سلام يه كار زدم واسه دل خودم جدا از نكات حرفه اي (كه رعايت نشده) نظرت چيه؟
.::Dr.Ps::. Member Oct 12, 2009 #1 سلام يه كار زدم واسه دل خودم جدا از نكات حرفه اي (كه رعايت نشده) نظرت چيه؟
neolone Member Oct 12, 2009 #2 قشنگ و ساده اون چیه گوشه بالای سمت چپ؟!! منظورت چی بود؟ چون نه انقد واضحه که به حساب بیاد، نه انقد محو که به حساب نیاد!
قشنگ و ساده اون چیه گوشه بالای سمت چپ؟!! منظورت چی بود؟ چون نه انقد واضحه که به حساب بیاد، نه انقد محو که به حساب نیاد!
.::Dr.Ps::. Member Oct 13, 2009 #3 neolone گفت: قشنگ و ساده اون چیه گوشه بالای سمت چپ؟!! منظورت چی بود؟ چون نه انقد واضحه که به حساب بیاد، نه انقد محو که به حساب نیاد! کلیک کنید تا باز شود... بدون منظور كه نيست به فرشته اميد اعتقاد داري...؟ من كه اعتقاد دارم تو وجود هركدوم از ما هست فقط بايد بهتر نگاه كنيم
neolone گفت: قشنگ و ساده اون چیه گوشه بالای سمت چپ؟!! منظورت چی بود؟ چون نه انقد واضحه که به حساب بیاد، نه انقد محو که به حساب نیاد! کلیک کنید تا باز شود... بدون منظور كه نيست به فرشته اميد اعتقاد داري...؟ من كه اعتقاد دارم تو وجود هركدوم از ما هست فقط بايد بهتر نگاه كنيم
PrinceofCs Well-Known Member Oct 13, 2009 #5 خوب شده فقط زیادی رنگش رو به زردی میزنه بنده خدا فرشته رو خیلی کم رنگ زدی: D
javadmagic خسته شده دلم از زمونه. Oct 13, 2009 #7 قشنگ هست. اون صورت زن اگه پایین تر بیاد بهتره. موفق باشی