يه مشکل عجیب با PS cs4 extended me

sina.dk

Member
سلام بروبکس مجید آنلاينی

من دومين بار هست که فتوشاپ cs4 extended me رو ریختم و هر دوبار که با ویندوز های متفاوت تست کردم همين مشکلو داشتم ... :shock:

بعضی وقتا وسط کار کردن قاطی می کنه > مثلا وقتی چیزی رو تايپ می کني تايپ میکنه هااا اما در حال تايپ نشون نمی ده :-? يا navigator طوسی میشه و دیگه نمیشه کاریش کرد ... مگر اينکه يا zoom کنی يا zoom back ! :mad:

وقعا در عجبم :shock: مشکل می تونه از تنظیمات VGA باشه ؟ تورو خدا کمک کنيد :cry: ...

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
شما یکبار درایور کارت گرافیک تون رو به آخرین ورژنش آپدیت کنید و ببینید همچنان این مشکل رو دارید یا نه؟

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
به نظرم من، اگه تعداد فونت هارو کم تر کنید، این مشکل برطرف بشه. من چندسال پیش در فتوشاپ cs ، حدود 7 هزار تا فونت داشتم، و راحت بودم. وقتی که فتوشاپ 9 و 10 و 11 اومد، هروقت این فونتهارو میریختم، کلا بهم میریخت فتوشاپ، ولی بعدش حدود 2 هزار تا فونت رو گلچین کردم، دیگه هیچ مشکلی نداره.(البته فتوشاپ cs4 یه کم نازنازی هم هست، خودتو ناراحت نکن دی:)

sina.dk

Member
من کلا 1900 تا فونت بیشتر ندارم رو سیستم الان ... خيلی داره اذيت می کنه اين مشکل :cry: پیر شدم :mad:

sara_is_nice_girl عزیز من رفتم دنبالش پيدا نکردم ... کارت گرافیکم XFX Geforce 8500 GT هست > آخرش نفهميدم که آپديت شده درايورش يا نه ... :sad:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
از این لینک میتونید آخرین آپدیت درایور کارت گرافیکتون رو دانلود کنید.

اتفاقا منم دیشب همین فایل رو برای کارت گرافیکم دانلود کردم:

کد:
http://www.nvidia.com/object/winxp_190.38_whql.html

sina.dk

Member
دانلود کردم و نصب هم کردم اما هنوز مشکل پا بر جاست ...

امروز ویندوز عوض می کنم ببینم درست میشه يا نه !

A2D3D

Well-Known Member
سلام
احتمالا رم كم مياري .
بهتره فتوشاپتو در يه درايو ديگه ( غير از درايو ويندوز ) نصب كني .

nima_dsnr

کاربر VIP
دانلود کردم و نصب هم کردم اما هنوز مشکل پا بر جاست ...

امروز ویندوز عوض می کنم ببینم درست میشه يا نه !

شما که داری زحمت ویندوزو می کشی قبلش یه یوزر جدید بساز ببین تو اون یوزر جدید هم همینطور هست؟
اگه درست بود می تونی لااقل از سالم بودن سی دی فتوشاپت اطمینان حاصل کنی.
احتمال زیاد ی داره که با این کار درست بشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا