پروژه من

Iced Angel

New Member
سلام به همگی
bouquet2.gif

پووووف ... اولین پست من در مجید آنلاین

راستش من برای یه رقابت ورود به دانشگاه باید یه portfolio بسازم که توش طراحی هام و انیمیشن هام رو عرضه کنم ... از اونجایی که نه فلش بلد بودم و نه mmb به این نتیجه رسیدم mmb سریعتر نتیجه میده
birgits_snill.gif

خلاصه نشستم یه 7 روزی هم تو این فروم و هم فرومهای دیگه رو خوندم و یه چیزایی یاد گرفتم ولی دیدم نیاز به کمک دارم چون خودم در سطح پیش آموز که چه عرض کنم ... پیش دبستانی هم نیستم

شهرام و حمید و چند تا از کاربرا و مدیرهای همین جا که میشناختمشون بهم گفتن بیام همینجا که کارم اینجا راه میفته
3572.gif

امبدوارم بتونم سوالات پیش پا افتادم رو اینجا مطرح کنم و به کمک شما اساتید جواب بگیرم .. در ضمن ایده شما که ناشی از تجربتونه برام خیلی مهمه
thankyou.gif

Iced Angel

New Member
برای شروع یه مشورت باهاتون بکنم :

من تو این پروژه نیاز به یه فتوگالری (چند تا البته ) و یه چیزی شبیه فتوگالری دارم که قیلم پخش کنه ... بیعنی به صورت thumbnail فیلمها رو داشته باشم و با کلیک روشون پخش شن ...
118fs316689.gif

اول از فتوگالری شروع کنم :

به نظر شما بهترین فتوگالری که جذاب تر باشه و کار باهاش برای کاربری که میخواد از پروژه استفاده کنه آسون تر باشه ... فتوگالری با thumbnail مناسب تره یا یه فتوگالری که فقط دکمه های next و previous داشته باشه ؟
1656.gif

کدوم سبکتره برای پروژه ؟
1655.gif

silvercover

کاربر متخصص
اولین مورد برای تصمیم نهایی، نیاز شما هست که گالری به چه صورت باشه. به نظر بنده ترکیبی از هر دو قابلیتی که ذکر کردین نتیجه خوبی رو به همراه خواهد داشت.

از نظر سبکتری اگه منظورتون استفاده از منابع سیستمی هست که باید بگم چندان تفاوتی نمیکنن. چونکه عکس ها از بیرون لود میشن.

hamid ir

Well-Known Member
به نظر شما بهترین فتوگالری که جذاب تر باشه و کار باهاش برای کاربری که میخواد از پروژه استفاده کنه آسون تر باشه ... فتوگالری با thumbnail مناسب تره یا یه فتوگالری که فقط دکمه های next و previous داشته باشه ؟
خوبی حسام؟
imslow.gif

فکر کنم تلفیق هردوشون مناسب باشه.اگه بتونی از هر دو مورد استفاده کنی خیلی خوبه
ولی اگه میخوای از یه موردش استفاده کنی فکر کنم thumnail بهتر باشه

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
به نظر من براي عكس ها thumnail بهتره ( براي عكس هاي زياد )
براي فيلم هم مي تونيد يك صفحه جديد داشته باشيد كه در يك گوشه اون اسم فيلم همراه با يك عكس كوچك هم بالاي نوشته باشه . و اگر كاربر روي هر كدوم كليك كرد در وسط صفحه فيلم پخش بشه .

Iced Angel

New Member
ممنون از همه برای نظرات خوبتون ...
فکر کنم بهتره پله پله بیام جلو ... اول از عکسها ... بعد برم سراغ ویدئو و بعد compile کردن کل کار و اضافه کردن افکت

این slide show رو ببینید ... همین الان ساختم ، یه اسکریپت ساده و یه دکمه next و back ... :

http://hessam61.persiangig.com/other/test.rar

حالا میخوام ببینم میشه thumbnail این عکسها رو زیر کادر اضافه کرد ... به صورتی که scroll bar هم داشته باشه ؟؟
یعنی کسی میتونه بهش اضافه کنه و برام بفرسته ؟لطفا
190.gif

من خودم بلد نیستم ... نه تکنیکش رو و نه اسکریپتش رو
4628.gif

Iced Angel

New Member
چرا از فتوگالری ساز فتوشاپ استفاده نمی کنی؟!

تا حالا باهاش کار نکردم ... خروجی چی میده >؟؟ چه جوری بیارمش تو mmb ؟؟ احتمالا با اسکریپت run ؟ نه ؟

اگه لطف کنی این رو توضیح بدی ممنون میشم ...

در مورد یه گالری برای پخش ویدئو فکری نداری ؟ نمیخوام چندین صفحه بزارم ... تعداد ویدئو ها زیاده

S4DEGH

Well-Known Member
چرا از فتوگالری ساز فتوشاپ استفاده نمی کنی؟!
دقيقا .. راحت تر هم هست .. خروجيشم فكر كنم exe باشه ...

از طرفي اگر بخواي از نظر ظاهري روش كار كني بايد باز از همون فتوشاپ استفاده كني كه طرحت رو بسازي و در mmb پياده كني !

