يك خواهش كوچولو از مديران محتــــــــــــــــــــــرم سايت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

magid

Member
با سلام
مي خواستم يك خواهش از مديرات سايت داشته باشم و اون اينكه در صورتيكه تاپيكي رو حالا به هر دلايلي پاك مي كنند و يا به سطل آشغالي منتقل مي كنند!!! يك pm هم براي شخصي كه اون تاپيك رو ارسال كرده بدنند تا هم اون متوجه بشه كه به چه دلايلي مطلبش پاك شده و هم اينكه براي جواب دادن هي دنبال اون تاپيك نگرده :(
براي من خيلي پيش امده كه تاپيك هايي كه ارسال كردم ديگه نتونستم پيداشون كنم :?:
كه حالا بعضي هاش به خاطر هك شدن سايت و بعضي از مشكلات ديگه از بين رفتند :roll:
ولي ديروز فكر نكنم سايت هك شده باشه (شايد هم شده باشه ) :(
به هرحال من ديروز دوتا ارسال توي قسمت عمومي سايت داشتم كه هر دوتاش ديگه نيستند :( در حالي كه 10 تا ايميل براي من امده كه همه در جواب اون تاپيك ارسال شده است :?:
اين هم آدرسش:

http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?p=141333#141333

كسي مي تونه بگه دليلش چي بوده :?:

با تشكر
مجيد( 8O )

Marzban

Well-Known Member
آقا مجید طبق قوانین سایت هنگامی که که به تاپیک پاک می شه حنام باید بعدش به ارسال کننده کننده تاپیم علن این کار را گزارش داد.حالا اکر این کار انجام نمی شه حتما به خاطر مشکلات فراواران مدیران سایت می باشد.
در ثانی من نمی خوام فضولی کنم ولی شاید تاپیک شما با قوانین سایت مطابقت نداشته (که این کار از شما بعید است).
حالا شما به بزرگواری خودتون ببخشید.

kami_mz

Well-Known Member
مجيد جان بنده از ظرف همه از شما عذر مي خوام. روال کار همينه که شما فرموديد. يعني اگه نوشته اي بنا به هر دليلي منتقل يا حذف بشه در يک پيغاح خصوصي به نويسنده اون اطلاع داده ميشه.
اين دفعه چرا نشده؟ نمي دونم.

magid

Member
marzban گفت:
آقا مجید طبق قوانین سایت هنگامی که که به تاپیک پاک می شه حنام باید بعدش به ارسال کننده کننده تاپیم علن این کار را گزارش داد.حالا اکر این کار انجام نمی شه حتما به خاطر مشکلات فراواران مدیران سایت می باشد.
در ثانی من نمی خوام فضولی کنم ولی شاید تاپیک شما با قوانین سایت مطابقت نداشته (که این کار از شما بعید است).
بالاخره مديري كه وقت مي كنه تاپيكي رو بخونه و بعد هم منتقلش كنه حتما وقت براي فرستادنpm هم داره :wink:

بعدش هم تاپيك من حاوي مطلبي علمي فرهنگي هنري بود :oops: :oops: بدين مضمون:

http://www.bbc.co.uk/persian/science/story/2004/08/040830_pm-chimp-smoking.shtml

Marzban

Well-Known Member
magid گفت:
marzban گفت:
بالاخره مديري كه وقت مي كنه تاپيكي رو بخونه و بعد هم منتقلش كنه حتما وقت براي فرستادنpm هم داره :wink:

http://www.bbc.co.uk/persian/science/story/2004/08/040830_pm-chimp-smoking.shtml
من مقاله را از اول تا آخر خوندم مقاله جالبي بود.والي هر چي فكر كردم نقهميدم ارتباط اين مقاله با اهداف سايت چيه.
تگه مي شه شما بفرماپيد اين مطلب را

magid گفت:
marzban گفت:

نمي دونم
چي بگم دعواي منم با اين بچه ها سر اين مسايل است
در اين تايپك بجز آقا پيمان در پاسخ دادن بقيه كوتاهي مي كنند كه مخالف قوانين انجمن است حال يه مديري ميايد و ميگه مديران وقت ندارن پاسخ دهند كاملا مخالف حرف اين مديران هستم كسي كه وقت نداره اشتباه ميكنه تايپكي را پاك ميكنه اين توهين به همه است

