hosienmax100
3D Artist
آقا تا حالا شش نفر پایه هستیم دیگه. فکر می کنم کافی باشه. اگه همه با Ford Mustang موافقند کار رو شروع کنیم.
راستی بلوپرینت چی؟
منظور __اگه منظورت بودن منه من در این حد نیستم با اساتید کار کنم راحت باش ضمنآ فکر کنم 9 نفری باشین
آقا تا حالا شش نفر پایه هستیم دیگه. فکر می کنم کافی باشه. اگه همه با Ford Mustang موافقند کار رو شروع کنیم.
راستی بلوپرینت چی؟
منظور __اگه منظورت بودن منه من در این حد نیستم با اساتید کار کنم راحت باش ضمنآ فکر کنم 9 نفری باشین

آقا یه پیشنهاد البته با اجازه ی آقا احسان
می گم دو گروه بشیم یک ماشین رو به صورت رقابتی با هم مدل کنیم. بعد با نظر خواهی گروه برنده رو اعلام کنیم. نظرتون چیه؟
نظر خوبيه فقط يك مشكلي هست اون هم اينه كه در عمل شايد همه ي اونهايي كه تا الان ok دادن به گروه ملحق نشن.آقا یه پیشنهاد البته با اجازه ی آقا احسان
می گم دو گروه بشیم یک ماشین رو به صورت رقابتی با هم مدل کنیم. بعد با نظر خواهی گروه برنده رو اعلام کنیم. نظرتون چیه؟
نظر خوبيه فقط يك مشكلي هست اون هم اينه كه در عمل شايد همه ي اونهايي كه تا الان ok دادن به گروه ملحق نشن.
از اونجايي كه هيچ بلوپرينتي براي ماشينهاي قبلي پيدا نشد ماشين پيشنهادي امين جان رو انتخاب ميكنيم كه بسيار زيباست و خيلي هم كم ساخته شده يعني اين chevrolet camaro concept
اين هم بلوپرينتش:
![]()
فردا شرايط كار رو اعلام ميكنم.
موفق باشيد.
آقا یه پیشنهاد البته با اجازه ی آقا احسان