يه داستان براي مجيد آنلاين

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kambiz-g

Member
شما خودتون اگه اين عنوان بهتون پيشنهاد ميشد قبول مي كرديد

شما خودتون اگه اين عنوان بهتون پيشنهاد ميشد قبول مي كرديد
فكر نمي كنم به من پيشنهاد بشه...هر چند اگر هم ميشد من قبول نمي كردم

من خودم هاستينگ كمپاني دارم و براي اين كار يك فرد بي طرف بايد انتخاب بشه:)

shirini_forush

Well-Known Member
در اولين فرصت امضامو تصحيح مي كنم

خوب... شما این کار رو کردید. خیلی عالیه.
اگر تمام مجیدآنلاینی های محترم هم این مسائل رو به همین راحتی رعایت کنن یکی از عوامل اصلی ایجاد این تاپیک و امثالش برطرف میشه.
در مورد همکارا هم بحث بی فایدست...

مانی گفت که ملاک انتخاب چی بوده.

درسته که آقا مجید گفته بر اساس رتبه علمیشون... ولی اولا این بررسی (بر اساس رتبه علمی) فقط بین کسایی بوده که اعلام آمادگی کردن. ثانیا نگفتن برترین فرد از لحاظ اطلاعات و...
البته فکر کنم شما بیشتر با همکارای بخش هاستینگ مشکل دارید نه بخش های دیگه.
(اطلاع خاصی در این باره ندارم ولی) احتمالا همکاران این بخش بیشتر باید تو آروم کردن اوضاع و جلو گیری از اسپم و تبلیغ و... تخصص داشته باشن. که فکر نمیکنم همکاران فعلی کم و کسری تو این زمینه داشته باشن.

شما دقیقا بگو چه مشکلی تو همکار بخش هاستینگ دیدی... خودشون جواب میدن.
البته از اونجایی که مخاطب شما مشخصه. بهتره تو پیغام خصوصی این کار رو بکنی...

نه عزيز من چرا پيغام خصوصي
ببين يا كسي نبايد باشه يا اگه هست تخصصش بالا باشه

تو اين بخش هاستينگ كلاه برداري هايي شده كه در نوع خودش بي نظيره!
هرچند مسئوليتش با فروم نيست اما مي تونه با نظارت و مديريت بر صحت مطالب عنوان شده تا حد زيادي جلوي اين موارد رو بگيره
لينك هاي زير رو نگاه كن

http://www.majidonline.com/forum/showthread.php?t=65290
http://www.majidonline.com/forum/showthread.php?t=60106
http://www.majidonline.com/forum/showthread.php?t=59967

اينها فقط يه نمونه بود چندتا برات بيارم؟

shirini_forush

Well-Known Member
خوب اینو بگو...
از اولی که شما بحثتو مطرح کردی تا الان ما با کلی حرف جدید روبرو شدیم.
اینا که ربطی به سطح علمی نداره.

درسته.
البته تو تمام بخش ها باید چک بشه که افراد دارن حرف الکی میزنن یانه.
ولی همیشه موفق نیست!
بنده یه بار به اطلاع دوستان رسوندم که یکی از عزیزان کاری که به اسم خودش داده مال خودش نیست... چشمتون روز بد نبینه...
یا همین الان از یه سایتی داره تو مجیدآنلاین تبلیغ میشه که محصولی که دارن به اسم خودشون میفروشن مدیفای شده ی یه کار خارجیه...

خوب شدم گفتم اين ها فقط يه مثال بود
ضمن اينكه به سطح علمي مربوط ميشه...

مدير انجمن هاستينگ فكر مي كنم جناب oxygen باشن...يه جايي اخر نديدم بحثي رو ببندن ..من حتي ايشون رو آنلاين هم نديدم
http://forum.majidonline.com/member.php?u=9340
آخرين نوشته Monday 21 May 2007 15:30
يعني 12 روز پيش!

اگه همكار يا مدير در سطح علمي بالا باشن راحت مي تونن تشخيص بدن كي راست ميگه كي دروغ!

آخرین ویرایش:

shirini_forush

Well-Known Member
اسم اکسیژن جان تو راهبران هاستینگ نیومده...
(البته زیر اسمشون یه چیزایی نوشته!)

