JavidFlasher
کاربر فعال
اینی حرف اصلا بی اساسه !شاید یه نسخه فلش پلیر برای سرور ها ارائه بشه که دیگه نیاز به پلاگین کلاینت ساید نباشه
اینی حرف اصلا بی اساسه !شاید یه نسخه فلش پلیر برای سرور ها ارائه بشه که دیگه نیاز به پلاگین کلاینت ساید نباشه
اینی حرف اصلا بی اساسه !
حالا می گم با این اوصاف خوب نیست یه محلی باشه که فلش کارایی که تجربه مهاجرت به html5 و امثالهم رو دارن یا قصدش رو دارن راجع به راه ها و روش های این قضیه بحث و گفت و گو و تبادل نظر کنن و سوالاشون جواب داده شه؟
این بیشتر بر میگرده به تسلطباید از flash builder انتظاراتی داشت که به پای html5 builder نمیرسه و این در حالیه که flash builder هم باز دیگه انعطاف ide flash pro به همون جهاتی که html5 builder نداره flash builder هم نداره و تو این زمینه یعنی انعطاف بالای ide برای ساخت مالتی مدیاها و فریم ها و تشکیلات دیگه با سرعت زیاد + ارتباط با php فعلا باید به سیستم messaging برای این کار و ide flash pro بیشتر نگاه کرد
این بیشتر بر میگرده به تسلط
من با فلش بیلدر بسیار سریع تر از فلش آی دی ای میتونم کار کنم - بیشتر فلش آی دی ای مکمل برام
دوست عزیز فلش بیلدر به عالی ترین شکل میتونه با php ارتباط برقرار کنه به توری که هم ویزارد داره و هم کلاس هایی برای این کار که واقعا لذت بخش میکنه کار رو
میشه بگید چه انتظاراتی داشتید و نتونسته پاسخ گو باشه؟
منظور همین جاوا اسکریپت انجینه؟البته نکات خوبی هم داخلش هست، مثل ماشین مجازی تحت وب (Web_based_VM). البته سازو کار VM تحت وب برای من کمی مبهمه. اگر کسی دقیقا میدونه به چه صورته، خواهشا لطف کنه و برای من هم توضیح بده.
دوستان خیلی عذر میخوام که میپرم وسط بحثتون.
فقط میخواستم خواهش کنم اگر ممکنه برای نکات مفیدی که میفرمایید ، مثال هایی رو هم ضمیمه کنید.
مثلاً اونجائی که میگید "در واقع قدرت اصلی و اصلی و اصلیه html به ارتباط با php هست"
میشه مثال بزنید منظور چگونه ارتباطی هست؟؟؟
منظور همین جاوا اسکریپت انجینه؟
tamarin پروژه مشترک adobe و mozilaبوده
کلا به این cross compiler ها نمیشه زیاد اعتماد کرد،jangaroo , haxejs,typescript...همه هستن ولی بیشتر خود js پیشنهاد میشه، js تو ECMAScript 6 مثل این که قراره جون تازه ای بگیره
flexjs و اینا که گفته بودین as3 رو به js کامپایل میکنه منظورم بود، و به طور کلی در مورد اینا گفتم...بحث Cross Compilerها هم از VM جداست. اینجا موضوع VM برای AS و فلش (SWF) مطرحه و TypeScript و Haxe و Jangaroo ربطی به موضوع ندارن و اصلا ربطی به فلش ندارن.
اگر php کار باشید مثال لازم نداره دوست من , به هر حال مثال : شما وب اپلیکیشنی که طراحی می کنید فقط این نیست که یه چیزائیو نمایش بده , امروزه ارتباط داشتن با سرور جزو اصلیه طراحیه وبه و بدون ارتباط با سرور طراحی وب خیلی کم و محدوده , مثل انواع ماژول های جوملا و ....... در این بین 2 طریق ارتباط با php هست , یکی inline و دیگری messaging , طریقه inline بسیار اهمیت داره و برای ساخت ماژول ها حیاطیه .... اینکه مثلا شما در لابلای کد php بتونین دستورات html بکار ببرین ... این یعنی اینکه خروجی های شما از سمت سرور کدهائی html هستند که نتیجرو برای نمایش ارسال میکنند روی کلاینت
loadVariablesNum("file.php",0,'GET');
or
loadVariablesNum("file.php",0,'POST');
والا بنده با اینکه در این زمینه (نوشتن کد php) بسیار تازه کار هستم، ولی تابحال مشکلی ندیدم.
هر کاری که با php داشته باشم، با یک خط کد داخل فلش ، صداش میزنم !
کد:loadVariablesNum("file.php",0,'GET'); or loadVariablesNum("file.php",0,'POST');
منظورم از مثال ، کاری بود که مثلاً در HTML5 انجام شده باشد و در Flash نشود انجام داد (مثال عینی!)
flexjs و اینا که گفته بودین as3 رو به js کامپایل میکنه منظورم بود، و به طور کلی در مورد اینا گفتم...
بله حق با شماس این قضیه vm رو نمیفهمم میخواد چی بگه..