامل يه سيستم مثل مامبو لرن )

موفق باشيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا