Salar
Active Member
من نمیدونم وقتی برنامه شما رو استفاده میگه ویروسه پاک شده!!!!!saman_sweden گفت:چي شد بلاخره ما نفهميديم كارتون درست شد يانه با اون برنامه كه من نوشتم بايد بشه يه كاري كرد
فقط كافيه اسم برنامه را بدونين بقيه را خودش ازبين ميبره
من نمیدونم وقتی برنامه شما رو استفاده میگه ویروسه پاک شده!!!!!saman_sweden گفت:چي شد بلاخره ما نفهميديم كارتون درست شد يانه با اون برنامه كه من نوشتم بايد بشه يه كاري كرد
فقط كافيه اسم برنامه را بدونين بقيه را خودش ازبين ميبره
Peyman-Pop گفت:سالار جان نیاز به فهمیدن نداره ، از اسمش این موضوع مشخص میشه چون همچین فایلی ما در ویندوز نداریم چه برسه به اینکه زمان راه اندازی ویندوز بخواد اجرا بشه ، پس میتونه ورم یا تروجان باشه .
برای اطمینان بیشتر پاکش کن ضرری نداره .
....هر چیزی که وجود داره یه دلیلی داره...یعنی راهی نیست که بشه فهمید این ویروس هست یا نه!! 
salar گفت:Peyman-Pop گفت:سالار جان نیاز به فهمیدن نداره ، از اسمش این موضوع مشخص میشه چون همچین فایلی ما در ویندوز نداریم چه برسه به اینکه زمان راه اندازی ویندوز بخواد اجرا بشه ، پس میتونه ورم یا تروجان باشه .
بابا ایول....هر چیزی که وجود داره یه دلیلی داره...یعنی راهی نیست که بشه فهمید این ویروس هست یا نه!!
![]()
Peyman-Pop گفت:salar گفت:Peyman-Pop گفت:سالار جان نیاز به فهمیدن نداره ، از اسمش این موضوع مشخص میشه چون همچین فایلی ما در ویندوز نداریم چه برسه به اینکه زمان راه اندازی ویندوز بخواد اجرا بشه ، پس میتونه ورم یا تروجان باشه .
بابا ایول....هر چیزی که وجود داره یه دلیلی داره...یعنی راهی نیست که بشه فهمید این ویروس هست یا نه!!
![]()
سالار از تو بعید بود . اگه دنبال دلیل میگردی یک دلیلش اینه که این فایل در زمان راه اندازی ویندوز اجرا میشه تا اطلاعات شخصی تورو برای یکی دیگه بفرسته .
اینم دلیل این فایل که نگی بیخود نیست .
در ضمن هر ویروسی رو آنتی ویروس ها نمیشناسند ، اینم یادت باشه هر ویروسی که آنتی ویروس ها میشناسند رو میشه برای اونها ناشناس کرد .
من اینرو از روی تجربه گفتم حالا هرجور خودت دوست داری .
چی رو ویندوز رو؟mandana_971 گفت:خوب آقا سالار چرا پاك ميكني دوباره بريزي؟
mandana_971 گفت:خوب آقا سالار چرا پاك ميكني دوباره بريزي؟
ممنون...اما دعا و دين و مذهب كاري نميتونه تو دنياي كامپیوتر بکنه...AIDA! گفت:salam vala man ziyad balad nistam ke bekham komaketoon konam faghat tanha kari ke az dastam bar miyad ine ke vasat doa konam ke zoodtar in viroos az bein bere 8)