پروژه من

Iced Angel

New Member
دلیلش اینه که مثال ها با نسخه 4.9.7 برنامه MMB ساخته شدن که میتونی از توی امضام لینک دانلودشو پیدا کنی.

سیلور جان ماله منم همین نسخه 4.9.7 هستش ولی باز هم باز نمیکنه اسکریپت ها رو

//

یه سوال دیگه که داشتم ... تنها راه استفاده از ترانسپرنسی png هست دیگه ؟؟؟ و همینطور روشن کردن کانال آلفا در فتوشاپ ... ولی وقتی این کار رو میکنم drop shadow ها دیده نمیشن ... من اشتباهی دارم انجام میدم یا راه دیگه ایی داره ... یا باید بی خیال سایه شد ؟
bored.gif

silvercover

کاربر متخصص
سیلور جان ماله منم همین نسخه 4.9.7 هستش ولی باز هم باز نمیکنه اسکریپت ها رو

//

یه سوال دیگه که داشتم ... تنها راه استفاده از ترانسپرنسی png هست دیگه ؟؟؟ و همینطور روشن کردن کانال آلفا در فتوشاپ ... ولی وقتی این کار رو میکنم drop shadow ها دیده نمیشن ... من اشتباهی دارم انجام میدم یا راه دیگه ایی داره ... یا باید بی خیال سایه شد ؟
bored.gif

اولش تصور کردم که فایل اصلا براتون باز نمیشه.
بیینید برای باز کردن اون شی اسکریپ باید از منوی Page گزینه Master Top Layer یا Master Page انتخاب کنین و وقتی به صفحه مربوط رفتین اون شی اسکریپت قابل انتخاب میشه.

تنها راهش برای Transparency فایل های PNG نیست. البته مورد استفاده فایل هم مهمه که کجا میخاین استفاده کنین. فایل های دیگه هم میشه اما PNG انعطافش خوبه.

کجا میخاین از این فایل های PNG استفاده کنین؟

silvercover

کاربر متخصص
آره اگه یه مثال برای video از روی لیست هم بزارین کلی ممنون میشم ... با html امتحان کردم زیاد خوب در نمیاد

//

دقیقا سوال منم هست ... چه جوری میشه از یه list box استفاده کرد ؟؟ برای پخش ویدئو البته

فایل های ویدئویتون رو میزارین کجا؟
توی یه پوشه کنار برنامه یا ...؟

Iced Angel

New Member
اولش تصور کردم که فایل اصلا براتون باز نمیشه.
بیینید برای باز کردن اون شی اسکریپ باید از منوی Page گزینه Master Top Layer یا Master Page انتخاب کنین و وقتی به صفحه مربوط رفتین اون شی اسکریپت قابل انتخاب میشه.

تنها راهش برای Transparency فایل های PNG نیست. البته مورد استفاده فایل هم مهمه که کجا میخاین استفاده کنین. فایل های دیگه هم میشه اما PNG انعطافش خوبه.

کجا میخاین از این فایل های PNG استفاده کنین؟

خدا عمرت بده سیلور جان ... استفادم از PNG مسلما ترانسپرنسیشونه ...
مثلا میخوام دکمه هام رو ترانسپارت طراحی کنم که از بکگراند تصویر بگیره ...
یا مثلا یکی از منو هام خاکستری ترانسپرنت شدس که دورش یه border بدون ترانسپرنته ... کاملا مشکی ... ولی وقتی میارمش تو mmb همش رو ترانسپرنت میکنه و بوردرهام هم شفاف میشه ... که نمیخوام بشه

Iced Angel

New Member
راستی این رو یادم رفت بپرسم ... فکر کنم آخرین سوالم باشه ...