خودمن يك پروژه معرفي پرتال داشتم كه با mmb درست كردم كه اگر ببيني در درجه اول احساس ميكني فلشه !
چون از نظر گرافيك در سطح خيلي بالايي هست !

Iced Angel

New Member
دقيقا .. راحت تر هم هست .. خروجيشم فكر كنم exe باشه ...

از طرفي اگر بخواي از نظر ظاهري روش كار كني بايد باز از همون فتوشاپ استفاده كني كه طرحت رو بسازي و در mmb پياده كني !

خودمن يك پروژه معرفي پرتال داشتم كه با mmb درست كردم كه اگر ببيني در درجه اول احساس ميكني فلشه !
چون از نظر گرافيك در سطح خيلي بالايي هست !

ماله فتوشاپ رو تست کردم ... خروجیش فقط htm و html هست .... یه سری template ئه پیش فرض داره که فقط دو تاش خروجی swf فلش میده که نمیدونم چرا و به چه دلیلی توی mmb اجرا نشد ... ولی html ها شد ...

تنها ایرادش اینه قابلیت تغییر زیادی تو ساختمان photo gallery های فتوشاپ نمیشه داد
082.gif

//

پس نشد رو همون اسکریپت که نوشتم یه اسکرول بار و thumbnail اضافه کنیم ؟؟

//

ویدئو گالری هم اساتید یه پیشنهاد بدین خیز ار دنیا و آخرت ببرید

Iced Angel

New Member
تا به جواب سوال قبلی ها برسم ...

آبا راهی وجود داره وقتی از یه صفحه که روش آهنگ گذاشته شده خارج میشیم با fade out اهنگ متوقف شه ؟؟

hosein0251

من هم با آقا صادق كاملا وموافقم . اگر مي خواي كه كارت عالي در بياد بايستي از فتوشاپ هم كمك بگيري ( البته فقط براي طراحي پس زمينه و .. )
در مورد گالري هم اگر تو انجمن سرچ كني يه چيزايي گيرت مي ياد .

Iced Angel

New Member
من هم با آقا صادق كاملا وموافقم . اگر مي خواي كه كارت عالي در بياد بايستي از فتوشاپ هم كمك بگيري ( البته فقط براي طراحي پس زمينه و .. )
در مورد گالري هم اگر تو انجمن سرچ كني يه چيزايي گيرت مي ياد .

متاسفانه وقتی از فتوشاپ خروجی html میگیرم ... زیاد خوب تو محیط mmb نمیشینه یا همون fit نمیشه ... البته باید هی بالا پایین کرد ولی فکر کنم خودم اسکریپت براش بنویسم بهتره

//

چشم اون رو هم میگردم //

راستی شما نمیدونی چه جوری میشه موقع خروج از یه صفحه صدای background رو fade out کد ه جای اینکه یه دفعه قطع شه ؟؟

silvercover

کاربر متخصص
برای Fade Out میتونی از کم کردن ولوم صدا استفاده کنی، مثل این نمونه :

پیوست ها

• fade_out.zip
    19.1 کیلوبایت · بازدیدها: 32

hosein0251

منظور من براي استفاده از برنامه فتوشاپ فقط براي پشت صفحه بوده .
آقاي silvercover از مثال خوبتون ممنون . ممكنه همين مثال رو براي ويدئو هم بزاريد . ممنون مي شم .
در ضمن چطوري ميشه :
چون تعداد ويدئو زياد هست اسمشون رو در ليست بوكس گذاشت و وقتي روي نام هر كدوم تو ليست بوكس كليك شد همون فايل پخش بشه .

Iced Angel

New Member
آره اگه یه مثال برای video از روی لیست هم بزارین کلی ممنون میشم ... با html امتحان کردم زیاد خوب در نمیاد

//

دقیقا سوال منم هست ... چه جوری میشه از یه list box استفاده کرد ؟؟ برای پخش ویدئو البته

FashisT

Active Member
این گالری فتوشاپ خنگه به درد کارت نمیخوره!! یعنی تو اون چیزی که میخوای کار کنی یکم خارج میزنه! ..
تا کجا پیش رفتی؟
126fs4147532.gif

این عمو سیلور رو هم دست کم نگیر! هواتو داره!!

فعلا

Iced Angel

New Member
این گالری فتوشاپ خنگه به درد کارت نمیخوره!! یعنی تو اون چیزی که میخوای کار کنی یکم خارج میزنه! ..
تا کجا پیش رفتی؟
126fs4147532.gif

این عمو سیلور رو هم دست کم نگیر! هواتو داره!!

فعلا

به به استاد شهرام
crazy.gif

ماله فتوشاپ خوبه اتفاقا ... اگر هم اسکریپت جدید بدست نمیاوردم ماله فتوشاپ تمیز و بی دردسر بود ... ولی اینی که خودم ساختم بهتره
تا کجا که ... تقریبا تمومه ... دارم وقت میزارم رو این خورده کاریهاش و منو زدن و صدا و اینا ... فیلم گالری هم حل شد
tooth.gif

این دو تا تیکه آخرشم استاد سیلور دستمون رو بگیره حله
bouquet2.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا