يك مشكل اساسي دارم

flashget

Member
سلام و درود بر شما دوستان گرامي

سوال مهمي دارم در مورد اينكه چطور ميشه آدرس آي پي فردي رو براي اينكه نتونه وارد انجمن بشه بن كرد .
در حال حاضر من فقط ميتونم كاربر رو توقيف كنم در حالي كه كاربر فوق بلافاصله با ثبت نام و نام كاربري جديد ميتونه وارد بشه . اگه بگيد چطور ميتونم آدرس آي پي يك كاربر رو توقيف كنم خيلي عالي ميشه .
چند كاربر خارجي و ايراني با ورود به انجمن من شروع به معرفي سايتهاي غير اخلاقي ميكنند و هر دفعه كه اخراج ميشند دوباره با نام كاربري جديد وارد ميشند .

از قبل از شما عزيزان سپاسگذارم .

flashget

Member
يكي از دوستان مود One-touch Ban & Clean رو معرفي كردند كه نتونستم لينك مستقيم دانلودش رو براي ورژن vBulletin 3.7.2 پيدا كنم .
اگه لين مستقيمي از اين مود داريد ممنون ميشم لينكش رو قرار بديد و يا اگه راه بهتري سراغ داريد . خوشحال ميشم از تجربه هاي شما استفاده كنم .

Farsivb

Member
سلام و درود بر شما دوستان گرامي

سوال مهمي دارم در مورد اينكه چطور ميشه آدرس آي پي فردي رو براي اينكه نتونه وارد انجمن بشه بن كرد .
در حال حاضر من فقط ميتونم كاربر رو توقيف كنم در حالي كه كاربر فوق بلافاصله با ثبت نام و نام كاربري جديد ميتونه وارد بشه . اگه بگيد چطور ميتونم آدرس آي پي يك كاربر رو توقيف كنم خيلي عالي ميشه .
چند كاربر خارجي و ايراني با ورود به انجمن من شروع به معرفي سايتهاي غير اخلاقي ميكنند و هر دفعه كه اخراج ميشند دوباره با نام كاربري جديد وارد ميشند .

از قبل از شما عزيزان سپاسگذارم .

برای بستن ای پی به قسمت تنظیم سیستم ویبولتین برید و بخش تحریم کاربری برید در کادر خالی
توقیف IP Address می تونید ای پی را ببندید.

ولی این پیشنهاد خوبی نیست چون اینترنت ایران ممکنه در بعضی از شهرها دارای ای پی مشترک باشه و با بستن یک ای پی دسترسی چندین نفر محدود بشه.

مشکل شما روبات های مخرب هستند برای جلوگیری از ورود انها هک زیر را نصب کنید:

Cyb - Advanced Registration

http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=201287

اجازه ضممیه هک در این سایت نیست جستجو کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا