ويروس گرفتم!!!

Salar

Active Member
saman_sweden گفت:
چي شد بلاخره ما نفهميديم كارتون درست شد يانه با اون برنامه كه من نوشتم بايد بشه يه كاري كرد
فقط كافيه اسم برنامه را بدونين بقيه را خودش ازبين ميبره
من نمیدونم وقتی برنامه شما رو استفاده میگه ویروسه پاک شده!!!!!

Salar

Active Member
Peyman-Pop جان نمیدونم...از کجا باید بفهمم که ویروسه؟؟؟

Peyman-Pop

Active Member
سالار جان نیاز به فهمیدن نداره ، از اسمش این موضوع مشخص می‌شه چون همچین فایلی‌ ما در ویندوز نداریم چه برسه به اینکه زمان راه اندازی ویندوز بخواد اجرا بشه ، پس می‌تونه ورم یا تروجان باشه .

برای اطمینان بیشتر پاکش کن ضرری نداره .

mgeology

Member
منم چند بار همچنين مشكلي برام پيش اومده ولي با اسكن كردن كامپيوتر توسط نورتون ميتوني پاكش كني يا توسط اون لينكي كه داده دنبال ريموالش بگردي.

Salar

Active Member
Peyman-Pop گفت:
سالار جان نیاز به فهمیدن نداره ، از اسمش این موضوع مشخص می‌شه چون همچین فایلی‌ ما در ویندوز نداریم چه برسه به اینکه زمان راه اندازی ویندوز بخواد اجرا بشه ، پس می‌تونه ورم یا تروجان باشه .

بابا ایول :lol: ....هر چیزی که وجود داره یه دلیلی داره...یعنی راهی نیست که بشه فهمید این ویروس هست یا نه!! :cry:

iRWEBDES

Active Member
اين ميلها دهن منم سرويس كردن !
كمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــك

مهرداد كوهي

Peyman-Pop

Active Member
salar گفت:
Peyman-Pop گفت:

بابا ایول :lol: ....هر چیزی که وجود داره یه دلیلی داره...یعنی راهی نیست که بشه فهمید این ویروس هست یا نه!! :cry:

سالار از تو بعید بود . اگه دنبال دلیل میگردی یک دلیلش اینه که این فایل در زمان راه اندازی ویندوز اجرا می‌شه تا اطلاعات شخصی‌ تورو برای یکی‌ دیگه بفرسته .

اینم دلیل این فایل که نگی‌ بیخود نیست .

در ضمن هر ویروسی‌ رو آنتی‌ ویروس ها نمیشناسند ، اینم یادت باشه هر ویروسی‌ که آنتی‌ ویروس ها میشناسند رو می‌شه برای اونها ناشناس کرد .

من اینرو از روی تجربه گفتم حالا هرجور خودت دوست داری .

Salar

Active Member
Peyman-Pop گفت:
salar گفت:
Peyman-Pop گفت:

سالار از تو بعید بود . اگه دنبال دلیل میگردی یک دلیلش اینه که این فایل در زمان راه اندازی ویندوز اجرا می‌شه تا اطلاعات شخصی‌ تورو برای یکی‌ دیگه بفرسته .

اینم دلیل این فایل که نگی‌ بیخود نیست .

در ضمن هر ویروسی‌ رو آنتی‌ ویروس ها نمیشناسند ، اینم یادت باشه هر ویروسی‌ که آنتی‌ ویروس ها میشناسند رو می‌شه برای اونها ناشناس کرد .

من اینرو از روی تجربه گفتم حالا هرجور خودت دوست داری .

من پاکش کردم...ولی یعنی برنامه ای نیست که بدونه چی ویروسه چی ویروس نیست؟؟؟

Peyman-Pop

Active Member
نه برنامه ای نیست .

ولی‌ اگر خودت زیاد با ویروس ها و تروجان ها کار کرده باشی‌ میتونی تشخیص بدی کدوم‌ ویروس هستش و کدوم نیست .

saman_sweden

Active Member
mandana_971 گفت:
خوب آقا سالار چرا پاك ميكني دوباره بريزي؟

با اجازه دوباره از آقا سالار كه در اين وسط پارازيت مي اندازم
من نمي دونم چي بگم فقط همين موضوع را به آقا مجيد و آقا بابك اطلاع بدم چون خودم كاره اي نيستم
دوست عزيز اينجا همه بيان هر لوگو به هر اندازه دلخواه و هر عكسي كه خودشون دوست دارن بدون توجه عقايد و نظرات ساير دوستان طرح كنند چهار چوب كلي اين فروم بهم ميخوره لطفا اندازه مناسب انتخاب كنيد

آقا شما حتما اون فابل رو دانلود كنيد و ويندوزتون را آپديت كنيد وگرنه دوباره اون ويندوزتون ويروس بلستر مي گيره اگه فايل اونو مي خواي بگو برات بفرستم

AIDA!

Member
salam vala man ziyad balad nistam ke bekham komaketoon konam faghat tanha kari ke az dastam bar miyad ine ke vasat doa konam ke zoodtar in viroos az bein bere 8)

Salar

Active Member
AIDA! گفت:
salam vala man ziyad balad nistam ke bekham komaketoon konam faghat tanha kari ke az dastam bar miyad ine ke vasat doa konam ke zoodtar in viroos az bein bere 8)
ممنون...اما دعا و دين و مذهب كاري نميتونه تو دنياي كامپیوتر بکنه...

در کل از همه دوستان ممنون...من الان چند وقتیه راحتم...اون برنامه سامان خان رو استفاده کردم و یه کارای دیگه ای کردم...انگاری تموم شده...

جدیدترین ارسال ها

بالا