سلام دوستان آقا من ميخوام توي پرشين گيگ عكسهامو دسته بندي كنم ودر پوشه هاي مشخص قرار بدم كمك كنيد
hamid ir Well-Known Member Aug 10, 2005 #1 سلام دوستان آقا من ميخوام توي پرشين گيگ عكسهامو دسته بندي كنم ودر پوشه هاي مشخص قرار بدم كمك كنيد
Parham Well-Known Member Aug 10, 2005 #2 شما به راحتی میتونید در هر فلدر که خواستید یک فلدر جدید با کلیک کردن بر روی دگمه New Folder بسازید و عکس های خودتون یا سایر فایل هارو در داخل اونها طبقه بندی کنید
شما به راحتی میتونید در هر فلدر که خواستید یک فلدر جدید با کلیک کردن بر روی دگمه New Folder بسازید و عکس های خودتون یا سایر فایل هارو در داخل اونها طبقه بندی کنید
hamid ir Well-Known Member Aug 10, 2005 #4 آقا درست شد با opera نميشد ولي با Internet Explore شد ممنونم از كمكت
Parham Well-Known Member Aug 10, 2005 #5 خواهش دوست عزیز میدونم من هم که دگمه ها در فایرفاکس و یا بعضی از مرورگر های دیگه شاید کار نکنن ، اما در Ie کار میکنه باز هم اگر مشکلی داشتی بگو
خواهش دوست عزیز میدونم من هم که دگمه ها در فایرفاکس و یا بعضی از مرورگر های دیگه شاید کار نکنن ، اما در Ie کار میکنه باز هم اگر مشکلی داشتی بگو
worldman_safa Active Member Aug 10, 2005 #6 دوست عزیز برای رفع این مشکل ، باید به قسمت option مرورگر برین و تیک Block Popup windows رو بردارین در این صورت حتما جواب میده . موفق باشید
دوست عزیز برای رفع این مشکل ، باید به قسمت option مرورگر برین و تیک Block Popup windows رو بردارین در این صورت حتما جواب میده . موفق باشید