ورد پرس ، نیوک ، جوملا

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
سلام به همگی من یه 4یا5ماهی شروع به طراحی قالب وب و ... کردم html هم یاد دارم ولی نمیدونم ورد پرس و جوملا نیو و... چیه لطفا راهنماییم کنین
هرچه سریع تر بهتر
ممنون

sheisebaboo

Active Member
سلام...وردپرس، جوملا، نیوک و ... نوعی مدیریت محتوا میباشند (CMS).... به طور مثال اگر با بلاگفا کار کرده باشید، بلاگفا نوعی CMS هست که شما فقط برای وبلاگ خودتون قالب میسازید با کدهای html و کدهای تعریف شده ی بلاگفا.... وردپرس و ... در هاست سایت نصب میشن و مانند بلاگفا برای شما پنل مدیریتی درست میکنند...شما فقط کافیه یک قالب برای سایتتون بنویسید (مخلوط html و کدهای تعریف شده ی CMS مورد نظر) !

tarhyir

New Member
سلام

شما با مراجعه به سایت های پشتیبان فارسی مدیریت محتوا ها می توان اشنایی کاملی با انها پیدا کنید.
-----------------------------------------------------------------------------------
طراحی: www.tarahy.ir پادشاه اسکریپت: www.kingscript.ir

id :tarahy_ir

آخرین ویرایش:

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
میگم ببینید درسته؟
یعنی اینا یک سرور هایی که فقط میشه داخلش رو دست زد مثل سرور های وبلاگ دهی بلاگفا ، میهن بلاگ ، پرشین بلاگ و ...

VAHID216

مدیر بازنشسته
سرور به کامپیوتری می گن که اطلاعات درونش ریخته می شه. در اصل میهن بلاگ و ... یک سیستم مدیریت وبلاگ هستند که امکان وبلاگ دهی می دن.

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
یعنی بلاگفاو میهن بلاگ و ... مدیریت محتوی وبلاگ هستند
ولی جوملا و ورد پرس و... مدیریت محتوی سایت
درسته؟؟

L-B

Well-Known Member
یعنی بلاگفاو میهن بلاگ و ... مدیریت محتوی وبلاگ هستند
ولی جوملا و ورد پرس و... مدیریت محتوی سایت
درسته؟؟

هر دو در اصل یک وظیفه داردن اما چون از بلاگفا و امثالش برای بلاگینگ استفاده میشه میگن مدیریت محتوای بلاگ ها ...

جدیدترین ارسال ها

بالا