يه قالب ساده (نا تمومه ولي لطفا نظر بديد) در حمايت از اين انجمن !!!

Ghamnevis

Well-Known Member
مه جان ممونم از اينكه نظر داديد.
بابا دوستان خواهشا توجه كنيد كه لطفا ايراداتي رو بگيد كه قبلا بررسي نشده.
متشكرم
سايان

pinax

Member
به هر چيزي كه مي بينيد نگيد قشنگه اي ول دمت گرم و.......... لاقل با كارايه ديگه مقايسش بكند بعد نظر بديد (براي اين كه پيشرفتي حاصل به شه)مثل اينكه اعضا با هم ديگه رو در وايسي دارن اين كا ر بيشتر شبه به تابلو فلكس تا وب سايت البته بايد ديد اين عزيز طراحمون چند وقته شروع به كار كردن منضورم ثابقه و تجربه اشون با تشكر

بابا جان این که یارو باید شب تا صبح بشینه که فقط این صفحه واسش وا شه لطف کن یه کارت 25 ساعته واسه اون یارو بگیر که لااقل دلش واسه پولش نسوزه ولی در کل طرح قشنگی بودولی خوب از نارنجی زیاد استفاده کردی البته من همشو ندیدم فقط قسمت نارنجی بالای صفحتو دیدم اگه واسم کارت گرفتی شاید بقیشو دیدم(الکی):oops::wink:

Mandana

Active Member
منظورم لينه كه اگه فلشها موازي هم باشن قشنگتره.به علاوه اگه از گوشه هاي نرم استفاده ميكردي جالبتر بود.ديگر دوستان هم چيزاي جالبي گفتن.فقط ميگم ازين بهتر هم ميتوني بسازي

Ghamnevis

Well-Known Member
مرسي از همه كه نظر داديد
آيدا خانوم شما چرا به بقيه تاپيك ها توجه نميكني آخه. در مورد حجم من توضيح داده بودم اين فقط يك عكس كامل هستش با دقت و وضوح بالا تا عيب ها رو راحت تر بشه ديد. در مورد رنگه هم حق با شماست ولي من بي تقصيرم من اون چيزي رو كه بهم گفتن پياده ميكنم! آيدا خانوم من تو شهرستانم و با سرعت 33 kb وصل ميشم و همين template رو برام تو كمتر از 1 دقيقه باز كرد. من فكر كنم كه عيب از ISP شما يا مودمت باشه شايدم خطت خرابه!
اما دوست عزيزم خر كوچولو (شرمنده اسمتونو نميدونم) شايد نظرتون درست باشه ولي من نخواستم كه با هم موازي باشند چون اون موقع زياد تو چشم نمياد و جلوه خاصي نداشت. به هر حال ممنونم.
و اما pinax جان منم با تو در مورد اينكه بچه ها با هم رودزبايستي دارند موافقم! در مورد تجربه من من بايد بهت بگم كه 3 سالي هست توي اين كار هستم و 4 سالي هم ميشه كه كلا علاوه بر طراحي گرافيكي برنامه نويسي تحت وب هم كار ميكنم. اين تابلو فلكسي كه ميبينيد من ساختم براي اين بود كه به يه بنده خدايي ثابت كنم كه اين انجمن خيلي به درد بخوره و ارزشش رو داره كه آدم وقتش رو توي اين سايت بگذرونه (اون بنده خدا اين جا رو قبول نداشت). اگر دقت كرده باشيد من قبلا هم گفتم كه هيچ ابتكاري در اين طرح به خرج ندادم. چون ابزارش رو نداشتم و علاوه بر اون ميخواستم يه چيز ساده درست كنم كه همه چيش توي اين انجمن باشه. من تمام آيكون ها و منو ها رو از همين انجمن برداشت كردم حتي پس زمينه اي كه در هدر استفاده شده هم از كارهاي مهرداد خان (mehrdad-k) عزيز هستش. به هر حال طرف من بهم گفت ميخوام رنگش نارنجي و شاد باشه و چون خودش 15 ، 16 سالشه گفت ميخواد كه كه از آيكون ها و منوهاي مختلفي توش استفاده بشه كه تو چشم بياد. و در ضمن بهم گفته بود كه قالب شلوغ باشه حالا چرا من نميدونم . و از همه اين ها كه بگذريم من گفتم اين فقط 40 ٪ كار.
من اونقدر كار كردم و قالب ساختم كه بدونم مهمترين چيز در طراحي يك قالب اينه كه بازديد كننده رغبت بكنه دفعه بعد هم برگرده نه اينكه اگه كلاش اونجا افتاد براي برداشتنش پاشم ديگه اونجا نزاره!
من اين ها رو فقط محض اطلاع گفتم و ممنونم از شما كه وقت گذاشتي و اين قالب رو ديدي و بدون رودربايستي نظرتو دادي.از ساير دوستان هم خواهش ميكنم از اين به بعد (اگر قبلا رودربايستي داشتيد) رك بگيد نظرتون رو. قرار نيست كه اگه به فرض مهرداد جان به من گفتند كه اصلا خوب نيست من خودكشي كنم كه، اگه آدم واقع بيني باشم ميگردم دنبال عيب هاي كارم تا برطرفشون كنم. در ضمن فكر ميكنم كه تعريف بيخود و بيجهت نه تنها كمكي نميكنه بلكه براي طرف مقابلتون هم دردسر ميشه و بهش ضرر ميزنه. خوب ديگه خيلي طولاني شد از بحث اصلي خارج شديم.
من قبلا هم گفتم كه دوستان نيمه خالي ليوان رو نگاه كنيد نه پر رو من ميخوام عيبها شو بفهمم و گر نه در كمال تواضع ميگم كه نيازي به تعريف نميبينم چون به نظر خودم اين تمپ از 10 نمره 2 هم زيادشه اينو واقعا ميگم. چون استفاده از آيكون ها و تصاوير آماده كه كاري نداره و هركسي هم بلده كه 4 تا مستطيل بكشه و از 2 تا استايل براشون استفاده كنه. منظور من از اينكه گفتم نظر بديد اين بود كه بگيد اين قالب با استفاده از فقط محتويات اين انجمن چه طور شده. فايل PSD رو هم انشا الله تا 2 يا 3 روز ديگه ميزارم همين جا.
به هر حال ممنونم از همه شما عزيزان كه وقتتون رو به قول آيدا خانوم هدر داديد و اين تاپيك و قالب رو ديديد.

