يه پيشنهاد(به نظر من بهتره اينجا..........)

emperatoor

Member
سلام
البته قبل از هر چيز بگم كه اين فقط نظر من است و هر كي اينو مي خونه بهتره كه نظرش رو هم بگه
متن پيشنهاد:
بنظر من اگه در مجيد آنلاين هم امكان جمع آوري امتياز بوسيله انجام كارهايي كه در سايت هر كي انجام مي ده بدست مياد و با امتيازها ميشه كارهاي مختلفي كرداصلا چرا من اينقدر توضيح مي دم خودتون برين http://www.bikaran.com ببينين يه چيزي مثل اينجا . فكر كنم اينطوري خيلي بهتره و تحرك سايت بيشتر بشه .

Maxton

Active Member
اصلا ایده خوبی نیست..بعد از اون تجارت پست انجام می شه..نمونش دارینوس دات نت که همش پستاشون بیهوده است...

منم نظرم همينه ( مثل محمد )
در حد يك حرف نشه و به اجرا در بياد .
Hans جان نظر شما هم مورد احترامه

emperatoor

Member
سلام
اول همه بگم كه واقعا شرمندم كه اشتباهي انجمن رو انتخاب كرده بودم آخه اونموقع سرم خيلي شلوغ بود . در ضمن سعي كنيد نذاريد اين پست پايين بياد تا نظرات بيشتري داده بشه و اگر تعداد كاربراي زيادي راضي باشن خوب ديگه فكر كنم .......

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام

منم موافقم ! ولي بصورت محدود !

مثل كاري كه انجمن ياران توس انجام ميده ! در يك انجمن فقط !

روش كار هم بدين صورت هستش كه در مدت زماني معلوم مثلا 1 ماه هر كاربر مياد و هر نكته اي كه بلده را براي باقيه كاربران ميزاره ! (نكته هايي كه جايي ذكر نشده !) بعد بالاي هر تاپيك هم نظر سنجي وجود داره كه همه بايد نظر بدن و به اين صورت هستش كه سيستم امتياز بندي شكل ميگيره و ...

موفق باشيد
سايان

Maxton

Active Member
به نظر من روش سایان جان خیلی بهتره..تجارت پست هم دیگه نداره...

emperatoor

Member
سلام منم نگفته بودم كه كاملا مثل ماله بيكران باشه منظورم بيشتر اين ايده امتياز دهي مي باشد.

tornado

Member
ghamnevis گفت:
سلام

منم موافقم ! ولي بصورت محدود !

مثل كاري كه انجمن ياران توس انجام ميده ! در يك انجمن فقط !

موفق باشيد
سايان

بله .. من كه خوب خودم يكي از ادمين هاي سايت ياران توس هستم بيانات سايان عزيز رو تكميل تر ميكنم :wink:

دوستان با ارسال مطالب مفيد و تازه ( ترفند + نظر سنجي براي اون موضوع ) اونو به راي گيري ميگذارند ٬ و در صورتي كه راي بيشتر رو بياره ( يعني كاربر پسند باشه :lol: و بيشترين راي رو داشته باشه ) بعنوتن تاپيك نمونه انتخاب ميشه و نام ارسال كننده اون موضوع در فهرست تالار زير نام اون تالار مثلا ( رقابت كامپيوتري ) نوشته ميشه :wink:

اينجا هم چنين شيوه اي رو اگه دنبال كنيد فكر كنم بد نباشه :wink:

moein273

Member
برو بچه هاي يارات توس كه كارشون درسته ادنان و بقيه كلا همشون.

emperatoor

Member
يه پيشنهاد ديگه هم دارم اونم اينه كه در قسمت ليست كاربران امكان سرچ هم وجود داشته باشه

rezatoofan

Member
يعني اينكه هر كي وارد اين سايت ميشه با هم مسابقه بدن كي بيشتر مشق مي نويسه!!!!!!!
ودنبال چه نكته مهمي براي بقيه بوده يا از كجا وچطور مينويسه يا چقدر نكته آموزنده داره يا فقط بايد دنبال كار خودش باشه وكمك كنه كه همه پله اي باشن واسه ترقي همديگه يا اينكه عدهاي بيان فقط از مطالب برداشت كنن و احاطه سلطه كنن يا اينكه همديگر را بشناسن وحامل فرهنگ آمورزي باشن .
........از علي آموز اخلاص عمل...........

(درد نامه)

جدیدترین ارسال ها

بالا