اما تا اونجایی که من ایشون رو میشناسم خیلی اطلاعات بالایی دارن. بیشتر تو زمینه ی برنامه نویسی وب.
ولی ظاهرا مشکل شما به ایشون مربوط نمیشه...

اسم اکسیژن جان تو راهبران هاستینگ نیومده...
(البته زیر اسمشون یه چیزایی نوشته!)

اما تا اونجایی که من ایشون رو میشناسم خیلی اطلاعات بالایی دارن. بیشتر تو زمینه ی برنامه نویسی وب.
ولی ظاهرا مشکل شما به ایشون مربوط نمیشه...
بيين دقيقا
مشكل من با يك شخص نيست
ايشون اطلاعات بالاي دارن اما سالي يه بار آن ميشن و به نظرم هيچ نظارتي ندارن...حداقلش اينه كه من نديدم..
باز اون همكاري كه 24 ساعته آنه قدرت مديريت نداره
مياد بهتر كنه بدتر مي كنه
همه اين ها دست به دست هم ميدن كه همچين آشفته بازاري به وجود بياد!

shirini_forush

Well-Known Member
خوب از اینجا به بعدش دیگه توجهتون رو به ادامه ی همکارم جلب میکنم... :lol:
پیش از این مسائلی که گفتید جنبه ی عمومی داشت و میشد من جواب بدم.
ولی این که فلان عزیز چرا دیر به دیر آن میشه یا فلان همکار چرا آنچنان است... دیگه باید خودشون تشریف بیارن و بفرمایند...

خوب از اینجا به بعدش دیگه توجهتون رو به ادامه ی همکارم جلب میکنم... :lol:
پیش از این مسائلی که گفتید جنبه ی عمومی داشت و میشد من جواب بدم.
ولی این که فلان عزیز چرا دیر به دیر آن میشه یا فلان همکار چرا آنچنان است... دیگه باید خودشون تشریف بیارن و بفرمایند...
نه دوست من
اين رو بايد مدير فروم بگه كه چرا اين اتفاقات ميفته!

vatanmusic

Well-Known Member
خوب جناب هاستينه هرچي خواستي به من گفتي
حالا
اول اينكه من ميتونم انجمن هاستينگ را به يه انجمن خشك تبديل كنم كه ديگه كسي اصلا داخلش نياد

و بازم ميتونم تا كسي تبليغاتي انجام داد سريعا بفرستم به زباله دان مثل بيشتر همكاران
ولي من تا حالا 1 تاپيك هم به زباله دان ارسال نكردم و بيشتر اخطار به كابر ها دادم خودتون ميتونيد در انجمن هاستينگ نگاه كنيد
چون تمامي تبليغاتي كه انجام شده اگه در حد معمولي باشه موردي نداره شما خودتون قبلا امضاتون نصف صفحه را ميگرفت

در مورد اين تاپيك ها http://www.majidonline.com/forum/showthread.php?t=65290 اين يكي

من نه داخلش پست دادم نه اون موقعه كه اين تاپيك باز شده من همكار انجمن هاستينگ بودم كه بخوام سرو سامانش بدم

اين يكي هم همين طور http://www.majidonline.com/forum/showthread.php?t=60106

و حالا اين يكي اول اينكه همه مسعولشو ميشناسيد و تبليغاتي كه من ازشون ميكردم چون دوستم بود

ولي مجبور شدم بگم كه كسايي كه از آرين هاست هاست گرفتن در حاله حاضر براي پشتيبانيوو اينا ميتونن به www.hostsilver.com مراجعه كنند

بعضي از دوستان در بخش هاستينگ كمك همكار شدن كه نه از همون لحاظ درك و منطق و مديريت بلكه از لحاظ علمي هم توانايي كافي رو ندارن(دوست كمك همكار و يا همكار من در بخش هاستينگ اگه يك لحظه فكر كردي كه منظورم شايد شما باشي بايد بايد بگم كه بله شما دقيقا همون فردي هستي كه مي گم!!!)

تو درك و شعور منطق نداري كه اينطوري داري مسائل را بيان ميكني
در ضمن ملاك هاي مدير انجمن و همكار انجمن و اينا به مديران اصلي فروم مربوطه نه به شما
خوده مديران فروم ميدونن چه كساني را براي اداره انجمنها انتخاب كنند اصلا هم نيازي به پيشنهادات شما ندارن
مگه من چي كارت كردم كه اينقدر از دست من ناراحتي - جايي از دستت بد گفتم - اخطاري چيزي تا حالا بهت دادم
از تماميد دوستان و همكاران به خاطر اينكه يك سري حرفهايي زدم عذر ميخوام

kambiz-g

Member
به نظرم چنين بحث هايي رو بايد يه بار برايه هميشه تموم كرد هر يه مدت يه بار
يكي از كاربرا در مورده يه موضويي جنجال راه ميندازه كه بعدا هم تايپيك قفل ميشه
اينطور تايپيك ها رو بايد با pm مطرح كرد

بسيار عالي
هم من و هم فكر مي كنم تمام كاربران شركت كننده تو اين بحث ..با حرف هاي شما جوابشون رو به صورت كامل و گرفتن..

دوستان اين همون مشكلي بود كه گفتم...به حرف هاي من رسيديد؟

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
تو درك و شعور منطق نداري كه اينطوري داري مسائل را بيان ميكني

درود بر شما
همکار گرانقدر، به فشار کاری که بر شما وارد می شود واقفم و تمام زحماتی که می کشید، حتی بدون دریافت یک ریال پول می باشد. از شما به عنوان کمک همکار اکنون، مدیر فردا، حداقل انتظار می رود که در مقابل صحبت های کاربران، (چه منطقی و چه غیر منطقی) خویش تن داری از خود نشان دهید و مدیریت خود را هم چون همیشه در بالاترین سطح ، حفظ نمایید.

------------------------------

بسيار عالي
هم من و هم فكر مي كنم تمام كاربران شركت كننده تو اين بحث ..با حرف هاي شما جوابشون رو به صورت كامل و گرفتن..
دوستان اين همون مشكلي بود كه گفتم...به حرف هاي من رسيديد؟

دوست گرامی، سعی در تحریک دیگران، جهت اثبات صحبت های خود ننمایید.

-----------------------------

در ضمن ملاك هاي مدير انجمن و همكار انجمن و اينا به مديران اصلي فروم مربوطه نه به شما
خوده مديران فروم ميدونن چه كساني را براي اداره انجمنها انتخاب كنند اصلا هم نيازي به پيشنهادات شما ندارن

به نظر بنده (آماتور)، در یک جامعه دمکرات، می توان بهترین تصمیمات رو گرفت.
پیشنهاد و انتقاد پر بار باعث پیشرفت است . در غیر این صورت کم بها بودن منتقد رو اثبات می کنه.
------------------------------

مگه من چي كارت كردم كه اينقدر از دست من ناراحتي - جايي از دستت بد گفتم - اخطاري چيزي تا حالا بهت دادم

شما به عنوان مدیر وظیفه داری در صورت رویت پست های نیاز به اخطار، اقدامات لازم رو انجام بدی. اینجا که مهد کودک نیست که هر کسی از مدیران اخطار بگیره قهر کنه!!!
----------------------------

دوست عزيز منم بحثم دقيقا همينه ...بعضي از همكاران و يا كمك همكاران واقعا از سطح علمي كافي برخوردار نيستن...
آيا براي بررسي سطح علمي آزموني مصاحبه اي چيزي برگزار شده؟
خواهشا نخواين كه نام ببرم چون اين كار رو نمي كنم

اگر حضور ذهن داشته باشید، زمانی که فرم مجید آنلاین برای جذب همکار فراخوان داده بود، عنوان شده بود که هر کسی تمایل داره، فرم مربوطه رو پر کنه تا به در خواست ها رسیدگی بشه، کسانی که از بنده سطح علمی بسیار بالا تری داشته باشند، بسیار بودند که من آماتوری هم در مقابل آنان نیستم. اما زمانی که این استادان در خواستی جهت مدیریت ندهند، مجید که نمی تونه بیاد یقه اونها رو بگیره و به زور بیاره!!!!
کابرانی هم چون شما که بیان می کنند از دید خود سطح علمی مناسبی جهت فعالیت به عنوان مدیر در فرم را دارند. در خواست جهت مدیرت نداده باشند، بنده به حساب کم لطفی انها می زارم.

