يا اسم کاربريم رو تغيير بدين و يا اخراجم کنين ...

aff - SEvEN

Banned
مي خندم از ان رو که قدرتمند شدم و جسور ... در مقابل آدم هاي سياه قلب

بذارين قضاوت هم بکنم يک بار در موردتون ، جلوي چشم همه ، حتي به قيمت اخراج شدنم ... :lol:
شماها عادت کردن براي چيزهاي پوچ و مسخره از هم هي تشکر کنين ...

گرچه ايراني هايي هم هستن مثل استادم پروفسور اجايي که باعث افتخار چندين کشور هستن و نمي تونم با اطمينان قضاوت کنم و در حد من هم نبود قضاوت در مورد ايشون ولي در مورد فاروم هاي ايراني ... بجز چند استثناء ...

فشفشه مي سازيد و ميگيد موشک ساختم ... :lol:
مي بازيد و هيچ اعتباري باستون نمي مونه و ميگيد بردم ... :cool:

حقيقت محض و راستين رو نمي بينيد و چشمتون دائما تشنهء دروغ هايي هستش که از هم مي شنويد ...

علم رو وارونه به هم تحويل مي ديد ( البته ماهيتش بيشتر وقت ها درسته )

قضاوت ميکنيد و کلا هميشه وقتي يکي پيدا ميشه و با انگشت به سمت ماه اشاره ميکنه ، انگشت رو ميبينيد نه ماه رو .

حالا من ياد گرفتم بفهمم حقيقت محض نور ماه هست که روشني بخشه نه حتي ديدن خود ماه ...

واااااي ي ي ي ي ي ي ... ببينين کار رو به کجا کشيدن با جنجالهاشون ... :lol: من که فقط يه درخواست تغيير اسم کاربريم رو داشتم ... بدون توهين به فردي و يا ... حتي ميخان ثبت احوال رو هم بکشن وسط و سن منم زير سوال ميبرن .

خب ديگه فعلا بسه ... برم ناهاري رو که بار گذاشتم از صبح آمادش کنم ... پدرم منتظره ... خودمم گرسنه شدم بدجوري ...

جاي همتون رو پر ميکنم العان ... فعلا روز همگيتون دوستانه خوش باشه ...

oxygenws

Active Member
خب ديگه فعلا بسه ... برم ناهاري رو که بار گذاشتم از صبح آمادش کنم ... پدرم منتظره ... خودمم گرسنه شدم بدجوري ...
جاي همتون رو پر ميکنم العان ... فعلا روز همگيتون دوستانه خوش باشه ...
البته پسر ها معمولا ناهار درست نمی کنند :)
به نظر می رسه باز هم خاله نن با اسم و رسم و هویتی جدید شکفته

aff - SEvEN

Banned
جسارت کودکانهء خودم ميخندونتم ...

البته پسر ها معمولا ناهار درست نمی کنند :)
به نظر می رسه باز هم خاله نن با اسم و رسم و هویتی جدید شکفته

براتون خيلي سخته بفهمين به دست قدرتمندترين زن جامعه کرکرها خورد شدين حضرت آقا ؟ :lol:
مي دونم ، از اون مردهايي هستي که هر جور خواستي نسبت به خانم ها قضاوت کردي ... من بر پايه چيزي که نمي تونين بفهمين چي هست ... يه تکوني بهتون دارم ...
حالتون خوبه آقا پسر ؟ :lol:

واي يکي منو بگيره ... چقدر حالم خوب شدين و از اين کسلي و تنهايي اومدم بيرون :cool:

يه مکث کوچيک و يک سوال ... ( بدور از شتابزدگي خودم و خودتون )

اين بازي کودکانه تا کي ميخواد ادامه داشته باشه ؟

و پاسخ کلي به درخواستي که داشتم چي هستش ؟ ( لطفا بازي نکنيد و منطقي جواب بديد ، حتي شما آقا !

آيا بايد منتظر بشم آقا مجيد بيان و تصميم بگيرن ؟

...

Mohammadreza

Well-Known Member
عجيبه مجيد خان اكثرا به اين بخش سر مي زدند !
حالا چند وقتيه پيداشون نيست !
pensive.gif

Mohammadreza

Well-Known Member
عجيبه مجيد خان اكثرا به اين بخش سر مي زدند !
حالا چند وقتيه پيداشون نيست !
pensive.gif

بالا