aff - SEvEN
Banned
مي خندم از ان رو که قدرتمند شدم و جسور ... در مقابل آدم هاي سياه قلب
بذارين قضاوت هم بکنم يک بار در موردتون ، جلوي چشم همه ، حتي به قيمت اخراج شدنم ...
شماها عادت کردن براي چيزهاي پوچ و مسخره از هم هي تشکر کنين ...
گرچه ايراني هايي هم هستن مثل استادم پروفسور اجايي که باعث افتخار چندين کشور هستن و نمي تونم با اطمينان قضاوت کنم و در حد من هم نبود قضاوت در مورد ايشون ولي در مورد فاروم هاي ايراني ... بجز چند استثناء ...
فشفشه مي سازيد و ميگيد موشک ساختم ...
مي بازيد و هيچ اعتباري باستون نمي مونه و ميگيد بردم ...
حقيقت محض و راستين رو نمي بينيد و چشمتون دائما تشنهء دروغ هايي هستش که از هم مي شنويد ...
علم رو وارونه به هم تحويل مي ديد ( البته ماهيتش بيشتر وقت ها درسته )
قضاوت ميکنيد و کلا هميشه وقتي يکي پيدا ميشه و با انگشت به سمت ماه اشاره ميکنه ، انگشت رو ميبينيد نه ماه رو .
حالا من ياد گرفتم بفهمم حقيقت محض نور ماه هست که روشني بخشه نه حتي ديدن خود ماه ...
واااااي ي ي ي ي ي ي ... ببينين کار رو به کجا کشيدن با جنجالهاشون ...
من که فقط يه درخواست تغيير اسم کاربريم رو داشتم ... بدون توهين به فردي و يا ... حتي ميخان ثبت احوال رو هم بکشن وسط و سن منم زير سوال ميبرن .
خب ديگه فعلا بسه ... برم ناهاري رو که بار گذاشتم از صبح آمادش کنم ... پدرم منتظره ... خودمم گرسنه شدم بدجوري ...
جاي همتون رو پر ميکنم العان ... فعلا روز همگيتون دوستانه خوش باشه ...
بذارين قضاوت هم بکنم يک بار در موردتون ، جلوي چشم همه ، حتي به قيمت اخراج شدنم ...
شماها عادت کردن براي چيزهاي پوچ و مسخره از هم هي تشکر کنين ...
گرچه ايراني هايي هم هستن مثل استادم پروفسور اجايي که باعث افتخار چندين کشور هستن و نمي تونم با اطمينان قضاوت کنم و در حد من هم نبود قضاوت در مورد ايشون ولي در مورد فاروم هاي ايراني ... بجز چند استثناء ...
فشفشه مي سازيد و ميگيد موشک ساختم ...
مي بازيد و هيچ اعتباري باستون نمي مونه و ميگيد بردم ...
حقيقت محض و راستين رو نمي بينيد و چشمتون دائما تشنهء دروغ هايي هستش که از هم مي شنويد ...
علم رو وارونه به هم تحويل مي ديد ( البته ماهيتش بيشتر وقت ها درسته )
قضاوت ميکنيد و کلا هميشه وقتي يکي پيدا ميشه و با انگشت به سمت ماه اشاره ميکنه ، انگشت رو ميبينيد نه ماه رو .
حالا من ياد گرفتم بفهمم حقيقت محض نور ماه هست که روشني بخشه نه حتي ديدن خود ماه ...
واااااي ي ي ي ي ي ي ... ببينين کار رو به کجا کشيدن با جنجالهاشون ...
من که فقط يه درخواست تغيير اسم کاربريم رو داشتم ... بدون توهين به فردي و يا ... حتي ميخان ثبت احوال رو هم بکشن وسط و سن منم زير سوال ميبرن .خب ديگه فعلا بسه ... برم ناهاري رو که بار گذاشتم از صبح آمادش کنم ... پدرم منتظره ... خودمم گرسنه شدم بدجوري ...
جاي همتون رو پر ميکنم العان ... فعلا روز همگيتون دوستانه خوش باشه ...