sunimoonlover
Member
سلام دوستان
من چند روزه دارم درباره این موضوع تحقیق میکنم که آیا پاور بانک کانفلون واقعاً میتونه لپتاپ یا تبلت رو درست و بدون آسیب شارژ کنه یا نه؟
اکثر پاوربانکها فقط برای گوشی طراحی شدن، اما چیزی که فهمیدم اینه که بعضی مدلهای پاور بانک کانفلون واقعاً خروجی USB-C PD قوی دارن و میتونن دستگاههای بزرگتر رو هم ساپورت کنن.
چند نکته مهم که تو بررسیها فهمیدم:
همه مدلهای کانفلون مناسب لپتاپ نیستن.
مدلهایی مثل A24Q یا A19 خروجی PD واقعی دارن، ولی مدلهای سادهتر قدرت کافی ندارن.
خروجی وات خیلی مهمه.
اگه پاوربانک کمتر از ۳۰ وات بده، برای بیشتر لپتاپها مناسب نیست. تبلتها کمی راحتتر شارژ میشن.
پاور بانک کانفلون تو تستهای طولانیمدت حرارت کمتری داشت.
این برای شارژ لپتاپ خیلی مهمه، چون جریان بالا تولید گرما میکنه.
برای سفر فوقالعاده کاربردیه.
وقتی پریز برق نداری، مدلهای ظرفیت بالا میتونن چند بار لپتاپ سبک یا تبلت رو شارژ کنن.
بهطور خلاصه اگه دنبال پاوربانکی هستید که فقط گوشی رو شارژ کنه، هر مدل جواب میده؛
ولی برای لپتاپ یا تبلت باید برید سراغ مدلهایی که خروجی PD واقعی دارن.
اگه کسی اینجا تجربه استفاده از پاور بانک کانفلون برای لپتاپ یا تبلت داره خوشحال میشم نظر بده
من دارم بین A19 و A24Q یکی رو انتخاب میکنم.
mypowerbank.ir

من چند روزه دارم درباره این موضوع تحقیق میکنم که آیا پاور بانک کانفلون واقعاً میتونه لپتاپ یا تبلت رو درست و بدون آسیب شارژ کنه یا نه؟
اکثر پاوربانکها فقط برای گوشی طراحی شدن، اما چیزی که فهمیدم اینه که بعضی مدلهای پاور بانک کانفلون واقعاً خروجی USB-C PD قوی دارن و میتونن دستگاههای بزرگتر رو هم ساپورت کنن.
چند نکته مهم که تو بررسیها فهمیدم:
همه مدلهای کانفلون مناسب لپتاپ نیستن.
مدلهایی مثل A24Q یا A19 خروجی PD واقعی دارن، ولی مدلهای سادهتر قدرت کافی ندارن.
خروجی وات خیلی مهمه.
اگه پاوربانک کمتر از ۳۰ وات بده، برای بیشتر لپتاپها مناسب نیست. تبلتها کمی راحتتر شارژ میشن.
پاور بانک کانفلون تو تستهای طولانیمدت حرارت کمتری داشت.
این برای شارژ لپتاپ خیلی مهمه، چون جریان بالا تولید گرما میکنه.
برای سفر فوقالعاده کاربردیه.
وقتی پریز برق نداری، مدلهای ظرفیت بالا میتونن چند بار لپتاپ سبک یا تبلت رو شارژ کنن.
بهطور خلاصه اگه دنبال پاوربانکی هستید که فقط گوشی رو شارژ کنه، هر مدل جواب میده؛
ولی برای لپتاپ یا تبلت باید برید سراغ مدلهایی که خروجی PD واقعی دارن.
اگه کسی اینجا تجربه استفاده از پاور بانک کانفلون برای لپتاپ یا تبلت داره خوشحال میشم نظر بده
من دارم بین A19 و A24Q یکی رو انتخاب میکنم.
خرید و قیمت انواع پاوربانک کانفلون شارژ سریع ارزان ⚡