فكر نمي كنم به من پيشنهاد بشه...هر چند اگر هم ميشد من قبول نمي كردمشما خودتون اگه اين عنوان بهتون پيشنهاد ميشد قبول مي كرديد
در اولين فرصت امضامو تصحيح مي كنم
بيين دقيقااسم اکسیژن جان تو راهبران هاستینگ نیومده...
(البته زیر اسمشون یه چیزایی نوشته!)
اما تا اونجایی که من ایشون رو میشناسم خیلی اطلاعات بالایی دارن. بیشتر تو زمینه ی برنامه نویسی وب.
ولی ظاهرا مشکل شما به ایشون مربوط نمیشه...
نه دوست منخوب از اینجا به بعدش دیگه توجهتون رو به ادامه ی همکارم جلب میکنم...
پیش از این مسائلی که گفتید جنبه ی عمومی داشت و میشد من جواب بدم.
ولی این که فلان عزیز چرا دیر به دیر آن میشه یا فلان همکار چرا آنچنان است... دیگه باید خودشون تشریف بیارن و بفرمایند...
بعضي از دوستان در بخش هاستينگ كمك همكار شدن كه نه از همون لحاظ درك و منطق و مديريت بلكه از لحاظ علمي هم توانايي كافي رو ندارن(دوست كمك همكار و يا همكار من در بخش هاستينگ اگه يك لحظه فكر كردي كه منظورم شايد شما باشي بايد بايد بگم كه بله شما دقيقا همون فردي هستي كه مي گم!!!)
تو درك و شعور منطق نداري كه اينطوري داري مسائل را بيان ميكني
بسيار عالي
هم من و هم فكر مي كنم تمام كاربران شركت كننده تو اين بحث ..با حرف هاي شما جوابشون رو به صورت كامل و گرفتن..
دوستان اين همون مشكلي بود كه گفتم...به حرف هاي من رسيديد؟
در ضمن ملاك هاي مدير انجمن و همكار انجمن و اينا به مديران اصلي فروم مربوطه نه به شما
خوده مديران فروم ميدونن چه كساني را براي اداره انجمنها انتخاب كنند اصلا هم نيازي به پيشنهادات شما ندارن
مگه من چي كارت كردم كه اينقدر از دست من ناراحتي - جايي از دستت بد گفتم - اخطاري چيزي تا حالا بهت دادم
دوست عزيز منم بحثم دقيقا همينه ...بعضي از همكاران و يا كمك همكاران واقعا از سطح علمي كافي برخوردار نيستن...
آيا براي بررسي سطح علمي آزموني مصاحبه اي چيزي برگزار شده؟
خواهشا نخواين كه نام ببرم چون اين كار رو نمي كنم
نه آقا مجید...Almagraphic اگر مايليد كاملا مسايل براتون روشن و شفاف بشه ! لطفا توسط پيغام خصوصي با من در ارتباط باشيد زيرا بحث در اين مورد در انجمنها خلاف قوانين هست...
و در صورت تكرار (به بيان خودتون) مجبورم قوانين رو بصورت جدي و سفت و سخت اعمال كنم !!
موفق باشيد
مجيد
قانون شماره 7) در صورتي كه سايت شما فعاليت آموزشي و يا فرهنگي یا تجاری دارد با ذكر فعاليت سايت براي شناساندن آن به كاربران ميتوانيد امضا را به سايت خود لينك دهيد البته توجه داشته باشيد كه امضا بايد كوتاه باشد
شما به عنوان مدیر وظیفه داری در صورت رویت پست های نیاز به اخطار، اقدامات لازم رو انجام بدی. اینجا که مهد کودک نیست که هر کسی از مدیران اخطار بگیره قهر کنه!!!