يه قالب ساده (نا تمومه ولي لطفا نظر بديد) در حمايت از اين انجمن !!!

ara

Member
آقا
ايول كارت حرف نداره
فقط اگه فونت اون بالاي سايت رو يه چيز ديگه بزاري بهتره
البته به نظر من

Ghamnevis

Well-Known Member
ممنون آرا جان
اگر اشتباه نكنم حميد خان هستيد. ممنون من كه گفتم قالب تموم نيست حتي 40 ٪ هم تموم نيست. اون فونت رو هم واسه خالي نبودن عريضه گذاشتم.
مرسي از نظرت
قربانت
سايان

Mandana

Active Member
جالبه فقط بعضي جاها اشكال داره مثلا همون قسمتي كه home & tutorial و ... رو از هم جدا كرده اگه موازي حاشيه بيروني باشه بهتره.اينجوري طرحت يكم كج به نظر مياد. در كل عاليه

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام عزيز
مرسي از نظرت. نظر لطفته منتها من نفهميدم كجاش رو ميگي. منظورت لينك بار بالاي صفحه هستش؟
يا منوي سمت راست؟

من مجبور شدم اينو english بسازم آخ نميتونم فارسي تايپ كنم تو فوتوشاپم ( ميشه ها اما بر عكسي مينويسه!) . رو نوشته هاش زياد ميخ نشيد بچه ها! :D

در ضمن لطفا نيمه خالي ليوان رو ببينيد.
نمازتون قبول ( ساعت 4:36 صبح) .التماس دعا

مخلصم
سايان

jasoosk

Member
به نظر من دركل خووب نيست ولي بعضي جاهاش عاليه.
دليلم هم همون نگاه اوله كه به سايت مي افته. يعني جذاب نيست . بعدش هم خيلي سنگينه - دير لوود ميشه.
فكر ميكنم كه اگه bevel ها رو برداري يه حال و هواي ديگه اي پيدا کنه.
و اوون قسمت بالا به غير از کليد ها فکر کنم که بايد کامل عوض بشه.
ببخشين اگه پر روويي کردم و جسارت شد. اميدوارم که يه کار کامل باحال بشه.

فداي تو.
محمد.

به نظر من اين قالب يكمي ( البته منظورم از يكمي خيليه ) ضمخته
فضاي پرت هم زياد داره
رنگش واقعا قشنگه
اون منيي كه بالاي منوهاي اصلي گذاشتي و حالت يك انحناي موجي شكل داره اصلا به كل سايت نمياد
در ضمن آيكون هايي كه در سايت استفاده كردي قشنگه ولي اصلا به سايت نمياد به جر يكي دوتاش

ولي در كل كارت خوبه

Mohi Design

Member
دوست عزيز كارت خيلي قشنگ بود ولي توي بنر بالايي اگه منظورت از shahin city شاهين شهر هست بهتره كه بنويسي Shahin Shahr چون فكر مي كنم اسم خاص باشه ...

ولي در كل قشنگه >|<

mehrdad-k

Member
كارت قشنگه اما فكر مي كنم پياده كردنش بدون توجه به حجم كار ممكنه يه كم سايت رو سنگين كنه...
موفق باشيد..

amoo reza

New Member
بيچاره بيننده اي كه وضوح صفحه اش 800 در 600 باشه. يا كمتر! مثل شرايط من رو شبيه ساز.

amir600

Active Member
با توجه به اين كه گفتيد 40 ٪ كار شده چيز بدي نيست...
در ضمن من طلبه ي آموزش هدر بالاي سايت و امضات هستم!
راستي اگه يارو پشيمون شده فايل پي اس دي رو بذار حالي ببريم!:دي

aghahamidgol2

Active Member
ghamnevis گفت:
ممنون آرا جان
اگر اشتباه نكنم حميد خان هستيد. ممنون من كه گفتم قالب تموم نيست حتي 40 ٪ هم تموم نيست. اون فونت رو هم واسه خالي نبودن عريضه گذاشتم.
مرسي از نظرت
قربانت
سايان
قالب زيباست ولي حميد من هستم اون فرزاد رفيق خودم هست اشتباه شد يه كم :D البته من و فرزاد نداريم :wink:

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
خيلي سنگينه و ممكنه بيننده هاي سايت رو منصرف كنه....
روي حجمش يه تجديد نظري بكن دوست من.
موفق باشي.