این پروژه من 11 صفحه شده ... اگه بخوام برای حدودا 7 صفحه از این 11 صفحه بکگراندی به غیر از master page انتخاب کنم و هر کدوم هم در حدود 300 کیلوبابن حجم بکگراندها ... به نظرتون تو سرعت اجرای پروژه از رو سی دی مشکلی ایجاد شه ؟؟

hossein_mmb

Member
اگه فايلهاي بكگراند توي خود پروژه باشن بله ولي اگه از فايلهاي خارجي با استفاده از آبجكت تصوير استفاده كني نه !

silvercover

کاربر متخصص
خدا عمرت بده سیلور جان ... استفادم از PNG مسلما ترانسپرنسیشونه ...
مثلا میخوام دکمه هام رو ترانسپارت طراحی کنم که از بکگراند تصویر بگیره ...
یا مثلا یکی از منو هام خاکستری ترانسپرنت شدس که دورش یه border بدون ترانسپرنته ... کاملا مشکی ... ولی وقتی میارمش تو mmb همش رو ترانسپرنت میکنه و بوردرهام هم شفاف میشه ... که نمیخوام بشه

من توصیه میکنم که برای هر شی ای که میخای بیاری توی MMB و Transparent کنی اون ها از برنامه RealDraw و دکمه های آلفا استفاده کنی. چون این دکمه ها سازگاری مطلوبی در حوزه Transparency با MMB دارن. درست هست که اسم این ها دکمه هست اما هر شی ای خواستی میتونی جاش بزاری.

لینک RealDraw:

http://www.download.com/3000-2191_4-10446713.html

silvercover

کاربر متخصص
راستی این رو یادم رفت بپرسم ... فکر کنم آخرین سوالم باشه ...

این پروژه من 11 صفحه شده ... اگه بخوام برای حدودا 7 صفحه از این 11 صفحه بکگراندی به غیر از master page انتخاب کنم و هر کدوم هم در حدود 300 کیلوبابن حجم بکگراندها ... به نظرتون تو سرعت اجرای پروژه از رو سی دی مشکلی ایجاد شه ؟؟

تا اونجایی که میتونی در عین از دست ندادن کیفیت حجم تصاویر رو بیار پایین.

Iced Angel

New Member
silverجان من باز اومدم ... ببین کل پرژوه رو کمپایل کردم و زدم رو سی دی برای تست ... یه مشکل کوچولو دارم ...

ببین یه سری فتوگالری دارم که توشون thumbnails هم دارم که متشکل شده از یه سری مربع کوچیک و یه سری مربع سفید پشت اونها با سایزی کمی بزرگتر که وقتی رو هر عکس کلیک میکنی اون مربع زیری سفیده show میشه و یه حالت چراغ روشن میده به کار ... احتمالا مثالش رو دیدی ...

حالا وقتی سی دی اجرا میشه ... بعد از مثلا 5 دقیقه این سیستم قاطی میکنه و وقتی رو یه عکس کلیک میکنی اون مربع سفیده 3 تا خونه بالاتر show میشه ... انگار دستورات کند اجرا میشه
2ai4yg7.gif

به نظرت مشکل از چیه ؟؟ برای هر صفحه هم transition ئه alpha bending دادم ... برداشتن اون میتونه مشکل رو حل کنه ؟

silvercover

کاربر متخصص
منظورت از این خط توی اسکریپت r1 چی بوده؟

کد:
li=li+(x-1)

برش دار تست کن...

Iced Angel

New Member
خب من اون رو برداشتم ... بدتر شد ... همین الان وقتی یه مدت تو گالری ها میچرخم بعد از چند دقیقه کار کردن این مشکل پیش میاد ولی وقتی اون کد رو برداشتم بلافاصله بعد از اسکرول این مشکل پیش میاد

راستش این کدها رو از یه مثال دیگه برداشتم و فرمتش رو عوض کردم !

شما خودت مثال بهتر و ساده تری برای استفاده از thumbnail نداری ؟؟

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
احتمالا برنامه رو خيلي سنگين كردين كه دير اجرا مي شه يا شايد ويندوزت مشكل داره .
براي مشكل دومي هم من فكر ميكنم كه تو كد نويسي جابجا كد دادي يا شايد كد اشتباه هست .
تا سورس ديده نشه نميشه مشكل رو حل كرد .

جدیدترین ارسال ها

بالا