آخرین ویرایش:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
Almagraphic اگر مايليد كاملا مسايل براتون روشن و شفاف بشه ! لطفا توسط پيغام خصوصي با من در ارتباط باشيد زيرا بحث در اين مورد در انجمنها خلاف قوانين هست...

و در صورت تكرار (به بيان خودتون) مجبورم قوانين رو بصورت جدي و سفت و سخت اعمال كنم !!

موفق باشيد

مجيد

Almagraphic اگر مايليد كاملا مسايل براتون روشن و شفاف بشه ! لطفا توسط پيغام خصوصي با من در ارتباط باشيد زيرا بحث در اين مورد در انجمنها خلاف قوانين هست...

و در صورت تكرار (به بيان خودتون) مجبورم قوانين رو بصورت جدي و سفت و سخت اعمال كنم !!

موفق باشيد

مجيد
نه آقا مجید...

من می خواستم برای شما روشن بشه که نشد!

باید برای شما مهم باشه که نیست

به هر حال...دیدم زدید نظر و پیشنهاد و انتقاد ..نمی دونستیم انتقاد خلاف قوانینه!

به هر حال
صلاح کار خویش خسروان دانند

موفق و استوار باشید

MDP

Well-Known Member
سلام!!!

فکر کنم حالا دیگه همه فهمیدن مشکل از کی بوده و برای چی!!!

آقا مجید اگه صلاح می دونید قفل کنید!!!

قانون شماره 7) در صورتي كه سايت شما فعاليت آموزشي و يا فرهنگي یا تجاری دارد با ذكر فعاليت سايت براي شناساندن آن به كاربران ميتوانيد امضا را به سايت خود لينك دهيد البته توجه داشته باشيد كه امضا بايد كوتاه باشد

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب

قانون شماره 7) در صورتي كه سايت شما فعاليت آموزشي و يا فرهنگي یا تجاری دارد با ذكر فعاليت سايت براي شناساندن آن به كاربران ميتوانيد امضا را به سايت خود لينك دهيد البته توجه داشته باشيد كه امضا بايد كوتاه باشد

درود بر شما
از اقدام سریع و بجای مدیران سپاسگزارم

h.khafan

Active Member
سلام:

من کلا دوست ندارم تو این بحث ها شرکت کنم ولی کاملا با حرف حسین جان موافقم که :

شما به عنوان مدیر وظیفه داری در صورت رویت پست های نیاز به اخطار، اقدامات لازم رو انجام بدی. اینجا که مهد کودک نیست که هر کسی از مدیران اخطار بگیره قهر کنه!!!

دقیقا مشکل همین جاست که مدیران با کابرها مدارا میکنن. البته اینم چیزه بدی نیست ولی به اندازش.
من حدود یک ماه پیش تو یک فروم خارجی عضوشدم . ویه پست درخواست فایل دادم.
کمتر از ده دقیقه پستم رو پاک کردن چرا !
چون باید حداقل 10 تا پست داشته باشم تا درخواست بدم.

اول ناراحت شدم ولی دیدم بعد از اینکه 10 تا پست رو زدم همون مدیر سریعا فایلی رو که خواسته بودم برام ارسال کرد.
تازه فهمیدم مدیریت درست یعنی چی که نه تنها باعص ازده شدن کاربر نمیشه بلکه باعث فعالیت بهتر اون میشه. !
واقعا از سخت گیریش خوشم اومد.
یا مثلا اگه شما امروز یه تاپیکمیزدید و کسی جواب شما رو نمیداد و شما تاو تاپیک خودتون یه ارسال دیگه میزدید
(یعنی دو تا پست از شما پشت سر هم قرار میگرفت) مدید سریع دو تا رو با هم ادغام میکرد که پست الکی تو تاپیک نباشه !

حالا شما فرض کنید این یک سایت وارز بود نه یک سایت تخصصی و قوانین به سخترین شکل اجرا میشد.

به نظرم باید مدیرها (همکارها و کمک همکارها) یکم رفتارشون رو با توجه به انجمنشون تغییر بدن.
و مدارا کردن رو نصبت به انجمن بسنجن.

موفق باشید
حامد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا