aff - SEvEN
Banned
سلام ...
با توجه به اينکه من اينجا هم اين پست رو زدم و العان هر کاري کردم با اينحال که من بر پايه سند و رسيوم العان حتي ديتا يک دي وي دي رو با سرعت زيادي طي مدت خيلي کمي مي تونم دنلود کنم اما هر چي اين پست رو فرستادم ... نيومدش ... مجبور شدم مجددا اين تاپيک رو ايجاد کردم . متاسفم و پوزش ...
تاپيک قبليه اينجا بودش :
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=70874
خب به سفارش و گوشزد چند تا از مديرهاي محترم مجيد انلاين همونجا براي درخواستي که دارم پيغام خصوصي فرستادم ...
ولي هيچي به هيچي ... حتي جوابم بهم ندادين ! ! !
قوانين مربوطه که خودتون وضع کردين به قراره زير هستش :
چه دليلي محکمتر از اينکه فردي با القاب بلند پايه نظامي و دولتي اون بيرون هست که من اينجا از اسم فاميلي حقيقيش استفاده ميکردم ؟
و اينم که دلايل اوليهء خودم بودش :
حالا يه مطلب کلي تر به خاطر اين توجه بلند بالاي شما آقايون مديرهاي ارشد مجيد آنلاين ...
منو اخراج کنيد ... ! ! !
يا اسم کاربري منو به aff - SEvEN که اسم مستعار خود من هست و هزاران پروژه cracking با اون انجام دادم طي اين سال ها رو با اسم ojayee تعويضش کنين و يا ... منو اخراجم کنيد از مجيد آنلاين
affection SEvEN
با توجه به اينکه من اينجا هم اين پست رو زدم و العان هر کاري کردم با اينحال که من بر پايه سند و رسيوم العان حتي ديتا يک دي وي دي رو با سرعت زيادي طي مدت خيلي کمي مي تونم دنلود کنم اما هر چي اين پست رو فرستادم ... نيومدش ... مجبور شدم مجددا اين تاپيک رو ايجاد کردم . متاسفم و پوزش ...
تاپيک قبليه اينجا بودش :
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=70874
خب به سفارش و گوشزد چند تا از مديرهاي محترم مجيد انلاين همونجا براي درخواستي که دارم پيغام خصوصي فرستادم ...
ولي هيچي به هيچي ... حتي جوابم بهم ندادين ! ! !
قوانين مربوطه که خودتون وضع کردين به قراره زير هستش :
چگونه اطلاعات مشخصاتم را تغییر بدهم؟
مسیولیت شما به روز نگه داشتن مشخصات خود است. بخ ویژه نشانی ای-میل شما باید همیشه فعال باشد. شما می توانید همه ی بخش های مشخصات خود را به جز نام کاربری تغییر دهید. هنگامی که نام کاربری خود را ثبت کردید, برای همیشه متعلق به شما خواهد بود. در موارد بسیاز ویژه می توانید درخواست تغییر آن را به مدیریت بدهید, ولی او نیاز به دلیل خوبی برای این کار خواهد داشت.
چه دليلي محکمتر از اينکه فردي با القاب بلند پايه نظامي و دولتي اون بيرون هست که من اينجا از اسم فاميلي حقيقيش استفاده ميکردم ؟
و اينم که دلايل اوليهء خودم بودش :
اسم ojayee يه زماني قديما مورد توجه من بود و ايشون استاد من بودن ولي امروز ديگه اصلا دوس ندارم اسم کاربريم چه داخل مجيد آنلاين يا هر جاي ديگه اي ojayee باشه و باسم يادآور خاطرات ناخوشايندي هستش ... همچنين از نظر اخلاقي هم احساس گناه ميکنم ...
اين مساله باسم خيلي محم هستش ... همچنين از حسن توجهتون متشکرم .
حالا يه مطلب کلي تر به خاطر اين توجه بلند بالاي شما آقايون مديرهاي ارشد مجيد آنلاين ...
منو اخراج کنيد ... ! ! !
يا اسم کاربري منو به aff - SEvEN که اسم مستعار خود من هست و هزاران پروژه cracking با اون انجام دادم طي اين سال ها رو با اسم ojayee تعويضش کنين و يا ... منو اخراجم کنيد از مجيد آنلاين
affection SEvEN