3X

New Member
سايان جان
موارد زير بنظرم رسيد
1 ) دراستفاده از رنگ نارنجي زياده روي شده وزياد توذوق مي زند از رنگهايي كه با رنگ نارنجي همخواني دارد استفاده كن

2 ) تناسب اجزا با همديگرخوب نيست
3 )‌استفاده زياد از bevel و shadow در كارت ديده مي شود
4 ) head ها رابرجسته تر و پررنگتر كن
5 )‌ در استفاده از icon ها دقت بيشتري داشته باش
6 ) در كل بيشترين مشكل در composition كار است
اميدوارم موفق باشي

3X

New Member
سايان جان
موارد زير بنظرم رسيد
1 ) دراستفاده از رنگ نارنجي زياده روي شده وزياد توذوق مي زند از رنگهايي كه با رنگ نارنجي همخواني دارد استفاده كن

2 ) تناسب اجزا با همديگرخوب نيست
3 )‌استفاده زياد از bevel و shadow در كارت ديده مي شود
4 ) head ها رابرجسته تر و پررنگتر كن
5 )‌ در استفاده از icon ها دقت بيشتري داشته باش
6 ) در كل بيشترين مشكل در composition كار است
اميدوارم موفق باشي

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام به همه ي دوستان
مرسي از نظراتتون ، digital جان ازت ممنونم كه اشكالهاي كار رو گوشزد كردي. حقيقتش همين طور كه گفتم من تو اين طرح ابتكاري به خرج ندادم. در مورد منو بهت حق نميدم.چون اونو عمدا اين طوري طراحي كردم شما كل مطالبي رو كه ميبيني فارسي در نظر بگير . منتها بچرخونش !!! آخه نميتونستم فارسي تايپ كنم. به هر حال ازت ممنونم
مهي الدين جان ممنون ولي اون چيزي رو كه بهش اشاره كردي من ننوشتم بهم گفتن اينو بنويس! دست من نبود ديگه شرمنده ( حق كاملا با تو هستش).
مهرداد جان بله كاملا حق با شماست اين رو نميشه همين جوري گذاشتش براي سايت خيلي كار داره. همين طور كه گفتم فقط30 تا 40 ٪ كاره. از لطفت ممنون

جاسوك جان (محمد) بله به نظر خودمم رنگ بندي زياد جالب نيست. در مورد سنگيني هم گفتم كه من اين عكس رو عمدا با رزولوشن بالا گذاشتم تا تمام جزييات دقيقا معلوم بشه و ايرادها شو بهتر بتونيد بگيريد. وگر نه در آخر حجم كلي صفحه اول با هدر فلش بيشتر از 150 كيلو بايت نميشه. ممنونم ازت.

و اما امير عزيز و عمو رضا! شرمنده در جواب ساير دوستان علت رزولوشن بالا رو گفتم. ولي خوب در پايان هم فكر نميكنم خيلي كوچيكتر از اين بشه!. امير جان امضاي من كه خيلي موذخرفه و اصلا ارزش آموزش نداره من فقط براي تست گذاشتم. در مورد هدر هم چيز زياد مالي نيستش. با ابزار rectangle marquee tools استفاده شده و درست شده بعد هم يك بك گراند براي تاپ هدر و هدر پاييني گذاشتم همين ( من حتي بك گراند رو هم از همين جا و از تاپيك آقا مهرداد گل برداشتم، البته با كسب اجازه از ايشون . اگر يادشون باشه بهشون pm دادم و اجازه گرفتم). ولي چشم اگر نياز به آموزش باشه كل تمپ رو آموزش ميدم و ميزارم تويه تاپيك. و در مورد PSD ولله يارو پسر عمه خودمه با رفيقاش. كه دارم رويه 4 تا تمپ براشون كار ميكنم تا يكيشو انتخاب كنند! هر كدوم رو كه پسنديدند 3 تاي ديگه رو ميزارم اينجا. مرسي از نظراتتون.
حميد جان شرمنده به خدا من اصلا حواسم نبود. ببخشيد.

مهدي جان ممنون از اينكه نظر داديد من اين replay رو دارم ويرايش ميكنم آخه ارسال هاي شما و 3x جان رو نديدم. در مورد حجم توضيح دادم. ولي 3x جان در مورد نظرات شما بايد ازت تشكر كنم كه اشكالاتي رو كه به نظرت ميرسه گفتي ضمن اين كه ورودت رو به سايت تبريك ميگم.
در مورد رنگ نارنجي بايد بگم از معدود رنگهايي هستش كه تقريبا هيچ رنگ متناسبي نداره و من به اجبار از اين رنگها استفاده كردم و همينطور هم كه قبلا گفتم اين فقط و فقط طرح كلي قالب هستش. در مورد تركيب بندي هم كه تذكر داده بودي قبلا گفتم كه چون 40 درصد كاره. و چيز ديگه اي كه به نظرم رسيد بعضي از آيكون ها بود. من هفته پيش هاردم سوخت و كل گالريم هم خواه ناخواه باهاش رفت پس با توجه به اين كه ابزار كافي نداشتم نبايد زياد خرده گرفت.
در مورد bevel ها و shadow ها هم من عمدا اين كارو كردم و مقدارشون خيلي كمه چون هدر بايد يه مقدار جلوه پيدا ميكرد. شما خودتون توي ذهنتون اين قالب رو بدون اينها در نظر بگيريد ببينيد چي ميشه! مرسي از اينكه وقت گذاشتي و نظر دادي.

از اينكه اين replay اين همه طولاني شد شرمنده ميخواستم كه جواب همه عزيزان رو يك جا بدم
مخلص همگي
سايان

meh

Member
به نظر من بنر بالا و شكل منو به تصاويري كه واسه Categories , menu , links , memory notebook ,...گذاشتي نمياد.در ضمن عكسا خيلي بزرگن

جدیدترین ارسال ها

بالا