قربانه همگي
سايان

Mandana

Active Member
شايد هم حق با شما باشه ولي اين حالت در صورتي به طرح جذابيت ميده كه در اون از خطوط ناموازي ديگه هم استفاده شده باشه.تمام اجزا قالب شما سر جاي خودشه ولي وقتي به اون قسمت حالت مورب ميدين يكجورايي به عنوان خطاي سازنده برداشت ميشه.تا وقتي كه نگفتين اينكار رو به عمد انجام دادين من فكر ميكردم خودتون متوجه اون قسمت نبودين.به هر حال نظر من اينه.اميدوارم وقتي كه كار رو 100٪ ساختين بازم در همين تاپيك قرار بدين تا دوستان نظر بدن.برخلاف گفته آيدا جون به نظر من اين اصلا هدر دادن وقت نيس چون هم خودمون ايده هاي جديد ميبينيم و هم ممكنه بتونيم به همديگه كمك كنيم.اميدوارم موفق باشي..منتظر نسخه جديدش هم هستيم.............. :wink:

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام دوست عزيز (جان من اسمتو بگو، اگه ديگه مديرهاي سايت دنبالت نيستن :D ) !
مرسي از اينكه دوباره نظر داديد. بله درسته كه من همهاجزاي طرح رو سر جاي خودش گذاشتم ولي اينو نذاشتم ببينم چه جوري ميشه! حقيقتش وقتي موازي بود زياد مال نبود! در مورد 100 ٪ طرح بايد بگم كه فعلا روي اين قالب كار نميكنم ، يه قالب ديگه ساختم كه خاكستري رنگه و دارم روي اون كار ميكنم. انشاالله هر موقع كه آماده شد هم PSD و هم HTML آماده شده و كاملش رو ميزارم براتون. تا خودتون بتونيد ويرايشش كنيد.
بازم ممنونم
مخلص همگي
سايان

Mandana

Active Member
متاسفانه هنوز تحت تعقيبم.پس قالب جديدشو هم بذار تا درباره اونم نظر بديم.اميدوارم نظرات كج و كوله من و دوستان باعث نشده باشه كه اون قالب رو نصفه نيمه رها كني.منتظر كارهاي بعديت هستيم.

Pooriya_Online

Active Member
pinax گفت:
به هر چيزي كه مي بينيد نگيد قشنگه اي ول دمت گرم و.......... لاقل با كارايه ديگه مقايسش بكند بعد نظر بديد (براي اين كه پيشرفتي حاصل به شه)مثل اينكه اعضا با هم ديگه رو در وايسي دارن اين كا ر بيشتر شبه به تابلو فلكس تا وب سايت البته بايد ديد اين عزيز طراحمون چند وقته شروع به كار كردن منضورم ثابقه و تجربه اشون با تشكر

ولي من اصلا با تو رودروايسي ندارم... :lol:

درضمن سايان جان به نظر من خيلي بزرگ كار كردي و منوهاتو خيلي بزرگ و لبه هاشو خيلي صاف گذاشتي... اون منوي بالا رو هم متونستي باحالتر درس كني... رنگشم من خوشم نيومد... :wink:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آقا واسه من كه عكسه نيومدش :(

مجيد

Ghamnevis

Well-Known Member
دوستان سالم و خسته نباشيد و تشكر و خواهش و... :D . پوريا جان مرسي از نظرت . حقيقتش وقتي ميخواستم اين قالب رو درست كنم بهم گفته بودند كه يك همچين چيزي ميخوان! يعني فانتزي باشه با منوهاي يغور! خلاصه ديگه... در ضمن من اينو انقدر هم بزرگ نساختم كه اينو اينجا بزرگ گذاشتم تا عيبهاش معلوم بشه. اما بازم ممنون من مخلصتم هستم.

اما خر كوچولو آقا بيا توبه كن به خدا به تعداد آدما راه هست واسه رسيدن به خدا :D . نه عزيز نظرات خوب وسازنده شما دوستان باعث متوقف شدن ادامه اين كار نشد . فعلا هاستينگ اونا به مشكل برخورده گفتن عجله نداريم.

آقا مجيد مرسي از اينكه به تاپيك محقر ما هم سري زديد. اگر خواستيد عكسشو بگيد تا براتون ميل كنم. هر چند چيز زياد مالي نيست كه ارزش ديدن رو داشته باشه. مخلصم
من مخلص همه شما دوستاي خوب هستم.
سايان

Ghamnevis

Well-Known Member
آقا مهرداد اگر اشتباه نكنم! سلام
ممنون از اينكه لطف كرديد و نظر داديد. متشكر

مخلصم
سايان

جدیدترین ارسال ها

بالا