تکبیر
با سلام به همگي من مخالف شادي نيستم منظور من اينه كه ميتونيم بجاي ولنتاين اسفندگان خودمونو جشن بگيريم و اين مراسم كه بعد از اسلام از ياد رفته دوباره بياد بياريم و فقط ما جوانها ميتونيم اين كار رو انجام بديم نه اشخاص ديگه اي به نظر من هر كسي كه تاريخ خودشو از ياد ببره هيچ وقت نميتونه كشوري آباد داشته باشه چون بايد از گذشته عبرت گرفت و اشتباهات گذشته را تكرار نكرد تا راهي بسوي آينده اي روشن باشه
ولنتاین چه مسخره بازیه جالبی ! برای یک تعداد مترسک انسان نما !
روز چه عشقی ؟ همین عشق هایی در ایران منظورتونه که هر روز آمار طلاقشون سر به فلک میزنه !
روز عشق و تفریح ؟! چه روز مسخره ای در آیین ما ایرانیان و مسلمانان هر روز باید به همسر عشق ورزید و به او محبت کرد نه فقط در یک روز به صورت نمادین کادویی به یکدیگر دهیم !
یک تعداد آدم غرب زده از خود هیچ چیز ندار این رسم را دارند گسترش میدهند !
همانطور که شما عشق دارید خوب ما هم انسانیم من هم کسی رو دوست دارم ولی از این مسخره بازیه یه مشت بچه سوسول متنفرم
شما به جای اینکه این رسم را گرامی بداری بد بخت برو قرآن رو بخون بیین چی نوشته ؟
که پس فردا روز قیامت هشتت گرو نهت نباشه !
میدونید چرا امام زمان غیبت کرد چون یک مشت آدم کودا باعث این غیبت شدند . بله همین بسیاری از خود ما به ظاهر مسلمونها .
و چرا های بسیاری که به جای این رسم که در واقع دوستی نامشروع بین دختران و پسران است رو دنبال کنید به به فکر کمک به جامعه و زنده کردن رسم های زیبای ایرانیان قدیم باشید
به امید روزی که سنتهای اصیل ما به غرب نفوذ کنه مانند عید نوروز ، 13 بدر و ..... نه اینکه کریسمس و ولنتاین در ما نفوذ کنه
در آخر یادآور میشم که قصد توهین به هیچ فردی را ندارم
موفق باشید یا حق
ولنتاین چه مسخره بازیه جالبی ! برای یک تعداد مترسک انسان نما !
روز چه عشقی ؟ همین عشق هایی در ایران منظورتونه که هر روز آمار طلاقشون سر به فلک میزنه !
روز عشق و تفریح ؟! چه روز مسخره ای در آیین ما ایرانیان و مسلمانان هر روز باید به همسر عشق ورزید و به او محبت کرد نه فقط در یک روز به صورت نمادین کادویی به یکدیگر دهیم !
یک تعداد آدم غرب زده از خود هیچ چیز ندار این رسم را دارند گسترش میدهند !
همانطور که شما عشق دارید خوب ما هم انسانیم من هم کسی رو دوست دارم ولی از این مسخره بازیه یه مشت بچه سوسول متنفرم
شما به جای اینکه این رسم را گرامی بداری بد بخت برو قرآن رو بخون بیین چی نوشته ؟
که پس فردا روز قیامت هشتت گرو نهت نباشه !
میدونید چرا امام زمان غیبت کرد چون یک مشت آدم کودا باعث این غیبت شدند . بله همین بسیاری از خود ما به ظاهر مسلمونها .
و چرا های بسیاری که به جای این رسم که در واقع دوستی نامشروع بین دختران و پسران است رو دنبال کنید به به فکر کمک به جامعه و زنده کردن رسم های زیبای ایرانیان قدیم باشید
به امید روزی که سنتهای اصیل ما به غرب نفوذ کنه مانند عید نوروز ، 13 بدر و ..... نه اینکه کریسمس و ولنتاین در ما نفوذ کنه
در آخر یادآور میشم که قصد توهین به هیچ فردی را ندارم
موفق باشید یا حق