من كاري نوع تايپك ندارم ولي دوستان بايد توجه داشته باشند خيلي از تيپكها است كه ربطي به اين انجمن نداره ولي مورد خوش آيندي مدبر مربوطه تالار است مي ماند اما تا با يه تايپكي مديري خوشش نيايد سريع اعمال نظر كرده و تايپك را برميدارد

در اين موارد سريع بنظر من رفتار ناپسند را به آقا پيمان اطلاع دهيد

Pooriya_Online

Active Member
kami_mz گفت:
همچنان بنده در حال عذرخواهي هستم.

اي بابا كامبيز تو چرا هميشه عذر ميخواي؟

اون موقعي كه بنده شورش كرده بودم :) بازم تو ميگفتي من عذر ميخوام... بابا تو كه اصلا به مورچه هم آزار نميرسوني... :wink: چه برسه به ما كه چندين برابر مورچه ايم... :lol:

mohsenshahbazi

Active Member
بابا يكي عذرخواهي اين كامي رو قبول كنه چون همچنان در حال عذر خواهي تشريف دارن بابا اين بنده خدا خسته شد

در ضمن فكر نميكنم همه تاپيكهايي كه زده ميشه با اهداف سايت مرتبط باشه !!!

NextWorld IT

Active Member
magid گفت:
marzban گفت:

مجيد جان شايد خود گوريل شكايت كرده :lol:
مهم نيست دوست من. بزار پاك كنند هر چقدر بد باشه يك خوبي داره و ان هم اينه كه يك شيشه شور مجرب و با حس مسوليت به جامعه تحويل ميديم تا بره شيشه هاي اسمان خراش هاي نيويورك رو پاك كنه! :lol: 8O

حالا پس فردا مديران نيان بگن شما به ما گفتيد شيشه شور :lol: شوخي كردم

siavash-tanha

Well-Known Member
منم كامي رو خيلي دوست دارم پسر خوبيه 8)

بابا ناراحت نشو ويرايش كردم خوبه؟ :cry:

ابوذر

kami_mz

Well-Known Member
اهههههههههههههههه!بازشروع شد.
بابا من غلط کردم عذرخواهي کردم. ول مي کنيد ديگه؟ باز ما اوديم يه چا پست زديم حرف اين چيز لامصبو کشيدن جلو.

EHSAN_J

Active Member
يه تاپيك منم حذف شد ولي دليل شو نفهميدم كسي هم بهم Pm نداد به هر كي هم PM زدم جوابمو نداد جز يكي كه گفت من نميدونم
موفق باشيد

Peyman-Pop

Active Member
مجید جان ببینید موضوع اصلا سر وقت کردن و یا نکردن اطلاع به کاربران بعد از انتقال نیست .

خیلی‌ از تاپیک ها هستند که دیگه بطور واضح قوانین سایت رو نقض می‌کنن در مورد انتقال این تاپیک ها به نویسنده اطلاع داده نمی‌شه چون کوتاهی‌ از خود نویسنده بوده که قوانین سایت رو قبل از ارسال مطالعه نکرده .

اما تاپیک هایی‌ خلاف قوانین سایت هم هستند که شاید یک کاربر تازه وارد زده باشه و یا قوانین رو جدید زده باشیم و کاربر در جریان نباشه ، در اینجور مسائل مدیر موظف هستش یا بجای انتقال اون تاپیک ، تاپیک رو بهمراه تذکر قفل کنه و یا بعد از انتقال به نویسنده اطلاع بده .

اون تاپیک شما هم قوانین انجمن عمومی‌ کامپیوتر رو کاملا ندید گرفته بود و موضوع نه به کامپیوتر ارتباط داشت و نه علمی‌ بود ;-)

در اینجور مواقع اگر به مدیر اون انجمن پیغام خصوصی‌ بدید جریان رو برای شما کامل شرح میده و به موضوع رسیدگی‌ میکنه همونطور که در قوانین ذکر کردیم و می‌دونم حتما شما نخوندید ;-)

موفق باشید .

پیمان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا