سلام یه بگراند برای مغازه خودمون طراحی کردم . منتظر نظرات سازنده دوستان هستم.:rose:
:."Marshal".: Member Oct 29, 2009 #1 سلام یه بگراند برای مغازه خودمون طراحی کردم . منتظر نظرات سازنده دوستان هستم. پیوست ها one.jpg 137.8 کیلوبایت · بازدیدها: 40
PrinceofCs Well-Known Member Oct 29, 2009 #3 کار قشنگی شده کاش برای لبه دار شدن کار از inner glow تو Blending Options استفاده میکردی تا سطح سیقلی قاب نما به کارت بده anyway Good luck
کار قشنگی شده کاش برای لبه دار شدن کار از inner glow تو Blending Options استفاده میکردی تا سطح سیقلی قاب نما به کارت بده anyway Good luck
javadmagic خسته شده دلم از زمونه. Oct 29, 2009 #4 کار قشنگیه. روی وان گرافیک بیشتر کار کن. موفق باشی.
Lord Voldemort Banned Oct 31, 2009 #5 سلام کار ساده وعجیبیه ولی جالب شده ولی می تونی روی یک بیشتر کار کنی
AliReza Bahrami مدیر انجمن Nov 1, 2009 #6 سلام خشنگه ولی خیلی سادس میشه باز هم روش مانور داد موفق باشی
__amir__ Well-Known Member Nov 3, 2009 #7 سلام شما همون مارشال خودمون تو ایران پی اسی؟ منم با نظرات دوستان موافقم زیبا شده اما جای کار داره